Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    07. Lipanj 2018. 09:30

Ena31

6xmama

Ena,kak ste ti i tvoj mali div?Jel lakše kaj?

Jutro curke,jao kakva noć..ajde barem bolovi nisu tak strašno,mogu i ustati 😂, moj div je na turbo dohrani jer nemrem tolko mljeka imati kolko on treba,siroček gladni😍. Pahuljice čestitke od srca,nadam se da ste sad dobro😘.
    Malo je ozljeđeni tijekom poroda ali srećom nije strašno,napukla ključna kost(hrskavica još),al rekli su da mu to ne smeta i samo treba kod prematnja paziti,da je često kod takvih teških vaginalnih poroda..Sretno svima na pregledima i da čim prije držite svoje smotuljke😘😘😘😘,ne stignem puno pisati,bebo je zahtjevan.

Niš ne brini Ena,to je normalno da njemu nije dosta,jer je veliki.Znam da u Vinogradskoj pedice kod otpusta savjetuju tim mamama koje rode djecu prek 4,5 kg da ih nadohranjuju prve dane jer su oni u biti hipertrofični i to kaj ti imaš u sisi otpočetka nije dosta...
    Aj bar te manje boli 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    07. Lipanj 2018. 09:31

Confused,ja imam osjećaj da kad kod tebe to krene da buš samo pljunula to dete van ko niš 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    07. Lipanj 2018. 09:33

6xmama

Confused,ja imam osjećaj da kad kod tebe to krene da buš samo pljunula to dete van ko niš

Svaka ti se rijec pozlatila 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    07. Lipanj 2018. 09:34

Ena, samo nek papa misek, cim vise 😍😍
    Mazi ga i pazi! A kost ce zarasti, mali je on jos.
    Mandrina, opet muke po mestru... bas me zanima jel nas dosao (otisla sam rano ujutro da nekaj rijesim), a moram zvati i jos jednog za krevet 😦😦

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    07. Lipanj 2018. 10:03

Jutro klokanice 😍😍
    Ena samo neka Miha jede, ja se tog djela najvise i bojim da nece to dobro ic i da nece htijet papat. Zato kad cujem da bi papao makar kombinacija cike i dohrane super!
    Sretno svima na pregledima danas, NellaM javi sto kaze dr 😘😘

💙Bartol💙

Yvone
    07. Lipanj 2018. 10:20

Hello!! Pharma i Ivy suosjećam za neprospavane noći, nažalost i kod mene su većinom takve. Ivy drzim fige kumici da sve bude brzo i lako. proud super da je sve kako treba i da ste se vas dvoje lijepo snašli, neka tako i ostane. Sad veselo doma,na poznati teritorij, uopće ne sumnjam.NellaM sretno ti na pregledu. Drzim fige da se beba okrenula.Confused to je sad već malo igra živaca. Ali neće to jos tak dugo trajati, bar mislim.Bojana ti to sve brzo danas, pa super da je tako. Ena mogu si mislit kako ti je,ja sam isto proživljava muke po strašno puno šavova i nemogućnosti sjedenja i moj miš tražio biti na cici po cijeli dan. Sada ako mi bude tako neću se libiti dati dohranu nakon podoja. Držite se, ovi su prvi dani najteži, sve ce doći na svoje!

Yvone
    07. Lipanj 2018. 10:30

Mandrina inace u životu mi se kosa diže od majstora i radova. 
    E pa da sada izvjestim o svom današnjem pregledu, zadnjem kod moje gin. Za 2 tj, krećem u TA. Sve je odlično, beba i dalje sitnija, ima cca 2100-2200 kg. Ja sam sada 34+3 a piše biometrija za 33. Veli rodit ce se s nekih cca 3 kg. Glava je dolje. Zatvorena sam,  za cx neznam koliki je jer ništa ne piše.  Ja u cijeloj trudnoci dobila 1,5 kg i to u ovih 4 
    tjedna. Uzela mi bris, tlak i krv ok. Eto ja  zadovoljna. Svima koji imaju preglede sretno 😘😘😘😘

