Pharma divna robica i busica. Ovdje sve same neke fit trudnice 😍😍
A žao mi je da se nisam okupala, al barem sam malo odmorila u miru i tišini, to će trebat ovaj tjedan kad stižu centralno mijenjati. Da mogu, katapultirala bi vas koje mirujete tamo na te ležaljke i da samo guštate i odmarate i da vas dvore 😁 😘😘😘
Evo buškice skitalice na puni tjedan 😁 vaga veli da smo na +11
Prekrasna bušica i fit trudnica😍😍,divna robica 😍😍🤗🤗
Hej cure, ja sam inače na Jesenskim.... ali i da vas pitam za savjet jer ste već prošle puuuuuno toga.
Imam probadanja u rodnici već dva dana, pijem mg i odmaram, ali ne prestaje... Neki savjet možda?!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Cokica, lijepa trudnica 😁 da bi nas barem mogla katapultirati 😅😅😅 i da nas dvore 😍😍
Pharma, ja ne znam di je tih 11kg. Samo trbuh se vidi 😁 robica prekrasna!
Pahuljice, lijepi krevetic!
Aurora, mene ti isto zna probosti dolje.. ne svaki dan, al dogodi se. Npr kad hodam, onda legnem i dobro je. Budem pitala sad na pregledu jer je sad prije dva tjedna bilo isto stanje, nadam se da se nist nije pogorsalo.
26.8. Ivan 💙💙
Da me stalno probada bi otisla k doktorici ili na hitnu. Pa ako nist i nije da mogu biti mirna.
26.8. Ivan 💙💙
cokicaaaaa opet prkosis 😂😂😂 slatka i ti i buso 😙😙
pharmati i dalje fit uopce ti nije fora 😤😂😂😂😂 😙😙😙 a robics je prekrasna 😍
Stvarno ne znam di su se te kile sakrile 😂😂 i jučer i danas me pitali koliko sam dobila,5-6 kila? 😂😂
ajde ne prkosi nije ti uopce fora 😂😂😂😂 ja jedva cekam da udemo u termin i da rodim jer imam osjecaj da bujam iz dana u dan…celulit mi do koljena jbt 😁😁
Celulit je posve druga priča 😩 ne da mi je samo do koljena nego mi se čini da ga i po listovima imam 😂😂😂
Potpis na Marijaa29 :)
I vidim danas su krenule opasno bebice pa drzimo fige da do jutra bude bar jedna 😍😍
Mene evo jako boli kao da mengu trebam dobit 🤦🏻♀️
Hvala Marijaa29 svakako ću sutra do doktora, svoga, na hitnu, privatno, negdje... Hvala☺
Aurora a da nazoveš sutra svog gin za svaki slučaj?najvjerojatnije nije ništa,ali možeš provjeriti radi svog mira
pharmammama nazovem ga svakako, nego nakon prethodnog spontanog i svakakvih problema sada baš sam se uplašila. Mislila sam čak na hitnu, ali nemam baš dobra iskustva s Petrovom... sutra zovem... hvala!
Sortiraj odgovore
Najstariji