Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    07. Lipanj 2018. 08:17

Jutro! Sretno svima na pregledima danas! 
    Proudy - drzim fige da te puste doma danas i da uzivate u cetvero! Da bar kod mene tak sve skolski ide sad s drugim porodom 😚

bojana27
    07. Lipanj 2018. 08:28

Ja zacudo di god dodjem nema guzve , milina jedna 😂😂 evo krv i urin sredeni , sad cekam za ekg ..i onda svom ginicu , a gladnaaaa sam sada vec kao vuk , i to mi se ludoooo jede LUBENICA 💪🏻

Rubia
    07. Lipanj 2018. 08:41

Jutro 😃 
    Sretno na pregledima danas....
    Proud idete kuci danas 😍
    Barbara, tati zelim sto brzi oporavak 😍
    Mogla bi nam i danas neka bebica stici, ko je ono najavio da mu je danas fin datum? 🤗🤗🤗

Confused
    07. Lipanj 2018. 08:45

Rubia

Jutro 😃
    Sretno na pregledima danas….
    Proud idete kuci danas 😍
    Barbara, tati zelim sto brzi oporavak 😍
    Mogla bi nam i danas neka bebica stici, ko je ono najavio da mu je danas fin datum? 🤗🤗🤗

Ja,ja 😁😁😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    07. Lipanj 2018. 08:46

Jutro 😁
    Ja sam sve mislila da cemo imati ujutro bebice od Ivy i Confused. Bilo mi cudno kaj niste napisale nist za laku noc 🤔🤔🤔
    Proud, drzim fige da idete domeka 😁
    Bojana, super da brzo rjesavas! A lubenica malo poslije 😁
    Sretno dalje na pregledima 😁

26.8. Ivan 💙💙

07. Lipanj 2018. 08:51

6xmama

Ena,kak ste ti i tvoj mali div?Jel lakše kaj?

Jutro curke,jao kakva noć..ajde barem bolovi nisu tak strašno,mogu i ustati 😂, moj div je na turbo dohrani jer nemrem tolko mljeka imati kolko on treba,siroček gladni😍. Pahuljice čestitke od srca,nadam se da ste sad dobro😘. 
    Malo je ozljeđeni tijekom poroda ali srećom nije strašno,napukla ključna kost(hrskavica još),al rekli su da mu to ne smeta i samo treba kod prematnja paziti,da je često kod takvih teških vaginalnih poroda..Sretno svima na pregledima i da čim prije držite svoje smotuljke😘😘😘😘,ne stignem puno pisati,bebo je zahtjevan.

franovamamita
    07. Lipanj 2018. 09:01

jutro
    sretno svima koje imaju preglede☺
    proud bome je sve to nekako brzo proslo,a sad tek slijedi uzivanje s bebacem ☺
    ena jao misek maali ljubi ga i mazi 😙 ti ga samo stavljaj na cicu sto vise ds si covjek navuce mlijeka ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    07. Lipanj 2018. 09:10

Proud super da je mlijeko krenuli i da se dobro snalazite ❤️ Već danas ćete se vi maziti doma 😊
    Ena a miš mali,samo se vi mazite i pazite 😊❤️ Kao sto kaže franova,čim vise na cicu da si navuče mlijeka,ipak treba malo dok ono krene 😊
    Čekamo vijesti s pregleda i dal nam stiže još koja bebica ☺️☺️

• mandrina
    07. Lipanj 2018. 09:20

Bravo Proud, i ja bih tako
    Ena, drži se, ti i tvoj mišek bute sve to riješili sa uspjehom i osmjehom
    Ja čekam molera, reko čovjek doć oko pola 8, jer mu jučer nije išlo kako treba pa da nadoknadi. Prije 15 minuta poslao poruku da će doć između 9 i 10 jer mora po materijal. jučer meni prije nego je otišao rekao da će odmah po materijal da može doć odmah ujutro. Taj tip fakat misli da sam budala i da ne pamtim što mi je rekao, a ja živim od toga da pamtim što mi je tko rekao. Neka, sutra je mama s njim doma dok ja dr i hzzo obavljam, a ona bu išla za njim i prstom mu pokazivala kaj ne valja

• Mia789
    07. Lipanj 2018. 09:26

Jutro curke, ja spavala super, jednom na wc i to je to:) Proudy danas kuci s bebicom, e to je dan o kojem sanjam❤
    Ena, tvoj beban je pravi mali gladni mis😊
    Ivy, sretno kumici, nadam se da ce sto brze i bezbolnike sve proci. Jel joj to prva bebica?
    Confused, mozda ti danas stvarno bude fin datum, drzim fige😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.