Aurora i hitnu mozes putem telefona pitat,trenutno ces biti mirnija pogotovo nakon toga sta si prosla.pharmamma gledam tebe i sjecanja na samu sebe u početku trudnoće,a robica,sve mi se svida🤗
J@m@ nisam znala da ih mogu nazvati. Hvala na savjetu 😊
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Cokica prekrasne slikice uzivancija 👌👌
Pharmama mršavica prekrasni ste i robica je divna 😍😍
Meni se curke malac umirio skroz..ne udara me uopce samo me tu i tamo "pomazi" kad se okrene
Pahuljica predivna kolijevka i predivna robica. I ja mislim da neće 50 biti premalo jer sam istu veličinu i sličnu kombinaciju i ja pripremila.
Cokica provokatorica 😍😍😍 ti divna i u moru i na ležaljci a bome i slatkač izgleda mmm mmm mmm.
Pharma sve u bushi koja je već sad prav loptica, preslatko. O odjeći neću ni pričati toooo cute 😍😍😍. To će biti prava mala frajla 😝.
Aurora ja sam uvije za provjeru makar telefonom ako nisi sigurna ali vjerujem da je sve ok.
Franova ajme celulit u trudnoći to je fakat nekaj posebno. Neki dan sam si obukla kratke hlače i brzo odustala jer je fakat vidljiv.
Bojana jel su prestali bolovi? I meni tak bude kad se preforsiram.
Mladamamica i meni bude sada dana kada se samo okrene ali onda drugi dan se raspištolji. Samo prati da se redovno pomakne 😘
Ja danas uposlila perilicu i presvukla krevete, posložila stvati u ormare, opeglala oprala posteljinu i uz klimu i vent bila u jednom znoju.
Za kraj sam uredila čučicu za svaki.slučaj jer sutra imamo pregled 🎉🎉🎉.
Curkice moje Ena i Proud mislim na vas 😊.
Confused? Jesi došla čitava s plaže?!
Idem spat škicnem vas pri svakom piškanju.
Nočica klokani 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozz curke! Kod nas danas slavljenički. Muž slavio rođendam pa bila puna kuća familije i prijatelja. Ubila se u roštilju, torti od višanja i bućnici. Sad nemrem disati 😆
Ujutro stala na vagu trenutno sam na +16 u 10 dana dobila 2kg....
Puno ljepih bušica, uživanja na moru i slatke robice 😍 vidim da uživate. Ena nadam se da će trudovi skoro krenut i da će Mihael biti ubrzo s tobom!
Puse svima 😘😘😘
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pahuljica predivna kolijevka i predivna robica. I ja mislim da neće 50 biti premalo jer sam istu veličinu i sličnu kombinaciju i ja pripremila.
Cokica provokatorica 😍😍😍 ti divna i u moru i na ležaljci a bome i slatkač izgleda mmm mmm mmm.
Pharma sve u bushi koja je već sad prav loptica, preslatko. O odjeći neću ni pričati toooo cute 😍😍😍. To će biti prava mala frajla 😝.
Aurora ja sam uvije za provjeru makar telefonom ako nisi sigurna ali vjerujem da je sve ok.
Franova ajme celulit u trudnoći to je fakat nekaj posebno. Neki dan sam si obukla kratke hlače i brzo odustala jer je fakat vidljiv.
Bojana jel su prestali bolovi? I meni tak bude kad se preforsiram.
Mladamamica i meni bude sada dana kada se samo okrene ali onda drugi dan se raspištolji. Samo prati da se redovno pomakne 😘
Ja danas uposlila perilicu i presvukla krevete, posložila stvati u ormare, opeglala oprala posteljinu i uz klimu i vent bila u jednom znoju.
Za kraj sam uredila čučicu za svaki.slučaj jer sutra imamo pregled 🎉🎉🎉.
Curkice moje Ena i Proud mislim na vas 😊.
Confused? Jesi došla čitava s plaže?!
Idem spat škicnem vas pri svakom piškanju.
Nočica klokani 😘😘😘😘
O yes,citava skroz,a ovaj cudni sluzni cep cijeli dan ispada pomalo...
Mladamamica tako i mene moja cura samo "pomazi",ali mi onda u neko doba dana priusti seriju takvog rastezanja da mislim da cu se rasplakat od muke koliko me zaboli.
Di nam je Proudy?
Ivymicek i ja sutra imam pregled.Sretno draga 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Samo da vam mahnemo za laku noć, vidjela i pročitala svega, lijepih trudnica i robice i doktora bez takta, stvarno neshvatljivo .. nadam se da će u svoj muci to bar malo pogurat stvar..
Cure u finišu nek nocas bude to to 🤞🏻
Sve klokanice pusa i laku noć od nas 😘
Evo da vam se javim prije spavanja.
Uzasno sam zivcana i nervozna. Osjecam neka stezanja, ali kao BH kontrakcije, nista to mene ne boli. Mjerila sam i javlja se na svakih pola sata, ne da mi se vise i idem pokusat spavat pa cemo vidjeti hoce li biti ista do jutra ili nista.
Nisam nista citala, nemojte zamjerit, jer danas mi je takav dan, nikakav! Sve nesto kao ide, ali nista s nicim i nista konkretno!
Ljubim vas sve i laku i mirnu noc vam zelim! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
proud drz se draga bit ce to sve ok 😙😙😙
laku noc cure😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo da vam se javim prije spavanja.
Uzasno sam zivcana i nervozna. Osjecam neka stezanja, ali kao BH kontrakcije, nista to mene ne boli. Mjerila sam i javlja se na svakih pola sata, ne da mi se vise i idem pokusat spavat pa cemo vidjeti hoce li biti ista do jutra ili nista.
Nisam nista citala, nemojte zamjerit, jer danas mi je takav dan, nikakav! Sve nesto kao ide, ali nista s nicim i nista konkretno!
Ljubim vas sve i laku i mirnu noc vam zelim! 😘
Jutro cure. Čitam vas skroz ali ne mogu popamtiti koja je što rekla..heh
Vruće za poluditi...ne spavam već noćima 😏
Proud i Ena držite se. 😍 Mi smo uz vas 💗
💕💕💜💜👶😍
Sortiraj odgovore
Najstariji