Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    03. Lipanj 2018. 09:42

Jutro
    Ena drzimo 🤞🤞🤞 da Mihael brzo dode
    Ostale cure gustajte u prevrućoj nedjelji 
    Ja sam sa svojima otisla do plaže čak sam i zaplivala
    Pozdrav s mora 

bejb23
    03. Lipanj 2018. 09:46

Jutroo klokanice. 
    Ponadala sam se da ce nam Miha poslati pozdrave. Ena, nadam se da ce danas kreniti i da ce proci brzo i sto manje bolno. 😘
    Confused ne znam za kupanje u moru. Mislim da bi mogla jer je on drugaciji od npr bazena. Ali ako se bojis onda bolje nemoj. 
    Barbara se jos uvijek ne javlja😯
    I gdje je Proud
    E da vas pitam, u kom tjednu ste prestale pit mg? 

Ostale curke 😘

💗Baby E💗

• NellaM
    03. Lipanj 2018. 09:51

Jutro klokanice! 😊
    Pahuljica i Franova suosjećam.. moj m je već treći puta tijekom trudnoće na terenu, evo i sad smo same do idućeg vikenda .. Al guramo nekako, jedino sto mogu reci je da vrijeme proleti i kad se zagrlimo sve bude opet lakše i još ljepše.. jako mi je zao ako ne uspije biti tu kad bebač odluci, ali to se stvarno nikad ne zna, možda se još potrefi.. a i ako bude tako još vise ćete uživati kad tata dođe 🤗❤️
    Confused bas si zgodna trudnica ljetnica 😊 Za kupanje mislim da smiješ, pogotovo more..
    Ena sretno danas! 💙
    Magnezij ne pijem već neka dva tjedna..
    Zavidim na ovim morskim prizorima i vama blizu mora 😆😄
    Barbara gdje si?

03. Lipanj 2018. 09:57

Curke nisam bas citala nesto,  ali vidim da nam nema bebice jos.
    Ja evo u Petrovoj cekam ctg 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    03. Lipanj 2018. 10:00

Ja sam u svojim trudnocama pila i magnezij i normabel do 36 tjedana, pa kroz par dana prestala-sveki dan po jednu manje i jednog i drugog. 
    Ena, drzim fige da si vise otvorena neg jucer 🤞🤞🤞... Znam kak je koma u bolnici cekat porod, tak su u 4.trudnoci mene ostavili jer sam bila 5 prstiju otvorena(39 tj) i tak sam 3 dana cekala da mi se neko smiluje, pa kad su vidli da ne krece samo onda su me tek nakon 3 dana inducirali... A stavili me u sobu sa zenama koje su sve vec rodile-ja sam bila na rubu suza po cijeli dan gledajuc njih kak doje i maze bebice, a ja svoju nemam... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    03. Lipanj 2018. 10:01

Proud, ajde pusti vise to dete van 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    03. Lipanj 2018. 10:01

Ipak se nisam kupala,strah me nekako...Malo me bolucka,ali nije to to jos.Sutra kontrola pa cemo vidit ima li pomaka.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    03. Lipanj 2018. 10:02

Jutro! Gledala sam vec oko 4 pa zaspala natrag... Ena, ne brini, valjda su cekali da krene samo, javi sto ce ti reci... Mihael je prefrigani deckic, neda se 😁
    Confused, ne znam kaj da ti velim, al ja mislim da se ja nebi kupala da skuzim za sluzni cep 🤔🙄
    Moj isto radi na terenu, al je svaki tjedan doma po 2-3 dana i isto mi zna biti jako tesko... al sjetite se da bi im tu bilo puno gore, radili bi za minimalac cijele dane i opet nebi nist imali, a ovako cete izdrzati neko vrijeme i bit ce vam poslije ljepse.

26.8. Ivan 💙💙

03. Lipanj 2018. 10:05

Jutro cure, vidim da imamo neku tvrdoglavu ljetnu djecu koja neće van nikako 😄 Ena, nadam se da će sve biti uskoro gotovo 😘😘
    Mene jutros tako neki jak grč uhvatio u listu, ni pomaknut se nisam mogla. I maloprije kad sam se digla, vrat me taaako boli, valjda sam krivo spavala. Ne mogu nikako osim ravno gledat 😣

03. Lipanj 2018. 10:05

6xmama

Ja sam u svojim trudnocama pila i magnezij i normabel do 36 tjedana, pa kroz par dana prestala-sveki dan po jednu manje i jednog i drugog.
    Ena, drzim fige da si vise otvorena neg jucer 🤞🤞🤞… Znam kak je koma u bolnici cekat porod, tak su u 4.trudnoci mene ostavili jer sam bila 5 prstiju otvorena(39 tj) i tak sam 3 dana cekala da mi se neko smiluje, pa kad su vidli da ne krece samo onda su me tek nakon 3 dana inducirali… A stavili me u sobu sa zenama koje su sve vec rodile-ja sam bila na rubu suza po cijeli dan gledajuc njih kak doje i maze bebice, a ja svoju nemam…

Ajde mene su stavili u sobu u kojoj su trudnice,ali hodnik nasuprot mene su mame s bebicama...ma budem i ja došla na red😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.