Jutro! Sretno svima na pregledima danas!
Proudy - drzim fige da te puste doma danas i da uzivate u cetvero! Da bar kod mene tak sve skolski ide sad s drugim porodom 😚
Ja zacudo di god dodjem nema guzve , milina jedna 😂😂 evo krv i urin sredeni , sad cekam za ekg ..i onda svom ginicu , a gladnaaaa sam sada vec kao vuk , i to mi se ludoooo jede LUBENICA 💪🏻
Jutro 😃
Sretno na pregledima danas....
Proud idete kuci danas 😍
Barbara, tati zelim sto brzi oporavak 😍
Mogla bi nam i danas neka bebica stici, ko je ono najavio da mu je danas fin datum? 🤗🤗🤗
Jutro 😃
Sretno na pregledima danas….
Proud idete kuci danas 😍
Barbara, tati zelim sto brzi oporavak 😍
Mogla bi nam i danas neka bebica stici, ko je ono najavio da mu je danas fin datum? 🤗🤗🤗
Ja,ja 😁😁😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro 😁
Ja sam sve mislila da cemo imati ujutro bebice od Ivy i Confused. Bilo mi cudno kaj niste napisale nist za laku noc 🤔🤔🤔
Proud, drzim fige da idete domeka 😁
Bojana, super da brzo rjesavas! A lubenica malo poslije 😁
Sretno dalje na pregledima 😁
26.8. Ivan 💙💙
Ena,kak ste ti i tvoj mali div?Jel lakše kaj?
Jutro curke,jao kakva noć..ajde barem bolovi nisu tak strašno,mogu i ustati 😂, moj div je na turbo dohrani jer nemrem tolko mljeka imati kolko on treba,siroček gladni😍. Pahuljice čestitke od srca,nadam se da ste sad dobro😘.
Malo je ozljeđeni tijekom poroda ali srećom nije strašno,napukla ključna kost(hrskavica još),al rekli su da mu to ne smeta i samo treba kod prematnja paziti,da je često kod takvih teških vaginalnih poroda..Sretno svima na pregledima i da čim prije držite svoje smotuljke😘😘😘😘,ne stignem puno pisati,bebo je zahtjevan.
jutro
sretno svima koje imaju preglede☺
proud bome je sve to nekako brzo proslo,a sad tek slijedi uzivanje s bebacem ☺
ena jao misek maali ljubi ga i mazi 😙 ti ga samo stavljaj na cicu sto vise ds si covjek navuce mlijeka ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Proud super da je mlijeko krenuli i da se dobro snalazite ❤️ Već danas ćete se vi maziti doma 😊
Ena a miš mali,samo se vi mazite i pazite 😊❤️ Kao sto kaže franova,čim vise na cicu da si navuče mlijeka,ipak treba malo dok ono krene 😊
Čekamo vijesti s pregleda i dal nam stiže još koja bebica ☺️☺️
Bravo Proud, i ja bih tako
Ena, drži se, ti i tvoj mišek bute sve to riješili sa uspjehom i osmjehom
Ja čekam molera, reko čovjek doć oko pola 8, jer mu jučer nije išlo kako treba pa da nadoknadi. Prije 15 minuta poslao poruku da će doć između 9 i 10 jer mora po materijal. jučer meni prije nego je otišao rekao da će odmah po materijal da može doć odmah ujutro. Taj tip fakat misli da sam budala i da ne pamtim što mi je rekao, a ja živim od toga da pamtim što mi je tko rekao. Neka, sutra je mama s njim doma dok ja dr i hzzo obavljam, a ona bu išla za njim i prstom mu pokazivala kaj ne valja
Jutro curke, ja spavala super, jednom na wc i to je to:) Proudy danas kuci s bebicom, e to je dan o kojem sanjam❤
Ena, tvoj beban je pravi mali gladni mis😊
Ivy, sretno kumici, nadam se da ce sto brze i bezbolnike sve proci. Jel joj to prva bebica?
Confused, mozda ti danas stvarno bude fin datum, drzim fige😁
Sortiraj odgovore
Najstariji