Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    30. Svibanj 2018. 11:23

Evo i nas 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

30. Svibanj 2018. 11:27

6xmama

Evo i nas 😁

Ljepi Buško 😍😍😘🤗,nekak mi se čini veći nego prošli tjedan😀,ili je do fotke,u svakom slučaju ljepi ste😀😘,i svaka čast na liniji,jbt da je meni ovo 6a beba imala bi 250kg😂😂

6xmama
    30. Svibanj 2018. 11:31

Ena31

6xmama

Evo i nas 😁

Ljepi Buško 😍😍😘🤗,nekak mi se čini veći nego prošli tjedan😀,ili je do fotke,u svakom slučaju ljepi ste😀😘,i svaka čast na liniji,jbt da je meni ovo 6a beba imala bi 250kg😂😂

Jesi luda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Hvalaaaa ❤️

30. Svibanj 2018. 11:31

Ena31

6xmama

Evo i nas 😁

Ei draga,jesi vidjela ovo 

Mladamamica1911
    30. Svibanj 2018. 11:34

Evo mene 😊
    Malac je 3540gr sa 37tt sve stima i meni i njemu ctg uredan sve 5 ja otvorena za prst ...ali sam odnjela danas nalaz da sam asmaticar i sad se dvoume oko indukcije jer ljekovi za indukciju asmaticarima izazivaju napade 😣 u srijedu idem na kontrolu pa cemo se dogovorit sta cemo...ako ne krene samo uskoro... dal ce koji doktor preuzet rizik i dat mi taj ljek ili cemo dogovorit carski 😑 malo sam razocarana iskreno ali sta da radim 

30. Svibanj 2018. 11:39

Mladamamica1911

Evo mene 😊
    Malac je 3540gr sa 37tt sve stima i meni i njemu ctg uredan sve 5 ja otvorena za prst …ali sam odnjela danas nalaz da sam asmaticar i sad se dvoume oko indukcije jer ljekovi za indukciju asmaticarima izazivaju napade 😣 u srijedu idem na kontrolu pa cemo se dogovorit sta cemo…ako ne krene samo uskoro… dal ce koji doktor preuzet rizik i dat mi taj ljek ili cemo dogovorit carski 😑 malo sam razocarana iskreno ali sta da radim

Velika beba😍😍🤗,nek je sve ok s njim,a vi ćete vidjeti kaj je najbolje za tebe ,zašto riskirati zdravlje ako postoji i druga opcija..bit će to sve ok😘🤗..(ja se bojim kolki je moj,nisu mi radili uzv😫)

Mladamamica1911
    30. Svibanj 2018. 11:41

Ena31

Mladamamica1911

Evo mene 😊
    Malac je 3540gr sa 37tt sve stima i meni i njemu ctg uredan sve 5 ja otvorena za prst …ali sam odnjela danas nalaz da sam asmaticar i sad se dvoume oko indukcije jer ljekovi za indukciju asmaticarima izazivaju napade 😣 u srijedu idem na kontrolu pa cemo se dogovorit sta cemo…ako ne krene samo uskoro… dal ce koji doktor preuzet rizik i dat mi taj ljek ili cemo dogovorit carski 😑 malo sam razocarana iskreno ali sta da radim

Velika beba😍😍🤗,nek je sve ok s njim,a vi ćete vidjeti kaj je najbolje za tebe ,zašto riskirati zdravlje ako postoji i druga opcija..bit će to sve ok😘🤗..(ja se bojim kolki je moj,nisu mi radili uzv😫)

Ma ja sam se tako uzdala u taj prirodan porod  da mi je taj carski bio bas zadnja rupa na svirali ali eto ...bitno da mi je on dobro 😊

30. Svibanj 2018. 11:44

Mladamamica1911

Ena31

Mladamamica1911

Evo mene 😊

Ma ja sam se tako uzdala u taj prirodan porod da mi je taj carski bio bas zadnja rupa na svirali ali eto …bitno da mi je on dobro 😊

I bitno da si i ti dobro draga,ak ćeš biti ti ok bit će i bebač😘🤗

6xmama
    30. Svibanj 2018. 11:44

Ena31

Ena31

6xmama

Evo i nas 😁

Ei draga,jesi vidjela ovo

Ma nije moguce 😯... Al su se isprsili 😬

6xmama
    30. Svibanj 2018. 11:45

Mladamamica, mozda krene samo, nemoj odma gubit nadu... A i krene-ne krene, bitno da bebac dodje ziv i zdrav i da sve prodje ok, na ovaj ili onaj nacin... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.