Ajme koliko poruka 😁 Da se javim, sve je u redu. Malena raste, teška je 2400 g. Danas je baš udarala na pregledu dok je doktorica gledala 😂 ooo hoćemo to imati prvu trudnicu u ljetnicama? 😁😁 Sretno svakako curkama 😁

💕💕💜💜👶😍
Ima li vas jos da ne mozete zaspat?Ja nikako...sta zbog vrucine,sta me mala doli nabija nenormalno i to jako nisko je osjetim,a kao jos je visoko jucer bila...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ima li vas jos da ne mozete zaspat?Ja nikako…sta zbog vrucine,sta me mala doli nabija nenormalno i to jako nisko je osjetim,a kao jos je visoko jucer bila…
Ni ja ...vruce mi je za popiz... i nervoza me hvata za sutra a mali isto luduje svuda 🤔

Hej majke kraljice :)
Evo i ja vam se pridruzujem...sad sam 8+6...druga trudnoca...termin mi je 03.01...
Kako ste mi?
Cokica ovo za bolovanje je samo zadrzavni sektor, rijetko koji privatnik to isplacuje. Nisam nikad dobila pa ni ne znam koji je sistem kako oni to isplacuju.
Ja sam raspicila klimu toliko da mi je cijeli stan rashladjen, muz pokriven lezi u boravku i vice da nisam normalna. Al jbg da, da bi u spavacoj bilo ugodno, u boravku gdje je klima, je ledara.
Sad sam tek legla, al mali me ne stedi, nije da tuce, ali kao da si ni on mjesto ne moze nac, stalno se premjesta i gura.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro 😘
Ni ja se nisam naspavala..prvo nikako zaspati i onda buđenje svakih sat vremena 😕
Sretno svima na pregledima danas 🤞🤞😘😘

Jutro curke :))
Mi spavamo sa otvorenim prozorom bome je bas ugodno bilo , kisa je jako padala pa je lijepo rashladila 🤗🤗
Mladamamica sretno danas 😍😍
I tko jos ima pregled danas isto sretno , ja idem popodne samo na ctg 😊😊 i nikako docekat 6.6 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Jutro
Sretno svima danas na pregledima 😘
Idem buditi svoje za školu i srediti se do kraja pregled je u 8.30,napokon nakon 4tj jedva čekam

E zaboravila napisat noc prosla nikako bez obzira sta je bilo ugodno i ne prevruće stalno sam se vratila

Jutro :)
Sretno cure na pregledima danas.
Ja se nista nisam naspavala,ne pamtim ovako losu noc,vrtila sam se ko na raznju i isla 3-4 puta na wc,koma.Sad bi mozda mogla zaspat od umora,ali ne mogu jer vodimo mladu kcer na bris nosa(bronhiticna je).
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji