Jutro, cure!
Evo ja cim otprem oko odma na mob da vidim jel nam jos koja bebuska dosla 😀... Sve mirno.
Barbara, drzim fige da tata to junacki podnese do kraja!
Sretno danas na pregledima ko ima!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 💪🏻💪🏻 Cekamo dalje bebice :D sretno svima koji imaju pregled danas ☺️

Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍
Pahuljice čestitam ti 😁😁😍

💕💕💜💜👶😍
Jutro svima i sretno na pregledima danas 🤞😘
Iza mene neprospavana noć..7x pis pis dizanje plus grčevi u listovima..i zadnjih pol sata flaksanje u blizini zgrade koje će potrajati još sigurno sat vremena 😩 sve razmišljam da se dignem i idem peglat dok još nije toliko vruće pa kasnije spavat

Jutro
Pahuljice cestitam na malenom dječaku, brz oporavak 😘😘
6xmama super za nalaz, bestija ce otic molim ili silom
Za sve trbuscice i fit mame😘😘😘
Sretno svima danas na pregledima 😘 😘
Confused kako si ti jutros?
A i ostatak terminusa, hoce koja danas

Dobro jutro.
Evo i ja se nisam noćas naspavala em kontrakcije em pišanje em se djeca budila.
Evo pijem kavu, čekam da kumici prokinu vodenjak i da dočekamo malu princezu.
Umorna jesam ali ću preživjeti. Eh da ja sam gladna ko vuk ovih dana. Nabit ću kile sad pred kraj 😂😖.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro!
Evo moj malac i ja smo proveli i prvu noc skupa. Relativno ok, za prvi put, svaka 2 i pol sata se budio. Doslo mi mlijeko pa sam si ga ostavila, nek jede, i da mi se cice ne upale, da me zbog toga ne bi ostavili jos.
Ugl bila moja vizita, ja mogu doma, sad cekamo njegovu, da vidimo i pedijatrovu presudu. Drzite fige!
Sretno svima na pregledima, danas!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro klokanice! Kod nas nije losa noć bila, samo pisanje.. sad se spremimo, malenu u vrtić a ja na pregled 😃 Jedva čekam vidjet jel se okrenuo kako treba i kako je 🤗😍
Ivy samo se ti najedi fino, kumica kad rodi ti si na redu a valja bit sit 😄
Pharmamma nije los plan, kad ionako ne možeš spavat sad 🤷🏻♀️
Svima želim dobar i lijep dan 😘

Proud bravo mamice, sad će i on dobit zeleno svjetlo pa kući kompletirat ekipu 🤞🏻🤗

Jutro!
Evo moj malac i ja smo proveli i prvu noc skupa. Relativno ok, za prvi put, svaka 2 i pol sata se budio. Doslo mi mlijeko pa sam si ga ostavila, nek jede, i da mi se cice ne upale, da me zbog toga ne bi ostavili jos.
Ugl bila moja vizita, ja mogu doma, sad cekamo njegovu, da vidimo i pedijatrovu presudu. Drzite fige!
Sretno svima na pregledima, danas!
ProudMomy kod tebe je sve skolski islo tako da ne sumnjam da će bit kakve prepreke, danas cete se svi cetvero druziti🤞🤞🤞😘😘😘
NellaM cekamo novosti s tvog pregleda

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji