Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Svibanj 2018. 00:10

Cokica ovo za bolovanje je samo zadrzavni sektor,  rijetko koji privatnik to isplacuje. Nisam nikad dobila pa ni ne znam koji je sistem kako oni to isplacuju.

Ja sam raspicila klimu toliko da mi je cijeli stan rashladjen,  muz pokriven lezi u boravku i vice da nisam normalna. Al jbg da,  da bi u spavacoj bilo ugodno,  u boravku gdje je klima,  je ledara.

Sad sam tek legla,  al mali me ne stedi,  nije da tuce,  ali kao da si ni on mjesto ne moze nac,  stalno se premjesta i gura.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    30. Svibanj 2018. 06:56

Jutro 😘
    Ni ja se nisam naspavala..prvo nikako zaspati i onda buđenje svakih sat vremena 😕
    Sretno svima na pregledima danas 🤞🤞😘😘

bojana27
    30. Svibanj 2018. 06:57

Jutro curke :)) 
    Mi spavamo sa otvorenim prozorom bome je bas ugodno bilo , kisa je jako padala pa je lijepo rashladila 🤗🤗
    Mladamamica sretno danas 😍😍
    I tko jos ima pregled danas isto sretno , ja idem popodne samo na ctg 😊😊 i nikako docekat 6.6 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

nivami
    30. Svibanj 2018. 06:57

Jutro 
    Sretno svima danas na pregledima 😘 
    Idem buditi svoje za školu i srediti se do kraja pregled je u 8.30,napokon nakon 4tj jedva čekam 

nivami
    30. Svibanj 2018. 06:59

E zaboravila napisat noc prosla nikako bez obzira sta je bilo ugodno i ne prevruće stalno sam se vratila 

Confused
    30. Svibanj 2018. 07:10

Jutro :)
    Sretno cure na pregledima danas.
    Ja se nista nisam naspavala,ne pamtim ovako losu noc,vrtila sam se ko na raznju i isla 3-4 puta na wc,koma.Sad bi mozda mogla zaspat od umora,ali ne mogu jer vodimo mladu kcer na bris nosa(bronhiticna je).

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    30. Svibanj 2018. 07:25

Dobro jutro!
    Kod nas je isto bilo vruće, ne znam jel padalo mislim da nije. Spavali s otvorenim prozorom. Već sam se navikla na dizanje za pi pi. Moj maleni sada preko dana divlja pa se umori i preko noći bude ok.
    Sretno svima na pregledima...
    Imamo li pune tjednuše koje štrajkaju sa slikama?
    Idem piti kavicu dok se kikachi ne dignu, čujem da šapću ali još nisu izašli iz sobe 😂.
    😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    30. Svibanj 2018. 07:27

Jutro curke ako koja ide u centar grozna je guzva i sve kasni tak da znate 🤔
    Hvala vam 🤗
    Sretno i drugima ako neko ima pregled 😊

6xmama
    30. Svibanj 2018. 08:03

Jutro curke!
    Eto ja se naspavala ...nevjerojatno kak fino,samo jednom na wc i to je to.
    Sretno danas svima na pregledima!Čekamo novosti!
    Ivy,ulovila si me -trebala sam se poslikat jučer a nisam...budem,obećajem.
    Malac je bolje,super mu pomaže Brufen.Jedino kužim,krene da će kleknut vozit autiće i onda skuži da ne može..

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

30. Svibanj 2018. 08:14

Dobro jutro curkice. Nevjerojatno ,ja se naspavala nakon dugo dugo vremena😀.
    Žao mi je da vas dosta nije baš nešto dobro spavalo..
    Sretno curama koje imate preglede😘🤗. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.