Mislim da mi se više muž zabrinuo nego doktorica jer vidi kak se gegam i nemrem dići noge, tvrde su i napuhane :D sexy slonica :)
Hvala na ideji za miks, našla sam taj recept za migrenu pa boom probala ujutro pa da prek dana trčim a ne po noći hahaha
Bebe i trbuščići su mi svi divni kaj sam vidjela i bit će ovo godina krasnih i zdravih bebica i mamica :D
Ma jok Barbara draga, hvala.. sad mi je negdje u glavi pa kad zatreba ću kopat.. ili se tebe opet sjetit pa zagnjaviti 😆 Joj nek samo to ide na bolje, da sto manje boli i sto prije zaraste.. mom djedi se to dogodilo iz drugih nekih razloga, bas treba biti jako jak to sve podnijeti
Franova hvala! 🤗😘 Uspjela sam se nekako naforumirat da pišem jer vas ionako pročitam redovno, a mislim da na face- u to bude isto fora 😃
Je, Cokica skoro pa isto... ak sam dobro zapamtila, mislim da radis u skoli, ko i ja 😂
Cure, drzite se... zelim vam prospavanu noc 😁 😘
26.8. Ivan 💙💙
Je, Cokica skoro pa isto… ak sam dobro zapamtila, mislim da radis u skoli, ko i ja 😂
Cure, drzite se… zelim vam prospavanu noc 😁 😘
Haha da da, u školi predajem
Jutro, cure!
Evo ja cim otprem oko odma na mob da vidim jel nam jos koja bebuska dosla 😀... Sve mirno.
Barbara, drzim fige da tata to junacki podnese do kraja!
Sretno danas na pregledima ko ima!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 💪🏻💪🏻 Cekamo dalje bebice :D sretno svima koji imaju pregled danas ☺️
Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍
Pahuljice čestitam ti 😁😁😍
💕💕💜💜👶😍
Jutro svima i sretno na pregledima danas 🤞😘
Iza mene neprospavana noć..7x pis pis dizanje plus grčevi u listovima..i zadnjih pol sata flaksanje u blizini zgrade koje će potrajati još sigurno sat vremena 😩 sve razmišljam da se dignem i idem peglat dok još nije toliko vruće pa kasnije spavat
Sortiraj odgovore
Najstariji