Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    03. Lipanj 2018. 16:46

Ma nabijem ih sve takve grube i blesave!! Kako to mrzim!! sam si odabrao određeno zanimanje, da je lako nije, ali ne radiš sa kamenjem nego sa živim ljudima u jednom od najosjetljivijih razdoblja u životu!
    Proud, iskreno ti želim da te krene tek kad konju prođe dežurstvo!
    Ja sam kao studentica nakon dva pregleda kod socijalnog ginekologa odlucila da bum radije novce od instrukcija dala privatnoj doktorici nego se vratila kod tog majmuna! Mislim da je jako puno žena odahnulo kad je otišao u penziju.

Mladamamica1911
    03. Lipanj 2018. 16:47

Proudy  draga zao mi je za takav pregled al i moj doktor je bio jako grub isto sam skakutala ko ribek na suhom 🤔
    Drzimo ti ja i Noic fige da krene 👌❤

Marijaa30
    03. Lipanj 2018. 16:54

A kao muski su njezniji....majmun! 
    Drzim fige da krene, a da taj vise ne radi. Sretno 😁

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    03. Lipanj 2018. 17:05

Proud - zao mi je sto si trpila takav ruzan pregled, nadam se da ce mali smotuljak srece doci sto prije ❤

6xmama
    03. Lipanj 2018. 17:09

To je tip sad pokrenul s tim kopanjem... Sretno Proud, ajmo Alex 🤞👍👍👍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 17:09

proud ajme ti bas kod nekog mesara bila danas..strasno 😕 a za Maksa se ne sekiraj znas da je na sigurnom brzo cete biti skupa...a njemu ce biti zanimljivo malo promjeniti okolinu 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Majda23
    03. Lipanj 2018. 17:23

Hjooj i meni je toliko vruce da ne zelim komentirati slikice s mora, jos sam uzela malo piva od muza tako da bi sad mogla spavati od muke 😂
    Ena i Proud znate da smo uz vas, zao mi je sto su doktori takvi, uopce ne misle na pacijente i za takve ljude nemam lijepe rijeci i treba im ocitati bukvicu, samo sto je na zalost RH puna takvih doktora. Vi ste nase lavice, izdrzale ste i mirovanje, Proud je bila i otvorena pa je svejedno prenijela. Mozete vi to, drzimo Vam fige da uskoro drzite svoje srece u rukama 😘😘

04.07. Matija 💜

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 17:35

ProudMomy

Ok, sad sam malo dosla k sebi pa da vam malo bolje ispricam 😂😂😂😂😂.
    Znaci bilo nas je 7 tamo na ctgu i cekale pregled sve skupa.
    Prvoj curi je tokom pregleda lik probio vodenjak, za prst je otvorena samo bila. Usrale smo se sve!
    Reko ovaj ce nas sve izbusit jer mu je radjaona prazna.
    Kazu cure i da im je lik bio ful neljubazan i nadrkan. Prema meni je bio ok. Ali ovakav pregled, majko mila!
    Znaci toliko je kopao da su mi oci ispadale, drzala sam se za one rucke kao da ce mi utrobu iscupat.
    10 puta me pita za trudove. Pa jebem vam sve sto mi niste sondu za trudove stavili pa bi znali jel imam ili ne.
    I slag na kraju drzi 3 prsta u meni i ruje i uz njih mi gura onu cijev za amnioskopiju! Reko gotovo probit ce me to je to. Eto nije!
    Legla sam spavat sad 2 sata da vidim jel ima kaj ili nema. Probudilo me 2 puta. Tako da nesto se dogadja ocito ipak.
    Malog sam spicila sa starcima za Kt., prvi put ke otisao s njima, pa mi i zbog toga srce puca, ma da znam da ce mu bit dobro, al nije mo svejedno. Nisam imala izbora kad ne znam hocu morat ic za 2 sata ilo usred noci.
    Eto obavijestavat cu vas 😁

Prvo ću reć kreten. Mislim ima ih svakakvih ali ti u TA su najgori iako i među njima ima iznimaka. Žao mi je što te je kripl tako namučio ali mi je drago pto se moguće nešto pokrenulo.
    Razumijem te skroz za Maksa meni je tak isto bilo kad je moj išao prvi put s babom i didom na more. Ronila sam suze ali znaj da ga tretiraju kao kralja i da uživa. Normakno je da ti nedostaje i da ti je teško.
    Držim fige da se što prije nešto pokrene i kod tebe i kod Ene i da ćete uskoro držati smotuljke u rukama. Jedva čekam da ih upoznamo.
    Btw družite se s nama ovdje dok ne otvorimo novu temu jer će nam i tad trebati potpora.
    #malosamhormonalna..

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Lipanj 2018. 17:42

Proudy drži se😍😘🤗,skroz te razumijem nakon jučerašnjeg pregleda...u svakom slučaju sretno😘😘🤗🤗

Pahuljica
    03. Lipanj 2018. 18:28

Proud bas mi je zao kaj ste imali tog grubog doktora😓 nadam se da se necete vise susresti...
    Javljajte novosti!
    I Slazem se s Ivy, ostanite s nama na temi i kad dobijete svoje malene, ljetnice tek krecu haha a vi cete imat tu cast grand openinga😁

💙 A.L.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.