Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    03. Lipanj 2018. 10:01

Ipak se nisam kupala,strah me nekako...Malo me bolucka,ali nije to to jos.Sutra kontrola pa cemo vidit ima li pomaka.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    03. Lipanj 2018. 10:02

Jutro! Gledala sam vec oko 4 pa zaspala natrag... Ena, ne brini, valjda su cekali da krene samo, javi sto ce ti reci... Mihael je prefrigani deckic, neda se 😁
    Confused, ne znam kaj da ti velim, al ja mislim da se ja nebi kupala da skuzim za sluzni cep 🤔🙄
    Moj isto radi na terenu, al je svaki tjedan doma po 2-3 dana i isto mi zna biti jako tesko... al sjetite se da bi im tu bilo puno gore, radili bi za minimalac cijele dane i opet nebi nist imali, a ovako cete izdrzati neko vrijeme i bit ce vam poslije ljepse.

26.8. Ivan 💙💙

03. Lipanj 2018. 10:05

Jutro cure, vidim da imamo neku tvrdoglavu ljetnu djecu koja neće van nikako 😄 Ena, nadam se da će sve biti uskoro gotovo 😘😘
    Mene jutros tako neki jak grč uhvatio u listu, ni pomaknut se nisam mogla. I maloprije kad sam se digla, vrat me taaako boli, valjda sam krivo spavala. Ne mogu nikako osim ravno gledat 😣

03. Lipanj 2018. 10:05

6xmama

Ja sam u svojim trudnocama pila i magnezij i normabel do 36 tjedana, pa kroz par dana prestala-sveki dan po jednu manje i jednog i drugog.
    Ena, drzim fige da si vise otvorena neg jucer 🤞🤞🤞… Znam kak je koma u bolnici cekat porod, tak su u 4.trudnoci mene ostavili jer sam bila 5 prstiju otvorena(39 tj) i tak sam 3 dana cekala da mi se neko smiluje, pa kad su vidli da ne krece samo onda su me tek nakon 3 dana inducirali… A stavili me u sobu sa zenama koje su sve vec rodile-ja sam bila na rubu suza po cijeli dan gledajuc njih kak doje i maze bebice, a ja svoju nemam…

Ajde mene su stavili u sobu u kojoj su trudnice,ali hodnik nasuprot mene su mame s bebicama...ma budem i ja došla na red😘

bojana27
    03. Lipanj 2018. 10:08

Ja sam evo 36 tjedana i imam jos jedno 5 mg sumecih ali sad pijem 2 na dan jer me grcevi navecer napasaju pa cu prestat lagano 😄

mamica1985
    03. Lipanj 2018. 10:17

Ja pijem magnezij svaki dan kroz 1 kapsulu Elevita i 1 kapsulu magnezija od Solgara. Pit cu ga do 38+0tt, tako mi je rekao dr na zadnjoj kontroli u Merkuru.
    Ajmo ljetne bebice!!! 

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 10:19

Ja nisam ni pila mg, nije mi trebao ali jučer kada sam kupovala prenatale pita mene teta ljekarka trebam li i mg. Ja rekoh ali već sam pred porod zar se nebi sad trebao prestat piti a ona meni on ne šteti! Ko će ga sada znat...
    Ajde Proud pusti Aleksa da se uputi prema izlazu 😂...
    Možda nije ni gužva u rodilištu pa će svi skakat oko vas 😊.
    Confused ak se ne osjećaš ugodno nemoj se kupati ali mislim da more ne šteti no tko ćw ga znati.
    Ena i ja sam nestrpljiva a još nisam ni došla do dana termina tak da mogu misliti kak je tebi... Drž se i jadaj se tu 😘😘😘..  
    Ostalim djevojčicama šaljem ogromnu pusu 😘😘😘.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Maja82
    03. Lipanj 2018. 10:27

Ena sretno danas! Drzim fige!
    Confused, mislim da se ipak ni ja ne bi danas kupala ak mozes pitaj sutra na  kontroli. 
    Za Mg je meni dr rekla do 36 tjedna da pijem, a onda se prestaje jer moze smanjiti osjecaj kontrakcija - nisam sigurna odnosi li se to i na ono malo Mg kaj ima u elebaby ili prenatal al pretpostavljam da ne nego samo na dodatne tablete.
    Cure ugodna ned svima, drzite se 😘

03. Lipanj 2018. 10:45

Danas mi nisu ni spojili sondu za trudove uopce 😂😂😂😂😂
    Samo bebu snimaju 😂😂😂😂
    A brijem i da su me zaboravili tu 😂😂
    Mg sam morala prestat pit do punih 37tt,  on ublazava grceve,  a nakon 37tt grcenje maternice je pozeljno. Tada sam prestala sa svim lijekovima koje sam pila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    03. Lipanj 2018. 10:58

E kad se Bubimir🕷️nakon 3 prozivke javljao moram i ja! Uplasila sam se da cu bit odgovorna za neke prijevremene porode pa reko de ti Barbara suti malo! 🤐🤭
    Trenutno

Popila sm jutros zadnji Mg, a inace mi bio tempo 3x1..i sad cutajuc vas ne znam dal da kupujem il koji jarac. 18€ su pa mi se ne daje ak ne moram. Idem svojoj tek 12.,a ova zamjenska rekla da, da piji! Ali ustvari sta ona zna, vidila sam trudna je, pice i nju hormoni, nema pojma! 😂
    Ove morske slike ignoriram na najjace! Bas su fuuuuj! 😒

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI