Pharmama znam kako ti je,suosj suos,za prekosutra ju samo operem 😂😂,nebum više depilirati,bebu valjda za 2 dana naraslo..ja imam prekosutra i rekli mi doći gore na kat a ja smušena zbog boli na amnioskopiji i želji da pobjegnem od tamo nisam pitala di i nisu mi rekli kad..doći ću prije 8 i tražiti😂😂(valjda 2.kat?).
Franovamamita 😘🤗😍,tak si nekak i mislim,al mozak čini čuda,luda glava kuha od razmišljanja😂
Dragi me pitao da kaj se uopće mučim,ko da je njima na pregledu bitno jel glatko il nije 😂😂
Da,na 2.kat ideš...ne budes fuljala..jedino ti ne znam dal je glavni ulaz otvoren kad je praznik il ćeš morati kroz hitnu..nama na tečaju rekli da ako krenemo u rodilište po noći da ulazimo kroz hitnu pa liftom na 2.kat..
Večer curke 😊 Evo me par dana nemam vremena da vas popratim, pa ne znam čega svega ima Al večeras sam vas skicnula da vidim kako ste i je imamo prvu bebu? 😍 Čini mi se sve u komadu ili? 😃 Al sad kad krene samo će jedna za drugom 😃 Ena meni sa malenom utorak jutro pregled i kaže on nećete vi još, ni otvorena ni nis.. ja lagano već nešto osjećala Al naravno pojma nemam, do popodne mi krenuli trudovi, mi do bolnice kao nije to još ništa i navečer pukne vodenjak a u srijedu u jutro stiglo malo čudo 😍 Ne možeš znati jel to ide u tom smjeru Al samo mogu reci kad su to oni pravi, bolni trudovi to ćeš vjerujem znati 😊🤗
Bravo za vrijednu i pametnu dječicu, mame imate zašto bit ponosne 🤗
Znaci dok sam pisala 653 puta sam se okrenula pokušavajući se namjestit.. pas mater treba izdržat još do kraja 😬
Ajme i sorite za ovaj maratonski post 😆
Cure, pitanje ako netko zna možda odgovor. Nakon 3 mjeseca na komplikacijama (bolovanje) dobiti ću onu kao pomoć ili kako se već to zove, cca 3200kn. Meni je 3 mjeseca 12.6. E sad, isplaćuje se to u 6.mjesecu ili 7.mjesecu? Fala 🙂
I da, rekla ja da nema naših ljetnih beba do 1.6. 😂😂
Kakvu pomoc ja sam bila 4 mj na komplikacijama pojasnis malo 🤗
Nisam 100% sigurna, al mislim i da ovisi o poslodavcu. Ja sam u državnoj firmi i kad sam išla na bolovanje, u računovodstvu mi je rekla da nakon 90 dana na bolovanju, imam pravo na jednokratnu novčanu pomoć. To se može ostvariti jednom godišnje. Nisam sigurna jel to po nekom kolektivnom ugovoru ili čemu, nisam pitala.
Također, ako netko radi u školi, za to znam po sebi, isto mi rekla u računovodstvu, da se javim nakon što rodim, da i resorno ministarstvo daje isto neku naknadu cca 1600kn. I još tako nešto daje hzzo i neki iznos daje grad/općina.
Pharma neka si ti sredila kučicu/lučicu/čučicu pa makar i na slijepi 😂. Javi nam se nakon pregleda.
Cookica ne znam za pomoć ali kod nas samo ukoliko si baš bubani ovo ne isplačuju (privatni sektor).
Franova slažem se za samostalnost ali trebat će im pomoć.
Ena kad.kreneš ić svaka dva dana bar je ne moraš stalno sređivati jer ne stigne narast 😂.
Nella neka si tu i neka nas čitaš 😊.
U daljini čujem grmljavinu pa možda i rashladi.
Laku noć klokani 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharma neka si ti sredila kučicu/lučicu/čučicu pa makar i na slijepi 😂. Javi nam se nakon pregleda.
Cookica ne znam za pomoć ali kod nas samo ukoliko si baš bubani ovo ne isplačuju (privatni sektor).
Franova slažem se za samostalnost ali trebat će im pomoć.
Ena kad.kreneš ić svaka dva dana bar je ne moraš stalno sređivati jer ne stigne narast 😂.
Nella neka si tu i neka nas čitaš 😊.
U daljini čujem grmljavinu pa možda i rashladi.
Laku noć klokani 😘😘😘
Ovo bi trebalo biti za državne firme, a privatni ja mislim po izboru, ali ne razumijem se baš u to. Iako i neke državne firme ne daju za komplikacije, a meni je moja u računovodstvu rekla da se i za to daje, jer to je bolovanje. A imam stvarno divnu tetu u računovodstvu ❤️
Ajme koliko poruka 😁 Da se javim, sve je u redu. Malena raste, teška je 2400 g. Danas je baš udarala na pregledu dok je doktorica gledala 😂 ooo hoćemo to imati prvu trudnicu u ljetnicama? 😁😁 Sretno svakako curkama 😁
💕💕💜💜👶😍
Ima li vas jos da ne mozete zaspat?Ja nikako...sta zbog vrucine,sta me mala doli nabija nenormalno i to jako nisko je osjetim,a kao jos je visoko jucer bila...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ima li vas jos da ne mozete zaspat?Ja nikako…sta zbog vrucine,sta me mala doli nabija nenormalno i to jako nisko je osjetim,a kao jos je visoko jucer bila…
Ni ja ...vruce mi je za popiz... i nervoza me hvata za sutra a mali isto luduje svuda 🤔
Hej majke kraljice :)
Evo i ja vam se pridruzujem...sad sam 8+6...druga trudnoca...termin mi je 03.01...
Kako ste mi?
Sortiraj odgovore
Najstariji