Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    03. Lipanj 2018. 11:37

Ja sam taman u petak popila zadnji magnezij koji sam imala i mislila sam prestati..ali sad me sve strah kad me ovakav grč ulovio već nakon jednog dana bez...evo,još uvijek me taj mišić boli..možda ću ipak kupiti novi pa piti još ovih par dana do kontrole
    A za oticanje nogu,počelo je i to..em mi stalno vruće,em se jako znojim i noge su ko balvani 😞

Mladamamica1911
    03. Lipanj 2018. 11:40

Ja sam magnezij prestala sa 35 tjedana tako mi je i doktorica rekla da treba 😊
    Proudy mozda je danas dan D 😁

Confused
    03. Lipanj 2018. 11:44

Znam,bas sam zlocesta,ali danas je punih 38.tt

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• mandrina
    03. Lipanj 2018. 11:52

Confused

Provokatorica!!!😘😘😘😘

03. Lipanj 2018. 11:56

Confused

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 12:01

Confused

He he tak treba!!! Uživancija 💕💕💕💕 će će 
    Proud skužili oni da ti ne radas i kad su trudovi vidljivi pa da nd troše tintu.
    Neka si ti barbara isto dobro. 
    Ja danas razdražljiva i grizem 😂😂😂😂. Gladna sam i kasnimo na ručak 😂😂😂... Sigurno ću biti bolje nakon bakine štrudle

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 12:34

Confused 😍😍😍 ova slika je čista provokacija 😛
    Isto ko i ivy i štrudla 

Pahuljica
    03. Lipanj 2018. 12:39

Evo mene ja jos uvijek psujem posao i novce, al hebemu od neceg se mora zivjeti...😏 pitali ste za oticanje, eto uredno  noge ko balvani, a prsti na rukama cevapcici😂 magnezij sam pila do 36tj. I nakon toga me uhvatio jedamput,dvaput grc i to dobro
    Confused provokatorica sa divnim slicicama, dode mi da se ukrcam s dragim i odem se dole brckati(radi na ribi pa zato sad nece bit tu bar 2tjedna😣), al ganjam sad kolokvije, imam jedan sutra, drugi u uto i u cet😥😥 muko moja prijedi na drugoga🤣
    Vise ne znam ni sama kaj bi radje da mali sto prije dode ili da ceka tatu jer ovi zivotni uvijeti u zgu bez klime nisu za prezivit🙃
    Inace ne znam ide li netko u vinogradsku, tamo uvijek kazu od 7.30do 11 da dodemo, kao nema narucivanja nego kak dodes, pa zanima me jel mozda tko dolazio oko 11 ili poslije, meni je kolokvij taman od 9do 11, inace uvijek dolazim medu prvima, ali nisam nikad prije 9.30gotova tak da ne znam kaj da radim, al iskreno htjela bi pisat taj kolokvij u tom terminu kad je tak da me zanima ak dodem u bolnicu u 11.20 oce bit jos tamo nekoga ili se doktor do tada vec pokupi🤔😓

💙 A.L.

Pahuljica
    03. Lipanj 2018. 12:49

I mamite hvala na potpori, stvarno je lakse kad cujem koju rijec podrske ili da je jos netko u slicnoj situaciji pa si vise ne mislim da se bas cijeli svijet urusio samo na mene😆
    Da se jos malo pojadam upravo sam skuzila da su moji trudnicki balvancici i lagano posumljeni😂🌳🌲 kolko se namucim da cucicu sredim za svaki pregled noge su pale u drugi plan, stim da samo u haljinama hodam zadnjih dana pa nadam se da nisam ustrasila previse ljudi🙉🙈

💙 A.L.

Marijaa30
    03. Lipanj 2018. 12:59

Confused, kaj bu dala da samo stojim u morskoj vodi.... :/ uživajte :) mi ćemo druge godine :P
    Pahuljice, sretno na kolokvijima :) kaj se tiče nogu, isto tak... neda mi se to stalno, a s depilatorom neću sad ni pokušavati; a u haljinama sam stalno :D briga me, briga :)
    Ena i Proud :* :*

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.