Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    07. Lipanj 2018. 17:17

Franova drži se i sretno ❤️

• mandrina
    07. Lipanj 2018. 17:22

Joj cure, vi tu ozbiljne stvarii pišete, a ja se zafrkavam sa majstorom.
    Franova, držim fige da sve prođe koliko može bezbolno i da oporavak traje što kraće, ipak uskoro imaš pametnijeg posla.
    Mladamamica, držimo fige, mantramo, molimo, sve što treba i što pomaže.
    Mateya, samo tako nastavi dalje.
    Dakle, majstor došao u pola 11, u 4 se spremio i otišao, imao 2 pauze. kupaona je kakti gotova, ali ima popravaka, spavaća nije gotova jer je morao gletat što mu je otpalo jučer, a i ono što je gotovo ima popravaka, hodnik napola gotov, dječju sobu, boravak i kuhinju nije još ni pipnuo. Trebao bi bit gotov sutra, i kad sam ga pitala kako, tako je drsko odgovorio da ako je rekao da će bit u petak, bit će u petak.

• NellaM
    07. Lipanj 2018. 17:29

Evo nas kući, da malo pročitam šta ima kod klokanica 😊 Pa izvrtim sve info od danas..
    Ajme Ivy,čestitke na princezi kumici! 😍😍 I samo dodatak, nikad previše hrane, pa čak ni kad ti bude zlo, ja onda malo legnem da se napravi mjesta pa nastavim 😂  i hvala za pozitivne vibre 😘
    Confused kako je? Ajme draga hvala, u svojim mukama po trud/ne trud još se mene sjetila ❤️
    Ena bas mi zao, mis mali.. Al i ja kontam to će strast važno da ga ne boli..
    Yvone hvala ti, bas me to malo sve uznemirilo Al kad se posložim u glavi prihvatit ću koju god opciju, ionako mi jedino bitno da je beba dobro i da ne riskiramo.. i super vijesti sa tvog pregleda, bas mi drago! 🤗
    Franova hvala ti, ma da sve ću ja to još posložiti Al nekako me bas ukomiralo da je to opcija 😬 Ne znam nis o čirevima, samo nek boli sto Manie to ti želim🤞🏻I sretno ti ženo, javi cim budeš mogla 
    Hvala pharmamma,Marija, Maja, Cokica..ma da to mi je jedino bitno da beba bude dobro!
    Super jama da sve ide kako treba 🤗
    Mateya super za pregled!
    Sunce sretno!

Noemi
    07. Lipanj 2018. 17:45

Franova sretno i hrabro, uz tebe smo 
    Confused, pa to si i ja mislim.. imam jake menge.. a žensko tijelo je stvoreno za radjanje tako da.. al ako bude neizdrživo uzela bih epiduralnu... 
    Yvonne po ovom opisu ja bih potpisala takav porod 
    Bojana, gdje planiras roditi? Jel koliko znam carski pod općom ne rade vise, jedino ako se nisi prethodno dogovorila .. 

Mladamamica1911
    07. Lipanj 2018. 17:52

Franova sretno bomr imas muda kao bik kad si dala na zivo da ti to reckaju drzimo fige i mi da si sto prije gotova i da sto manje boli 🤞
    Evo ja sam spremila stvarcice za izlazak tako da se M ne zbuni i ostavi pola stvari doma 😂
    I da znate neki iscjedak sam dobila kao zadnji dan menge nekako izmedu smedkastog i crvenog ali malo valjda je to okej 🤨

mamica1985
    07. Lipanj 2018. 17:57

Franova - sretno!!! 😗😗😗
    Mladamamica - sretno!!! 😗😗😗
    Kaj se tice klistira - ja sam ujutro na dan poroda nakon kave vec obavila veliku nuzdu i rekla sam.im, ali su mi svejedno dali klistir, samo voda nakon pol sata izasla natrag iz mene na guzu, meni neki smijesan, olaksavajuci osjecaj. 😂
    Kaj se tice dripa, moji trudovi su bili nikakvi, nikaj se nisam otvarala otkako mi je puknuo vodenjak od 10:30h do 13:00h pa su me spojili na drip - rodila sam ju u 17:50h, a ajmo reci da sam od 15:30h do 17:30h preklinjala Boga da me uzme, a spasi dijete 😂😂😂😂 nafrljili su mi jaki drip jer je mala vec bila dosta bez plodne pa da je pozure, dali epiduralnu, ali nije primila pa eto - iako imam fakat visok prag boli, sad me zesca panika hvata za drugi porod.
    Ali, slazem se - sve je u disanju i opustenosti, ja nisam to pravilno odradjivala zbog jake boli i panike, nadam se da cu ovaj put biti trezvenija. Jake smo mi zene, sve to mozemo podnijeti.

• Mia789
    07. Lipanj 2018. 18:01

Zasto epiduralna nekada ne sljaka, jel to do anesteziologa ili?

mamica1985
    07. Lipanj 2018. 18:03

Meni je objasnjeno da nije uhvatilo to tkivo koje je trebalo, ali do danas ne znam je li zbog mog tijela ili anesteziologa.

franovamamita
    07. Lipanj 2018. 18:08

mladamamica nisu gluposti tako isto sam se osjecala prvi put pesek i stomak isto to 😀sretno sutra draga i samo hrabro,ako te bude boljelo razmisljas u tom trenu da nece boljeti vjecno jake smo mi zene 😙😙 e da klistir je meni super stvar koje olaksanje ajme ahahaahahah
    ivy super za kumu😙
    mateya super za pregled i bebaca 😙😙
    sunce ajme bas te snaslo nadam se da si sutra ko nova 😙
    n3go eto me tu sam ziva sam opet sad cekam kod svog doktora da prepise nalaze...mokra sam do koze bila kad su me rezali ali grizla sam si ruku i psovala i prezivjela sad kao da imam pelenu pune mi gace gsze i zavoja...rana je otvorens treba ju previjati tj dana...rekao mi doktor da se mogu mnogi muski posramiti kakva muda imam 😂😂😂😂jedva cekam doci kuci jedva sjednem nemam pojma kak cu voziti...ako sam sta fulala ne zamjerite

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    07. Lipanj 2018. 18:12

franovamamita

n3go eto me tu sam ziva sam opet sad cekam kod svog doktora da prepise nalaze…mokra sam do koze bila kad su me rezali ali grizla sam si ruku i psovala i prezivjela sad kao da imam pelenu pune mi gace gsze i zavoja…rana je otvorens treba ju previjati tj dana…rekao mi doktor da se mogu mnogi muski posramiti kakva muda imam 😂😂😂😂jedva cekam doci kuci jedva sjednem nemam pojma kak cu voziti…ako sam sta fulala ne zamjerite

Svaka cast franova, trebalo je to na zivo izdrzati ✊✊✊😗😗😗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.