Jutro cure! 😊🌞
Kod nas akcija od jutra, Al došla sam vidjet kako je Eni prošla noć kad ono ona se naspavala kako treba nakon sto godina 😂 E bas mi drago 🤗 Meni se tako teško namjestit, Al kad se namjestim samo me moja cura (sanja,žedna ili nes deseto) i pisanje tu i tamo probudi.. danas onda nenaspavane cure leskarenje 😘
Meni je taj komplet premeden 😍 A ne bi trebalo, bas teško dokučit kad su mali a vruće za poludit 😬
Sretno svima na pregledima ☺️
Evo mene
Joj sto je vruce
Sve je super, glavom dolje, beba ima 1230g, ja zatvorena jedino tlak malo zeza Al smo kad dodem kod doktora sad je vec bolje
Super za pregled 😁 vidim da smo i po tjednima i po mjerama tu negdje 🙂
Nivami super za pregled!
Ma nemam puno za peglat, a ne bi htjela ostavljat repove, jer onda kad mi se nakupi tek ne bum speglala.
Ivy preslatka je oblekica! Dodji na grah 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nivami super za pregled 🤗
Vidim slike za puni tjedan se spominju, nama je bio jučer pa da i to nabacim kad sam se vec javila 😄
Slike su od jučer, kućno izdanje sa čupavom kosom i u donjem dijelu pidžame, to zanemarite 😆
Nivami, bravo za uredan pregled 😊. Meni uvijek tlak bude turbo nizak al zato imam puls kad dojdem doktoru valjda 120 😅 jer sam uvijek nervozna i u strahu kaj bu mi reko... Doma mi nikad tak ne lupa
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo mene
Joj sto je vruce
Sve je super, glavom dolje, beba ima 1230g, ja zatvorena jedino tlak malo zeza Al smo kad dodem kod doktora sad je vec bolje
Super za pregled 😁 vidim da smo i po tjednima i po mjerama tu negdje 🙂
Hvala cure
Danas smo odmaram
Cokica mi smo u dan meni je termin 17.8
NellaM, bas si slatka ❤️ Lijepi busko.
Sad cu se morat i ja sliknut 😅
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Nivami super za pregled 🤗
Vidim slike za puni tjedan se spominju, nama je bio jučer pa da i to nabacim kad sam se vec javila 😄
Slike su od jučer, kućno izdanje sa čupavom kosom i u donjem dijelu pidžame, to zanemarite 😆
Baš ste slatkiši 😍😍😘🤗🤗,lijepa mama i ljepa bušica😘
Sortiraj odgovore
Najstariji