Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mandrina
    03. Lipanj 2018. 11:00

Cure drzite se! Vi koje ste na par dana od drzanja svojih bebica saljem vam puse za snagu i mir u kljucnim trenutcima!😘😘😘😘
    Vama koje imate jos koji tjedan, zelim strpljenja i uspjesno odvikavanje od svih tabletica koje uzimamo😘😘😘😘
    A mi koje imamo cak i mjesece, pa nije to nis jace od nas, sve to mi mozemo!💪💪💪
    Vi kojima muzevi nisu tu stalno, sjetite se da su to prolazne faze. Teske i bolne, ali ipak prolazne. A mozda se i bolje slazete kad ih nema neko vrijeme pa dodju😂😂😂
    Mene malo muci skidanje sa magnezija, ak me sad, kad uz ono sto je u prenatalima popijem bar jos 300mg, negdje skoro svako jutro oko 4 uhvati grc u listovima, sta ce bit kad prestanem pit!?😱
    Bas cu pitat dr jel cu smjet mazat listove magnezijevim uljem. 

• mandrina
    03. Lipanj 2018. 11:02

Provokatorice s mora namjerno nisam spomenula, nema smisla😂😂😂

bejb23
    03. Lipanj 2018. 11:09

baarbaraa29

E kad se Bubimir🕷️nakon 3 prozivke javljao moram i ja! Uplasila sam se da cu bit odgovorna za neke prijevremene porode pa reko de ti Barbara suti malo! 🤐🤭
    Trenutno
    😎
    Popila sm jutros zadnji Mg, a inace mi bio tempo 3x1..i sad cutajuc vas ne znam dal da kupujem il koji jarac. 18€ su pa mi se ne daje ak ne moram. Idem svojoj tek 12.,a ova zamjenska rekla da, da piji! Ali ustvari sta ona zna, vidila sam trudna je, pice i nju hormoni, nema pojma! 😂
    Ove morske slike ignoriram na najjace! Bas su fuuuuj! 😒

A tu siiiiii😘
    Kako si mi? 
    Jooooj sto se tice mg sad sama nisam pametna 😏 valjda cu biti pametnija nakon pregleda 😂
    Hahhahahha  a kraljice 😂 da nema ni ona pojma 😂

💗Baby E💗

baarbaraa29
    03. Lipanj 2018. 11:28

Poslje si mislim blago njoj. Ta se u pauzi za rucak moze pristekat na sta hoce!!
    Dobro, dobro! Ti???
    Cekam Eninu i ćaćinu vizitu ko i oni valjda, a svi nesta ko zavjetovani na sutnju!
    Opet malo bacam bombe, malo sadim cvijece.. Rekoh jutros coeku da u ned.ocem na hrvatsku misu (u nasem gradu nema) malo da se skrusim i pocnem vise sadit cvijece 🌸 Ne znam kad sam zadnji put bila, a inace idemo ovdje.
    Tad cu bit 36+2..vald smijem kratko.
    Ja cu onda ko Proudy do punog 37.krkat Mg, samo sve manje.
    Strah me ostat samo na zeljezu zbog..jel 🤬

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 11:37

Ja sam taman u petak popila zadnji magnezij koji sam imala i mislila sam prestati..ali sad me sve strah kad me ovakav grč ulovio već nakon jednog dana bez...evo,još uvijek me taj mišić boli..možda ću ipak kupiti novi pa piti još ovih par dana do kontrole
    A za oticanje nogu,počelo je i to..em mi stalno vruće,em se jako znojim i noge su ko balvani 😞

Mladamamica1911
    03. Lipanj 2018. 11:40

Ja sam magnezij prestala sa 35 tjedana tako mi je i doktorica rekla da treba 😊
    Proudy mozda je danas dan D 😁

Confused
    03. Lipanj 2018. 11:44

Znam,bas sam zlocesta,ali danas je punih 38.tt

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• mandrina
    03. Lipanj 2018. 11:52

Confused

Provokatorica!!!😘😘😘😘

03. Lipanj 2018. 11:56

Confused

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 12:01

Confused

He he tak treba!!! Uživancija 💕💕💕💕 će će 
    Proud skužili oni da ti ne radas i kad su trudovi vidljivi pa da nd troše tintu.
    Neka si ti barbara isto dobro. 
    Ja danas razdražljiva i grizem 😂😂😂😂. Gladna sam i kasnimo na ručak 😂😂😂... Sigurno ću biti bolje nakon bakine štrudle

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI