Jutroo i sretno s pregledima tko ide danas 🙂
Ja se baš lijepo naspavala, ubilo me valjda jučer hodanje Kondicija 0 bodova. A i čini mi se da je lijepo puhalo po noći
Mene je upravo neka panika uhvatila , sta ako krene prirodno , kako cu ja to ? Ajme cure ja nisam spremna 😱😱
Jutro!
Ja sam se ok naspavala, jednom isla piskiti, standard!
Sretno cure na pregledima i javite se s izvjescem!
Opet ce bit vruce danas, zalud one kise jucer.
Raspicit cu klimu i imam malo nest za popeglat.
Danas ne kuham, imam grah od jucer.
Uuu grah, meni se ne kuha pa pošalji malo. Btw da moram peglat rekla bih no way 😂 #prevruće
Ena odličan plan malo stepenice, malo jodanje, malo kupka i bit će lakše.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mene je upravo neka panika uhvatila , sta ako krene prirodno , kako cu ja to ? Ajme cure ja nisam spremna 😱😱
Joj kako ,ko i sve druge😁😁,ne paničariti unaprijed ,bit će to sve ok..ja molim da krene😂😂
Jutro!
Uuu grah, meni se ne kuha pa pošalji malo. Btw da moram peglat rekla bih no way 😂 #prevruće
U ovom ćemo ići van.. valjda mu neće biti prevruće 🤔
😍😍😍😍Slatkooo 😍😍😍...peglanje? No fucking way,sinoć u pol 1 išla mužu peglati veš za posao 😂😂
Jutro!
U ovom ćemo ići van.. valjda mu neće biti prevruće 🤔
Prekrasna kombinacija 😁 koju si velicinu uzela? Ja sam odlucila da ce biti 56.
Inace, dobila sam jucer jos odjece, dvije puje vrece od susjede koja je rodila prije 2 mjeseca decka. Prerasao je 56 i 62. Sve ko novo, nesto i nenoseno! Treba mi veliki ormar za to sve 😃
Ena, danas znaci razgibavanje! Samo daj po stepenicama. Meni je doktorica rekla nek ih izbjegavam kolko mogu da nebi potaknula otvaranje, a ti samo navali 😁
26.8. Ivan 💙💙
Ivy, preslatka oblekica ... Ovo sad vrijeme je najgore, opce nisi pametan kaj bi del tak maloj bebi za obuc...
Bojana, kakva panika...ja sam isto malo bila u strahu kad sam prvi put nakon carskog radjala, al bude sve ok. Posebno ti paze i obilaze trudnice koje prvi put radjaju vaginalno nakon carskog.
Posle su mi u cetvrtoj i petoj trudnoci dali i drip, mada se on kakti ne daje kod trudnica sa prethodnim carskim jer postoji mogucnost rupture zbog dripa, al su mi ga dali.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo mene
Joj sto je vruce
Sve je super, glavom dolje, beba ima 1230g, ja zatvorena jedino tlak malo zeza Al smo kad dodem kod doktora sad je vec bolje
Evo mene
Joj sto je vruce
Sve je super, glavom dolje, beba ima 1230g, ja zatvorena jedino tlak malo zeza Al smo kad dodem kod doktora sad je vec bolje
Super za pregled i bebicu,rak i treba,nek bu sve ok😘🤗😍,a tlakić hoće skočiti kod doktora,iako se ja uvjek osjećam uzbuđeno tamo al tlak srećom nizak pa neide više od 120/80-to je bio maximum
Evo mene
Joj sto je vruce
Super za pregled i bebicu,rak i treba,nek bu sve ok😘🤗😍,a tlakić hoće skočiti kod doktora,iako se ja uvjek osjećam uzbuđeno tamo al tlak srećom nizak pa neide više od 120/80-to je bio maximum
Bože i mobitela😫, tako i treba sam napisala🤨
Sortiraj odgovore
Najstariji