ivymicek
    07. Lipanj 2018. 10:34

Kumici su prokinuli vodenjak, gužva je danas na sv Duhu evo baš kaže da je žena rodila u predrađaoni 😱. Kumici je drugo dijete ali je u panici 😖.
    Ena neka on samo dobije dohranu kad tebi dode mlojeko bu si on pravo navukao samo ga stavljaj na ciku. Eto i ovo što 6xmama veli mi ima smisla jer su veće bebe pa im samim time više i treba.
    Confused drž.se... ja se jučer sexala pa me cijelu noć.stezalo u trbuhu sada me samo leđa bole ali cijelo vrijeme nije da dode i prode. Zato se nisam ni odjavila za laku noć.jer sam se samo onesvjestila.
    Ajde Bojana da ne čekaš očito te franova zarazila sa lubenicom.
    Tko čeka majstore bu ih dočekao ali da neka ga mama sutra stjera u kut 😂.
    Ja sam iszo svoke čekala dva dana. Prvi dan me zove da  bu došao u 22:00 da pogleda samo. Ja reko dojdite rađe sutra ja već.22 spavam 😂.
    Eto bila u lidlu kupila si 2 haljine duge ali mi je jedna dobra druga nije pa bum vraćala.danas moram čistiti ali mi je trenutno vruće. Možda kasnije

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    07. Lipanj 2018. 10:37

Yvone

Mandrina inace u životu mi se kosa diže od majstora i radova.
    E pa da sada izvjestim o svom današnjem pregledu, zadnjem kod moje gin. Za 2 tj, krećem u TA. Sve je odlično, beba i dalje sitnija, ima cca 2100-2200 kg. Ja sam sada 34+3 a piše biometrija za 33. Veli rodit ce se s nekih cca 3 kg. Glava je dolje. Zatvorena sam, za cx neznam koliki je jer ništa ne piše. Ja u cijeloj trudnoci dobila 1,5 kg i to u ovih 4
    tjedna. Uzela mi bris, tlak i krv ok. Eto ja zadovoljna. Svima koji imaju preglede sretno 😘😘😘😘

Ajme bravo za bebolinu i za maminih 1.5 kg 😱. Ja ima  osjećaj da u zadnjim tjednima dobivam pol kile po tjednu. Ne jedem ništ više ali očito zadržavam vodu 😖  valjda bum to sve ispiškila nakon poroda. Jelda da budem 😂. Moj je u 35 tjednu imao 2200 😂 pa mi je rekla da mi je to ok jer je to kao za 34 tjedan 😂... Eto ko će ga znat... Još bu bebo narastao tako da no sikiriki mama

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Lipanj 2018. 10:44

ivymicek

Kumici su prokinuli vodenjak, gužva je danas na sv Duhu evo baš kaže da je žena rodila u predrađaoni 😱. Kumici je drugo dijete ali je u panici 😖.
    Ena neka on samo dobije dohranu kad tebi dode mlojeko bu si on pravo navukao samo ga stavljaj na ciku. Eto i ovo što 6xmama veli mi ima smisla jer su veće bebe pa im samim time više i treba.
    Confused drž.se… ja se jučer sexala pa me cijelu noć.stezalo u trbuhu sada me samo leđa bole ali cijelo vrijeme nije da dode i prode. Zato se nisam ni odjavila za laku noć.jer sam se samo onesvjestila.
    Ajde Bojana da ne čekaš očito te franova zarazila sa lubenicom.
    Tko čeka majstore bu ih dočekao ali da neka ga mama sutra stjera u kut 😂.
    Ja sam iszo svoke čekala dva dana. Prvi dan me zove da bu došao u 22:00 da pogleda samo. Ja reko dojdite rađe sutra ja već.22 spavam 😂.
    Eto bila u lidlu kupila si 2 haljine duge ali mi je jedna dobra druga nije pa bum vraćala.danas moram čistiti ali mi je trenutno vruće. Možda kasnije

Bila je gužva i kad sam ja išla,jbt,al sve rodile u roku keks,došle poslje mene išle prije van

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.