Kumici su prokinuli vodenjak, gužva je danas na sv Duhu evo baš kaže da je žena rodila u predrađaoni 😱. Kumici je drugo dijete ali je u panici 😖.
Ena neka on samo dobije dohranu kad tebi dode mlojeko bu si on pravo navukao samo ga stavljaj na ciku. Eto i ovo što 6xmama veli mi ima smisla jer su veće bebe pa im samim time više i treba.
Confused drž.se… ja se jučer sexala pa me cijelu noć.stezalo u trbuhu sada me samo leđa bole ali cijelo vrijeme nije da dode i prode. Zato se nisam ni odjavila za laku noć.jer sam se samo onesvjestila.
Ajde Bojana da ne čekaš očito te franova zarazila sa lubenicom.
Tko čeka majstore bu ih dočekao ali da neka ga mama sutra stjera u kut 😂.
Ja sam iszo svoke čekala dva dana. Prvi dan me zove da bu došao u 22:00 da pogleda samo. Ja reko dojdite rađe sutra ja već.22 spavam 😂.
Eto bila u lidlu kupila si 2 haljine duge ali mi je jedna dobra druga nije pa bum vraćala.danas moram čistiti ali mi je trenutno vruće. Možda kasnije
Ajde nadam se da ce i kumica sto prije biti gotova:) mene isto pocela neka panika hvatati kad vidim da imam 4 dana do termina🙈🙈🙈 malo se skuliram pa malo panicarim😂
Ivy 😀 Hoce hoce voda u zadnjim tj. Pogotovo. . Kužim ti kumicu. Tak je nekak bili kad sam ja rađala na Sv.duhu. Bilo nas dosta. Pa svi bili negdje a mene ostavili u rađaoni. Sva sreća s muzem😀 Sad me svi pitaju jel ce mi bit lakši porod kad je ona manja. A ja nekako sve sa zadrškom velim da neznam. Jer je prvi bio super ekspresan😀 I nemogu se požaliti, tijelo sve lijepo odradilo. Tek poslje me dočekala prava muka. Sad si mislim pa jel moze bit
brže, bolje?!😀
Yvone super za pregled i bebicu..znači tvoja,moja i od Ivy se prate po kilaži 😁😁
Kumici sretno i da čim prije bude gotovo 🙏🙏
E da Pharma, bas tako nekako. Pitala sam jel se onda pomiče termin poroda, a Veli mi gin. Da se ne pomiče. Ivy, tebi su nešto pomaknuli kaj ne?
Kumici su prokinuli vodenjak, gužva je danas na sv Duhu evo baš kaže da je žena rodila u predrađaoni 😱. Kumici je drugo dijete ali je u panici 😖.
Ena neka on samo dobije dohranu kad tebi dode mlojeko bu si on pravo navukao samo ga stavljaj na ciku. Eto i ovo što 6xmama veli mi ima smisla jer su veće bebe pa im samim time više i treba.
Confused drž.se… ja se jučer sexala pa me cijelu noć.stezalo u trbuhu sada me samo leđa bole ali cijelo vrijeme nije da dode i prode. Zato se nisam ni odjavila za laku noć.jer sam se samo onesvjestila.
Ajde Bojana da ne čekaš očito te franova zarazila sa lubenicom.
Tko čeka majstore bu ih dočekao ali da neka ga mama sutra stjera u kut 😂.
Ja sam iszo svoke čekala dva dana. Prvi dan me zove da bu došao u 22:00 da pogleda samo. Ja reko dojdite rađe sutra ja već.22 spavam 😂.
Eto bila u lidlu kupila si 2 haljine duge ali mi je jedna dobra druga nije pa bum vraćala.danas moram čistiti ali mi je trenutno vruće. Možda kasnije
Bila je gužva i kad sam ja išla,jbt,al sve rodile u roku keks,došle poslje mene išle prije van
Tak je i meni bilo na prvom porodu. Od jutra do navečer 😂😂😂. Indukcija kao i tvoja samo beba u krivom položaju. Mislim da sam zadnja od svih rodila 😂.
Drugi može biti puno lakši, tijelo sada zna što i kako... Moj prvi i drugi porod nebo i zemlja. Frka me za treći ali nadam se da će biti isto lakši nego prvi. I naravno nadam se da neće biti indukcija no tko će ga znati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja vise nisam pametna...jeli moguce da me sikaju trudovi samo sprijeda?Prva dva puta bili su iz leda,oni jutrosnji isto...sad ima jedno pola sata naprijed me boli nenormalno,a stomak mi je doslovno kamen.Preznojila sam se sta od muke,sta od vrucine...Strah me ic bezveze u rodiliste jer bi me ostavilo sigurno...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
E da Pharma, bas tako nekako. Pitala sam jel se onda pomiče termin poroda, a Veli mi gin. Da se ne pomiče. Ivy, tebi su nešto pomaknuli kaj ne?
Da pomaknuli su mi termin za tjedan dana, beba manja ciklusi 35 + dana. I vodi mi se trudnoća po mengi i po uzv a to samo znači da me neće prije inducirati...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
confuse, mene su trudovi boljeli samo s prijeda. Ništa nije bilo u leđima. Jel to bas trud ili kontinuirano boli? P
Ja vise nisam pametna…jeli moguce da me sikaju trudovi samo sprijeda?Prva dva puta bili su iz leda,oni jutrosnji isto…sad ima jedno pola sata naprijed me boli nenormalno,a stomak mi je doslovno kamen.Preznojila sam se sta od muke,sta od vrucine…Strah me ic bezveze u rodiliste jer bi me ostavilo sigurno…
Meni je dokica rekla zadnji put da trudovi kreću sprijeda gore pa se spuštaju 🤔. Jer sam ja rekla da su meni ovi u leđima. Tko će ga znati. Ne znam kaj da ti velim osim da probaš leći i odmoriti pa ako idalje rokaju možda da odeš pa da te ipak pogledaju. Nisam pametna fakat..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji