Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 10:07

Jutroo i sretno s pregledima tko ide danas 🙂
    Ja se baš lijepo naspavala, ubilo me valjda jučer hodanje  Kondicija 0 bodova. A i čini mi se da je lijepo puhalo po noći

bojana27
    30. Svibanj 2018. 10:24

Mene je upravo neka panika uhvatila , sta ako krene prirodno , kako cu ja to ? Ajme cure ja nisam spremna 😱😱

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 10:27

ProudMomy

Jutro!
    Ja sam se ok naspavala, jednom isla piskiti, standard!
    Sretno cure na pregledima i javite se s izvjescem!
    Opet ce bit vruce danas, zalud one kise jucer.
    Raspicit cu klimu i imam malo nest za popeglat.
    Danas ne kuham, imam grah od jucer.

Uuu grah, meni se ne kuha pa pošalji malo. Btw da moram peglat rekla bih no way 😂 #prevruće
    Ena odličan plan malo stepenice, malo jodanje, malo kupka i bit će lakše.

Oblekica za izlazak iz bolnice 😊
    Oblekica za izlazak iz bolnice 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

30. Svibanj 2018. 10:28

Bojana27

Mene je upravo neka panika uhvatila , sta ako krene prirodno , kako cu ja to ? Ajme cure ja nisam spremna 😱😱

Joj kako ,ko i sve druge😁😁,ne paničariti unaprijed ,bit će to sve ok..ja molim da krene😂😂

30. Svibanj 2018. 10:29

ivymicek

ProudMomy

Jutro!

Uuu grah, meni se ne kuha pa pošalji malo. Btw da moram peglat rekla bih no way 😂 #prevruće
    U ovom ćemo ići van.. valjda mu neće biti prevruće 🤔

😍😍😍😍Slatkooo 😍😍😍...peglanje? No fucking way,sinoć u pol 1 išla mužu peglati veš za posao 😂😂

Marijaa30
    30. Svibanj 2018. 10:34

ivymicek

ProudMomy

Jutro!

U ovom ćemo ići van.. valjda mu neće biti prevruće 🤔

Prekrasna kombinacija 😁 koju si velicinu uzela? Ja sam odlucila da ce biti 56. 
    Inace, dobila sam jucer jos odjece, dvije puje vrece od susjede koja je rodila prije 2 mjeseca decka. Prerasao je 56 i 62. Sve ko novo, nesto i nenoseno! Treba mi veliki ormar za to sve 😃
    Ena, danas znaci razgibavanje! Samo daj po stepenicama. Meni je  doktorica rekla nek ih izbjegavam kolko mogu da nebi potaknula otvaranje, a ti samo navali 😁

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    30. Svibanj 2018. 10:38

Ivy, preslatka oblekica ... Ovo sad vrijeme je najgore, opce nisi pametan kaj bi del tak maloj bebi za obuc... 
    Bojana, kakva panika...ja sam isto malo bila u strahu kad sam prvi put nakon carskog radjala, al bude sve ok. Posebno ti paze i obilaze trudnice koje prvi put radjaju vaginalno nakon carskog. 
    Posle su mi u cetvrtoj i petoj trudnoci dali i drip, mada se on kakti ne daje kod trudnica sa prethodnim carskim jer postoji mogucnost rupture zbog dripa, al su mi ga dali. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    30. Svibanj 2018. 10:39

Evo mene 
    Joj sto je vruce 
    Sve je super, glavom dolje, beba ima 1230g, ja zatvorena jedino tlak malo zeza Al smo kad dodem kod doktora sad je vec bolje 

30. Svibanj 2018. 10:47

nivami

Evo mene
    Joj sto je vruce
    Sve je super, glavom dolje, beba ima 1230g, ja zatvorena jedino tlak malo zeza Al smo kad dodem kod doktora sad je vec bolje

Super za pregled i bebicu,rak i treba,nek bu sve ok😘🤗😍,a tlakić hoće skočiti kod doktora,iako se ja uvjek osjećam uzbuđeno tamo al tlak srećom nizak pa neide više od 120/80-to je bio maximum

30. Svibanj 2018. 10:48

Ena31

nivami

Evo mene
    Joj sto je vruce

Super za pregled i bebicu,rak i treba,nek bu sve ok😘🤗😍,a tlakić hoće skočiti kod doktora,iako se ja uvjek osjećam uzbuđeno tamo al tlak srećom nizak pa neide više od 120/80-to je bio maximum

Bože i mobitela😫, tako i treba sam napisala🤨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.