Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    03. Lipanj 2018. 13:25

Ena kakvo je stanje kod tebe?

03. Lipanj 2018. 13:29

J@m@

Ena kakvo je stanje kod tebe?

Ništa,ujutro mi rekli ctg i pregled,izgleda da od pregleda ništa, imam još jedan ctg danas,čekaju jače trudove ...

03. Lipanj 2018. 13:32

Bojana27

🤗🤗

Slatkica 😍😍

Mya
    03. Lipanj 2018. 13:32

Jos nije odlučio vanka😊 

franovamamita
    03. Lipanj 2018. 13:33

proud pa ti si vec pola odradila hehe super,sad cim osjetis nesto gas nazad da ne rodis na putu 😁😁

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• NellaM
    03. Lipanj 2018. 13:37

E Barbara neka tebe 😊 Al znaci ta se može pristekat kad hoće, ja sam umrla od smijeha 😂😄 I zašto ne na misu, od tog tjedna si već na sigurnom a dobro će biti da izađeš,pogotovo tamo gdje za tebe i tvoj mir (čitaj i bebin) puno znaci ❤️
    E a ovo za bolje slaganje kad se malo ne vidimo, živa istina 😂😆
    Za željezo, ne znam jel glupo, Al ja ga popijem po noći kad ustanem pipi.. jer Mi rekla kao mora dva sata od jela pa najlakše prije spavanja.. a meni to neizvedivo da dva sata ne jedem 🤷🏻‍♀️😆 za sad probava ok, pijem od zadnjeg pregleda..
    Pruod držimo fige da krene.. mislim u tvom slučaju da osjetiš trudove a onda ostalo 😄
    Confused predivna! I uživaj, i mi da možemo 🤗☀️
    Bojana preslatka je curica! 😍

6xmama
    03. Lipanj 2018. 13:48

Proud, fini ti neki doktori u Petrovoj... U Vinogradskoj nema doma s tolkim cm, nema sanse. 
    Ena, cekamo s tobom 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    03. Lipanj 2018. 13:55

Bojana27

🤗🤗

Slatkica uziva 😍
    Decki su se urotili protiv vas dvije, Ena i Proud, nece van! 🤗🤗
    Mi smo se najeli, skuhala sam juhu i unutra se svinjetina kuhala i zelenu salatu. Sad smo se najeli, oprala sam na posudu i umorna sam ko pas. Tak sam bila i jucer, spavala sam od pol 10 navecer do pol 10 ujutro.

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    03. Lipanj 2018. 14:32

Mislim da ce kod Proud i Ene biti photo finish 😂

ivymicek
    03. Lipanj 2018. 15:21

E proud zavidim... I ja bih na pola da sam spremna. Onda držimo fige da te i za dva dana puste 😊. Baš niš ne osjećaš ili imaš filing da su BH?
    Prejela sam se kod mame. Tata ispekao roštilj kaže zadnji dok ne rodim, baka štrudlu, mama zapečene tikvice i slatkač 😂. Nisam se prejela, kunem se 😂.
    Imam novu vešmašinu i sada perem sve kaj mi dode po ruku. Samo rade perilica sušilica i štenderi na tavanu 😂.
    Malo sam bolje volje ali umorna...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI