Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Lipanj 2018. 20:21

franovamamita

ena javi sta kazu u viziti 😙
    pahuljica lijep krevetic i stvarcice u njemu..☺ ja sam svom pripremila kratki bodi duge hlacice,carapice,pokrit tankom dekicom i to je to…

A isto draga,ak ne krene noćas,sutra dolazi druga ekipa doktora pa će napraviti pregled i ak je nalaz takav moguće induciraju...
    Pahuljice prekrasno je😍😍
    Sve cure da ne nabrajamo poimence ljubim vas,čitam,ne komentiram puno jer uvjek neko nešto tu,ili vizita,ctg,posjete ili nešto..divne ste...😘😘

03. Lipanj 2018. 20:23

Proud žao mi je za pregled, ali makar je nešto krenulo. Ena isto se nadam da će nešto krenut. 
    Mi bili kod svekrve i spustili se na more i naoblačilo se i počela lagana kišica 😣 pa sam samo noge potoćala. Al evo i od nas slike za 29tt 😁

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 20:51

Evo buškice skitalice na puni tjedan 😁 vaga veli da smo na +11

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 20:56

cokica aaaa opet prkosis 😂😂😂 slatka i ti i buso 😙😙
    pharma ti i dalje fit uopce ti nije fora 😤😂😂😂😂 😙😙😙 a robics je prekrasna 😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 20:57

Pahuljica super je krevetić i robica 😍 neće ti 50 biti malo za izlazak,bez brige 😊
    Ena bemu miša,a baš su te mogli pustiti doma ova dva dana da se ne dosađuješ tamo..držim fige da krene do jutra 😘
    Cokica divna buša ❤️ I ti izazivaš s ovim morskim slikama 😛😍

Pahuljica
    03. Lipanj 2018. 20:57

6xmama

Pahuljice, lijepa kolijevkica ☺️. Ok ti je oblekica, pa ostavi si tak… Ak bu bas tak vruce ne obuces mu gore tu duksu. Ne bu ti za tek rodjenu bebu 50 premalo, ne brigaj… A i ovo kaj si stavila je turbo rastezljivo, imala sam ja za zadnjeg takav bodi i iste te hlacice+kapica 😊

Da da to smo nasljedili, al posto je to jedan od najmanjih komadica odjece reko da iskoristim za izlazak jer mi je bas preslatko😍 
    Imala sam fazu di sam pokupovala dosta robice, jer kao nemam od kog nis nasljedit, na kraju smo ipak i podobivali dosta toga i sva ta robica koju smo dobili ja ne znam jel opce obucena koji put, valjda to klinci ful brzo prerastu ono sve novo, valjda vise puta oprano neg obuceno😂
    Cokica lijepa trudnica, uzivaj u slatkacu i nema veze kaj se nisi kupala ja zavidim i na ovom brckanju nogu🙈😎

💙 A.L.

6xmama
    03. Lipanj 2018. 20:58

Pharma, prekrasna i fit ❤️. Oblekica je predivna... 
    Cokice, ovak izazivat nas osuđene na ležanje, mislim stvarno 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    03. Lipanj 2018. 20:59

franovamamita

cokica aaaa opet prkosis 😂😂😂 slatka i ti i buso 😙😙
    pharma ti i dalje fit uopce ti nije fora 😤😂😂😂😂 😙😙😙 a robics je prekrasna 😍

Stvarno ne znam di su se te kile sakrile 😂😂 i jučer i danas me pitali koliko sam dobila,5-6 kila? 😂😂

Pahuljica
    03. Lipanj 2018. 21:03

pharmamma

Evo buškice skitalice na puni tjedan 😁 vaga veli da smo na +11

Divna busa😍 i preslatka robicaa za malu princezu😄 bas je lijepo vidjet roze boje, nama sve plavo😂

💙 A.L.

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 21:07

pharmamma

franovamamita

cokicaaaaa opet prkosis 😂😂😂 slatka i ti i buso 😙😙
    pharmati i dalje fit uopce ti nije fora 😤😂😂😂😂 😙😙😙 a robics je prekrasna 😍

Stvarno ne znam di su se te kile sakrile 😂😂 i jučer i danas me pitali koliko sam dobila,5-6 kila? 😂😂

ajde ne prkosi nije ti uopce fora 😂😂😂😂 ja jedva cekam da udemo u termin i da rodim jer imam osjecaj da bujam iz dana u dan...celulit mi do koljena jbt 😁😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.