Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beyla
    06. Lipanj 2018. 22:24

Mislim da mi se više muž zabrinuo nego doktorica jer vidi kak se gegam i nemrem dići noge, tvrde su i napuhane :D  sexy slonica :) 
    Hvala na ideji za miks, našla sam taj recept za migrenu pa boom probala ujutro pa da prek dana trčim a ne po noći hahaha  

Bebe i trbuščići su mi svi divni kaj sam vidjela i bit će ovo godina krasnih i zdravih bebica i mamica :D

• NellaM
    06. Lipanj 2018. 22:38

Ma jok Barbara draga, hvala.. sad mi je negdje u glavi pa kad zatreba ću kopat.. ili se tebe opet sjetit pa zagnjaviti 😆 Joj nek samo to ide na bolje, da sto manje boli i sto prije zaraste.. mom djedi se to dogodilo iz drugih nekih razloga, bas treba biti jako jak to sve podnijeti 
    Franova hvala! 🤗😘 Uspjela sam se nekako naforumirat da pišem jer vas ionako pročitam redovno, a mislim da na face- u to bude isto fora 😃

• NellaM
    06. Lipanj 2018. 22:48

Kaže face da sam na čekanju 😆 
    Lijepo spavajte cure, ja gotova 😊😴😘

Marijaa30
    06. Lipanj 2018. 22:57

Je, Cokica skoro pa isto... ak sam dobro zapamtila, mislim da radis u skoli, ko i ja 😂
    Cure, drzite se... zelim vam prospavanu noc 😁 😘

26.8. Ivan 💙💙

Sunce25
    06. Lipanj 2018. 23:02

Laku noooooc :)

21.08.💞🎀

06. Lipanj 2018. 23:16

Marijaa29

Je, Cokica skoro pa isto… ak sam dobro zapamtila, mislim da radis u skoli, ko i ja 😂
    Cure, drzite se… zelim vam prospavanu noc 😁 😘

Haha da da, u školi predajem 

6xmama
    07. Lipanj 2018. 06:29

Jutro, cure! 
    Evo ja cim otprem oko odma na mob da vidim jel nam jos koja bebuska dosla 😀... Sve mirno. 
    Barbara, drzim fige da tata to junacki podnese do kraja! 
    Sretno danas na pregledima ko ima! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bojana27
    07. Lipanj 2018. 06:44

Jutro 💪🏻💪🏻 Cekamo dalje bebice :D sretno svima koji imaju pregled danas ☺️

• tinanema00
    07. Lipanj 2018. 06:45

Pahuljica

Klokanice da se javim, jucer u 20.43 je stigla moja ljubav u obliku deckica sa divnom crnom kosicom(bez zgaraviceu t!😁) i 3670g
    Imali smo super start al na kraju je ispao jako naporan porod😣😥 jos uvijek dolazim sebi pa budem vam usput sve pricala, inace mali je predivan, rekle sestre cica ko mala pirana😂 i zahvalna bebica stvarno😍😍😍

Pahuljice čestitam ti 😁😁😍 

💕💕💜💜👶😍

pharmamma
    07. Lipanj 2018. 07:08

Jutro svima i sretno na pregledima danas 🤞😘
    Iza mene neprospavana noć..7x pis pis dizanje plus grčevi u listovima..i zadnjih pol sata flaksanje u blizini zgrade koje će potrajati još sigurno sat vremena 😩 sve razmišljam da se dignem i idem peglat dok još nije toliko vruće pa kasnije spavat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.