aaaa kako mi je vruce i dosadno za poluditi...i jedem cijeli dan uh 😤
ena i proud kako ste cure? imali trudova ?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Curke čitam ali nisam stigla komentirati..
Proud baš mi je žao da je dr bio takav, ne znam jel oni uopće ne razmišljaju koliko je to neugodno i bolno ili im bas svejedno 😞 nadam se da će ubrzo krenuti pravi trudovi i da će mrvica začas stići..a za Maksa ne brini,držat će ga oni ko kap vode na dlanu ❤️
Sve ostale klokanice, nadam se da ste mi dobro i da uspješno prezivljavate ove vrućine..mislim da si idem napraviti ledenu kavu čim dođem doma..i poslikam buškicu čim ulovim priliku 😊
aaaa kako mi je vruce i dosadno za poluditi…i jedem cijeli dan uh 😤
Ne😫
Ne😫
Ne😫
onda draga spavaj spavaj i jos spavaj,iskoristi to vjeruj sjetit ces se ovih rijeci 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ne😫aaaa kako mi je vruce i dosadno za poluditi…i jedem cijeli dan uh 😤
Ne😫
onda draga spavaj spavaj i jos spavaj,iskoristi to vjeruj sjetit ces se ovih rijeci 😂😂😂😂
Vjerujem,al crvi u guzici i mozak koji radi sto na sat nedaju spavati,pa dodaš žgaravicu od paštete za večeru i glavobolju od propuha u sobi i to je to,a sparina nam neda živjeti😅...
Ne😫
Vjerujem,al crvi u guzici i mozak koji radi sto na sat nedaju spavati,pa dodaš žgaravicu od paštete za večeru i glavobolju od propuha u sobi i to je to,a sparina nam neda živjeti😅…
suosjecam trenutno sa zgaravicom bljak 😤 ak su ti ok cimerice fino s njima pod ruku i idite setati kad vec ne mozes zaspati...ili zezaj muza ono da iskoristis jos dok se smijes svercati na hormone 😂😂😂😂
Ne😫
Vjerujem,al crvi u guzici i mozak koji radi sto na sat nedaju spavati,pa dodaš žgaravicu od paštete za večeru i glavobolju od propuha u sobi i to je to,a sparina nam neda živjeti😅…
suosjecam trenutno sa zgaravicom bljak 😤 ak su ti ok cimerice fino s njima pod ruku i idite setati kad vec ne mozes zaspati…ili zezaj muza ono da iskoristis jos dok se smijes svercati na hormone 😂😂😂😂
E ježi ga,imam jednu i ta mora mirovati...čekamo vizitu...ma bude to polako,lakše je uz vas😘😘😍🤗
Mislim da se nisam pohvalila, dosao mi je krevetic😊 ali jos nemam komodicu pa su za sad neke stvari sam utrpane unutra 😂
💙 A.L.
ena javi sta kazu u viziti 😙
pahuljica lijep krevetic i stvarcice u njemu..☺ ja sam svom pripremila kratki bodi duge hlacice,carapice,pokrit tankom dekicom i to je to...
Pahuljice, lijepa kolijevkica ☺️. Ok ti je oblekica, pa ostavi si tak... Ak bu bas tak vruce ne obuces mu gore tu duksu. Ne bu ti za tek rodjenu bebu 50 premalo, ne brigaj... A i ovo kaj si stavila je turbo rastezljivo, imala sam ja za zadnjeg takav bodi i iste te hlacice+kapica 😊
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji