Ja sam evo 36 tjedana i imam jos jedno 5 mg sumecih ali sad pijem 2 na dan jer me grcevi navecer napasaju pa cu prestat lagano 😄
Ja pijem magnezij svaki dan kroz 1 kapsulu Elevita i 1 kapsulu magnezija od Solgara. Pit cu ga do 38+0tt, tako mi je rekao dr na zadnjoj kontroli u Merkuru.
Ajmo ljetne bebice!!!
Ja nisam ni pila mg, nije mi trebao ali jučer kada sam kupovala prenatale pita mene teta ljekarka trebam li i mg. Ja rekoh ali već sam pred porod zar se nebi sad trebao prestat piti a ona meni on ne šteti! Ko će ga sada znat...
Ajde Proud pusti Aleksa da se uputi prema izlazu 😂...
Možda nije ni gužva u rodilištu pa će svi skakat oko vas 😊.
Confused ak se ne osjećaš ugodno nemoj se kupati ali mislim da more ne šteti no tko ćw ga znati.
Ena i ja sam nestrpljiva a još nisam ni došla do dana termina tak da mogu misliti kak je tebi... Drž se i jadaj se tu 😘😘😘..
Ostalim djevojčicama šaljem ogromnu pusu 😘😘😘.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena sretno danas! Drzim fige!
Confused, mislim da se ipak ni ja ne bi danas kupala ak mozes pitaj sutra na kontroli.
Za Mg je meni dr rekla do 36 tjedna da pijem, a onda se prestaje jer moze smanjiti osjecaj kontrakcija - nisam sigurna odnosi li se to i na ono malo Mg kaj ima u elebaby ili prenatal al pretpostavljam da ne nego samo na dodatne tablete.
Cure ugodna ned svima, drzite se 😘
Danas mi nisu ni spojili sondu za trudove uopce 😂😂😂😂😂
Samo bebu snimaju 😂😂😂😂
A brijem i da su me zaboravili tu 😂😂
Mg sam morala prestat pit do punih 37tt, on ublazava grceve, a nakon 37tt grcenje maternice je pozeljno. Tada sam prestala sa svim lijekovima koje sam pila.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E kad se Bubimir🕷️nakon 3 prozivke javljao moram i ja! Uplasila sam se da cu bit odgovorna za neke prijevremene porode pa reko de ti Barbara suti malo! 🤐🤭
Trenutno
Popila sm jutros zadnji Mg, a inace mi bio tempo 3x1..i sad cutajuc vas ne znam dal da kupujem il koji jarac. 18€ su pa mi se ne daje ak ne moram. Idem svojoj tek 12.,a ova zamjenska rekla da, da piji! Ali ustvari sta ona zna, vidila sam trudna je, pice i nju hormoni, nema pojma! 😂
Ove morske slike ignoriram na najjace! Bas su fuuuuj! 😒
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure drzite se! Vi koje ste na par dana od drzanja svojih bebica saljem vam puse za snagu i mir u kljucnim trenutcima!😘😘😘😘
Vama koje imate jos koji tjedan, zelim strpljenja i uspjesno odvikavanje od svih tabletica koje uzimamo😘😘😘😘
A mi koje imamo cak i mjesece, pa nije to nis jace od nas, sve to mi mozemo!💪💪💪
Vi kojima muzevi nisu tu stalno, sjetite se da su to prolazne faze. Teske i bolne, ali ipak prolazne. A mozda se i bolje slazete kad ih nema neko vrijeme pa dodju😂😂😂
Mene malo muci skidanje sa magnezija, ak me sad, kad uz ono sto je u prenatalima popijem bar jos 300mg, negdje skoro svako jutro oko 4 uhvati grc u listovima, sta ce bit kad prestanem pit!?😱
Bas cu pitat dr jel cu smjet mazat listove magnezijevim uljem.
E kad se Bubimir🕷️nakon 3 prozivke javljao moram i ja! Uplasila sam se da cu bit odgovorna za neke prijevremene porode pa reko de ti Barbara suti malo! 🤐🤭
Trenutno
😎
Popila sm jutros zadnji Mg, a inace mi bio tempo 3x1..i sad cutajuc vas ne znam dal da kupujem il koji jarac. 18€ su pa mi se ne daje ak ne moram. Idem svojoj tek 12.,a ova zamjenska rekla da, da piji! Ali ustvari sta ona zna, vidila sam trudna je, pice i nju hormoni, nema pojma! 😂
Ove morske slike ignoriram na najjace! Bas su fuuuuj! 😒
A tu siiiiii😘
Kako si mi?
Jooooj sto se tice mg sad sama nisam pametna 😏 valjda cu biti pametnija nakon pregleda 😂
Hahhahahha a kraljice 😂 da nema ni ona pojma 😂
💗Baby E💗
Poslje si mislim blago njoj. Ta se u pauzi za rucak moze pristekat na sta hoce!!
Dobro, dobro! Ti???
Cekam Eninu i ćaćinu vizitu ko i oni valjda, a svi nesta ko zavjetovani na sutnju!
Opet malo bacam bombe, malo sadim cvijece.. Rekoh jutros coeku da u ned.ocem na hrvatsku misu (u nasem gradu nema) malo da se skrusim i pocnem vise sadit cvijece 🌸 Ne znam kad sam zadnji put bila, a inace idemo ovdje.
Tad cu bit 36+2..vald smijem kratko.
Ja cu onda ko Proudy do punog 37.krkat Mg, samo sve manje.
Strah me ostat samo na zeljezu zbog..jel 🤬
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji