Potpis na Marijaa29 :)
I vidim danas su krenule opasno bebice pa drzimo fige da do jutra bude bar jedna 😍😍
Mene evo jako boli kao da mengu trebam dobit 🤦🏻♀️

Hvala Marijaa29 svakako ću sutra do doktora, svoga, na hitnu, privatno, negdje... Hvala☺

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Aurora a da nazoveš sutra svog gin za svaki slučaj?najvjerojatnije nije ništa,ali možeš provjeriti radi svog mira

pharmammama nazovem ga svakako, nego nakon prethodnog spontanog i svakakvih problema sada baš sam se uplašila. Mislila sam čak na hitnu, ali nemam baš dobra iskustva s Petrovom... sutra zovem... hvala!

Aurora i hitnu mozes putem telefona pitat,trenutno ces biti mirnija pogotovo nakon toga sta si prosla.pharmamma gledam tebe i sjecanja na samu sebe u početku trudnoće,a robica,sve mi se svida🤗
J@m@ nisam znala da ih mogu nazvati. Hvala na savjetu 😊

Cokica prekrasne slikice uzivancija 👌👌
Pharmama mršavica prekrasni ste i robica je divna 😍😍
Meni se curke malac umirio skroz..ne udara me uopce samo me tu i tamo "pomazi" kad se okrene

Pahuljica predivna kolijevka i predivna robica. I ja mislim da neće 50 biti premalo jer sam istu veličinu i sličnu kombinaciju i ja pripremila.
Cokica provokatorica 😍😍😍 ti divna i u moru i na ležaljci a bome i slatkač izgleda mmm mmm mmm.
Pharma sve u bushi koja je već sad prav loptica, preslatko. O odjeći neću ni pričati toooo cute 😍😍😍. To će biti prava mala frajla 😝.
Aurora ja sam uvije za provjeru makar telefonom ako nisi sigurna ali vjerujem da je sve ok.
Franova ajme celulit u trudnoći to je fakat nekaj posebno. Neki dan sam si obukla kratke hlače i brzo odustala jer je fakat vidljiv.
Bojana jel su prestali bolovi? I meni tak bude kad se preforsiram.
Mladamamica i meni bude sada dana kada se samo okrene ali onda drugi dan se raspištolji. Samo prati da se redovno pomakne 😘
Ja danas uposlila perilicu i presvukla krevete, posložila stvati u ormare, opeglala oprala posteljinu i uz klimu i vent bila u jednom znoju.
Za kraj sam uredila čučicu za svaki.slučaj jer sutra imamo pregled 🎉🎉🎉.
Curkice moje Ena i Proud mislim na vas 😊.
Confused? Jesi došla čitava s plaže?!
Idem spat škicnem vas pri svakom piškanju.
Nočica klokani 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozz curke! Kod nas danas slavljenički. Muž slavio rođendam pa bila puna kuća familije i prijatelja. Ubila se u roštilju, torti od višanja i bućnici. Sad nemrem disati 😆
Ujutro stala na vagu trenutno sam na +16 u 10 dana dobila 2kg....
Puno ljepih bušica, uživanja na moru i slatke robice 😍 vidim da uživate. Ena nadam se da će trudovi skoro krenut i da će Mihael biti ubrzo s tobom!
Puse svima 😘😘😘

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pahuljica predivna kolijevka i predivna robica. I ja mislim da neće 50 biti premalo jer sam istu veličinu i sličnu kombinaciju i ja pripremila.
Cokica provokatorica 😍😍😍 ti divna i u moru i na ležaljci a bome i slatkač izgleda mmm mmm mmm.
Pharma sve u bushi koja je već sad prav loptica, preslatko. O odjeći neću ni pričati toooo cute 😍😍😍. To će biti prava mala frajla 😝.
Aurora ja sam uvije za provjeru makar telefonom ako nisi sigurna ali vjerujem da je sve ok.
Franova ajme celulit u trudnoći to je fakat nekaj posebno. Neki dan sam si obukla kratke hlače i brzo odustala jer je fakat vidljiv.
Bojana jel su prestali bolovi? I meni tak bude kad se preforsiram.
Mladamamica i meni bude sada dana kada se samo okrene ali onda drugi dan se raspištolji. Samo prati da se redovno pomakne 😘
Ja danas uposlila perilicu i presvukla krevete, posložila stvati u ormare, opeglala oprala posteljinu i uz klimu i vent bila u jednom znoju.
Za kraj sam uredila čučicu za svaki.slučaj jer sutra imamo pregled 🎉🎉🎉.
Curkice moje Ena i Proud mislim na vas 😊.
Confused? Jesi došla čitava s plaže?!
Idem spat škicnem vas pri svakom piškanju.
Nočica klokani 😘😘😘😘
O yes,citava skroz,a ovaj cudni sluzni cep cijeli dan ispada pomalo...
Mladamamica tako i mene moja cura samo "pomazi",ali mi onda u neko doba dana priusti seriju takvog rastezanja da mislim da cu se rasplakat od muke koliko me zaboli.
Di nam je Proudy?
Ivymicek i ja sutra imam pregled.Sretno draga 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji