Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    03. Lipanj 2018. 13:33

proud pa ti si vec pola odradila hehe super,sad cim osjetis nesto gas nazad da ne rodis na putu 😁😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• NellaM
    03. Lipanj 2018. 13:37

E Barbara neka tebe 😊 Al znaci ta se može pristekat kad hoće, ja sam umrla od smijeha 😂😄 I zašto ne na misu, od tog tjedna si već na sigurnom a dobro će biti da izađeš,pogotovo tamo gdje za tebe i tvoj mir (čitaj i bebin) puno znaci ❤️
    E a ovo za bolje slaganje kad se malo ne vidimo, živa istina 😂😆
    Za željezo, ne znam jel glupo, Al ja ga popijem po noći kad ustanem pipi.. jer Mi rekla kao mora dva sata od jela pa najlakše prije spavanja.. a meni to neizvedivo da dva sata ne jedem 🤷🏻‍♀️😆 za sad probava ok, pijem od zadnjeg pregleda..
    Pruod držimo fige da krene.. mislim u tvom slučaju da osjetiš trudove a onda ostalo 😄
    Confused predivna! I uživaj, i mi da možemo 🤗☀️
    Bojana preslatka je curica! 😍

6xmama
    03. Lipanj 2018. 13:48

Proud, fini ti neki doktori u Petrovoj... U Vinogradskoj nema doma s tolkim cm, nema sanse. 
    Ena, cekamo s tobom 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    03. Lipanj 2018. 13:55

Bojana27

🤗🤗

Slatkica uziva 😍
    Decki su se urotili protiv vas dvije, Ena i Proud, nece van! 🤗🤗
    Mi smo se najeli, skuhala sam juhu i unutra se svinjetina kuhala i zelenu salatu. Sad smo se najeli, oprala sam na posudu i umorna sam ko pas. Tak sam bila i jucer, spavala sam od pol 10 navecer do pol 10 ujutro.

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    03. Lipanj 2018. 14:32

Mislim da ce kod Proud i Ene biti photo finish 😂

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 15:21

E proud zavidim... I ja bih na pola da sam spremna. Onda držimo fige da te i za dva dana puste 😊. Baš niš ne osjećaš ili imaš filing da su BH?
    Prejela sam se kod mame. Tata ispekao roštilj kaže zadnji dok ne rodim, baka štrudlu, mama zapečene tikvice i slatkač 😂. Nisam se prejela, kunem se 😂.
    Imam novu vešmašinu i sada perem sve kaj mi dode po ruku. Samo rade perilica sušilica i štenderi na tavanu 😂.
    Malo sam bolje volje ali umorna...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• ivanolora
    03. Lipanj 2018. 15:45

Ena31 kod kojeg ginekologa se ti vodis

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 15:50

Bojana preskočila sam ali ti je curica med medeni 😍.
    Jooj i ja bih se bučnula baš baš...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Lipanj 2018. 16:04

ivanolora

Ena31 kod kojeg ginekologa se ti vodis

Nemam pojma😂,svaki put kod drugog

03. Lipanj 2018. 16:28

Ok,  sad sam malo dosla k sebi pa da vam malo bolje ispricam 😂😂😂😂😂.
    Znaci bilo nas je 7 tamo na ctgu i cekale pregled sve skupa.
    Prvoj curi je tokom pregleda lik probio vodenjak,  za prst je otvorena samo bila. Usrale smo se sve!
    Reko ovaj ce nas sve izbusit jer mu je radjaona prazna.
    Kazu cure i da im je lik bio ful neljubazan i nadrkan. Prema meni je bio ok. Ali ovakav pregled,  majko mila!
    Znaci toliko je kopao da su mi oci ispadale,  drzala sam se za one rucke kao da ce mi utrobu iscupat.
    10 puta me pita za trudove. Pa jebem vam sve sto mi niste sondu za trudove stavili pa bi znali jel imam ili ne.
    I slag na kraju drzi 3 prsta u meni i ruje i uz njih mi gura onu cijev za amnioskopiju! Reko gotovo probit ce me to je to. Eto nije!
    Legla sam spavat sad 2 sata da vidim jel ima kaj ili nema. Probudilo me 2 puta. Tako da nesto se dogadja ocito ipak. 
    Malog sam spicila sa starcima za Kt.,  prvi put ke otisao s njima,  pa mi i zbog toga srce puca,  ma da znam da ce mu bit dobro,  al nije mo svejedno. Nisam imala izbora kad ne znam hocu morat ic za 2 sata ilo usred noci.
    Eto obavijestavat cu vas 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.