Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    07. Lipanj 2018. 09:01

jutro
    sretno svima koje imaju preglede☺
    proud bome je sve to nekako brzo proslo,a sad tek slijedi uzivanje s bebacem ☺
    ena jao misek maali ljubi ga i mazi 😙 ti ga samo stavljaj na cicu sto vise ds si covjek navuce mlijeka ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    07. Lipanj 2018. 09:10

Proud super da je mlijeko krenuli i da se dobro snalazite ❤️ Već danas ćete se vi maziti doma 😊
    Ena a miš mali,samo se vi mazite i pazite 😊❤️ Kao sto kaže franova,čim vise na cicu da si navuče mlijeka,ipak treba malo dok ono krene 😊
    Čekamo vijesti s pregleda i dal nam stiže još koja bebica ☺️☺️

• mandrina
    07. Lipanj 2018. 09:20

Bravo Proud, i ja bih tako
    Ena, drži se, ti i tvoj mišek bute sve to riješili sa uspjehom i osmjehom
    Ja čekam molera, reko čovjek doć oko pola 8, jer mu jučer nije išlo kako treba pa da nadoknadi. Prije 15 minuta poslao poruku da će doć između 9 i 10 jer mora po materijal. jučer meni prije nego je otišao rekao da će odmah po materijal da može doć odmah ujutro. Taj tip fakat misli da sam budala i da ne pamtim što mi je rekao, a ja živim od toga da pamtim što mi je tko rekao. Neka, sutra je mama s njim doma dok ja dr i hzzo obavljam, a ona bu išla za njim i prstom mu pokazivala kaj ne valja

• Mia789
    07. Lipanj 2018. 09:26

Jutro curke, ja spavala super, jednom na wc i to je to:) Proudy danas kuci s bebicom, e to je dan o kojem sanjam❤
    Ena, tvoj beban je pravi mali gladni mis😊
    Ivy, sretno kumici, nadam se da ce sto brze i bezbolnike sve proci. Jel joj to prva bebica?
    Confused, mozda ti danas stvarno bude fin datum, drzim fige😁

6xmama
    07. Lipanj 2018. 09:30

Ena31

6xmama

Ena,kak ste ti i tvoj mali div?Jel lakše kaj?

Jutro curke,jao kakva noć..ajde barem bolovi nisu tak strašno,mogu i ustati 😂, moj div je na turbo dohrani jer nemrem tolko mljeka imati kolko on treba,siroček gladni😍. Pahuljice čestitke od srca,nadam se da ste sad dobro😘.
    Malo je ozljeđeni tijekom poroda ali srećom nije strašno,napukla ključna kost(hrskavica još),al rekli su da mu to ne smeta i samo treba kod prematnja paziti,da je često kod takvih teških vaginalnih poroda..Sretno svima na pregledima i da čim prije držite svoje smotuljke😘😘😘😘,ne stignem puno pisati,bebo je zahtjevan.

Niš ne brini Ena,to je normalno da njemu nije dosta,jer je veliki.Znam da u Vinogradskoj pedice kod otpusta savjetuju tim mamama koje rode djecu prek 4,5 kg da ih nadohranjuju prve dane jer su oni u biti hipertrofični i to kaj ti imaš u sisi otpočetka nije dosta...
    Aj bar te manje boli 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    07. Lipanj 2018. 09:31

Confused,ja imam osjećaj da kad kod tebe to krene da buš samo pljunula to dete van ko niš 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    07. Lipanj 2018. 09:33

6xmama

Confused,ja imam osjećaj da kad kod tebe to krene da buš samo pljunula to dete van ko niš

Svaka ti se rijec pozlatila 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    07. Lipanj 2018. 09:34

Ena, samo nek papa misek, cim vise 😍😍
    Mazi ga i pazi! A kost ce zarasti, mali je on jos.
    Mandrina, opet muke po mestru... bas me zanima jel nas dosao (otisla sam rano ujutro da nekaj rijesim), a moram zvati i jos jednog za krevet 😦😦

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    07. Lipanj 2018. 10:03

Jutro klokanice 😍😍
    Ena samo neka Miha jede, ja se tog djela najvise i bojim da nece to dobro ic i da nece htijet papat. Zato kad cujem da bi papao makar kombinacija cike i dohrane super!
    Sretno svima na pregledima danas, NellaM javi sto kaze dr 😘😘

💙Bartol💙

Yvone
    07. Lipanj 2018. 10:20

Hello!! Pharma i Ivy suosjećam za neprospavane noći, nažalost i kod mene su većinom takve. Ivy drzim fige kumici da sve bude brzo i lako. proud super da je sve kako treba i da ste se vas dvoje lijepo snašli, neka tako i ostane. Sad veselo doma,na poznati teritorij, uopće ne sumnjam.NellaM sretno ti na pregledu. Drzim fige da se beba okrenula.Confused to je sad već malo igra živaca. Ali neće to jos tak dugo trajati, bar mislim.Bojana ti to sve brzo danas, pa super da je tako. Ena mogu si mislit kako ti je,ja sam isto proživljava muke po strašno puno šavova i nemogućnosti sjedenja i moj miš tražio biti na cici po cijeli dan. Sada ako mi bude tako neću se libiti dati dohranu nakon podoja. Držite se, ovi su prvi dani najteži, sve ce doći na svoje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI