Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    03. Lipanj 2018. 18:57

aaaa kako mi je vruce i dosadno za poluditi...i jedem cijeli dan uh 😤 
    ena i proud kako ste cure? imali trudova ?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 18:59

Curke čitam ali nisam stigla komentirati..
    Proud baš mi je žao da je dr bio takav, ne znam jel oni uopće ne razmišljaju koliko je to neugodno i bolno ili im bas svejedno 😞 nadam se da će ubrzo krenuti pravi trudovi i da će mrvica začas stići..a za Maksa ne brini,držat će ga oni ko kap vode na dlanu ❤️
    Sve ostale klokanice, nadam se da ste mi dobro i da uspješno prezivljavate ove vrućine..mislim da si idem napraviti ledenu kavu čim dođem doma..i poslikam buškicu čim ulovim priliku 😊

03. Lipanj 2018. 19:00

franovamamita

aaaa kako mi je vruce i dosadno za poluditi…i jedem cijeli dan uh 😤

Ne😫

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 19:03

Ena31

franovamamita

Ne😫

Ena31

franovamamita

Ne😫

onda draga spavaj spavaj i jos spavaj,iskoristi to vjeruj sjetit ces se ovih rijeci 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

03. Lipanj 2018. 19:09

franovamamita

Ena31

franovamamita

Ne😫

Ena31

franovamamita

Ne😫

onda draga spavaj spavaj i jos spavaj,iskoristi to vjeruj sjetit ces se ovih rijeci 😂😂😂😂

Vjerujem,al crvi u guzici i mozak koji radi sto na sat nedaju spavati,pa dodaš žgaravicu od paštete za večeru i glavobolju od propuha u sobi i to je to,a sparina nam neda živjeti😅...

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 19:21

Ena31

franovamamita

Ena31

franovamamita

Ne😫

Ena31

franovamamita

Ne😫

Vjerujem,al crvi u guzici i mozak koji radi sto na sat nedaju spavati,pa dodaš žgaravicu od paštete za večeru i glavobolju od propuha u sobi i to je to,a sparina nam neda živjeti😅…

suosjecam trenutno sa zgaravicom bljak 😤 ak su ti ok cimerice fino s njima pod ruku i idite setati kad vec ne mozes zaspati...ili zezaj muza ono da iskoristis jos dok se smijes svercati na hormone 😂😂😂😂 

03. Lipanj 2018. 19:24

franovamamita

Ena31

franovamamita

Ena31

franovamamita

Ne😫

Ena31

franovamamita

Ne😫

Vjerujem,al crvi u guzici i mozak koji radi sto na sat nedaju spavati,pa dodaš žgaravicu od paštete za večeru i glavobolju od propuha u sobi i to je to,a sparina nam neda živjeti😅…

suosjecam trenutno sa zgaravicom bljak 😤 ak su ti ok cimerice fino s njima pod ruku i idite setati kad vec ne mozes zaspati…ili zezaj muza ono da iskoristis jos dok se smijes svercati na hormone 😂😂😂😂

E ježi ga,imam jednu i ta mora mirovati...čekamo vizitu...ma bude to polako,lakše je uz vas😘😘😍🤗

Pahuljica
    03. Lipanj 2018. 19:51

Mislim da se nisam pohvalila, dosao mi je krevetic😊 ali jos nemam komodicu pa su za sad neke stvari sam utrpane unutra 😂

💙 A.L.

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 19:56

ena javi sta kazu u viziti 😙
    pahuljica lijep krevetic i stvarcice u njemu..☺ ja sam svom pripremila kratki bodi duge hlacice,carapice,pokrit tankom dekicom i to je to...

6xmama
    03. Lipanj 2018. 20:16

Pahuljice, lijepa kolijevkica ☺️. Ok ti je oblekica, pa ostavi si tak... Ak bu bas tak vruce ne obuces mu gore tu duksu. Ne bu ti za tek rodjenu bebu 50 premalo, ne brigaj... A i ovo kaj si stavila je turbo rastezljivo, imala sam ja za zadnjeg takav bodi i iste te hlacice+kapica 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.