Nakasljite se , ako curi voda je :) tako je meni receno
Ne mogu na silu...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jesam..i nije više curilo..a neznam..
Imas li jos bolove?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Imas li jos bolove?
Ne,sad je ok..mislim,malo me boli al to valjda još od pregleda. Ma nebum ja još😀,a ko što velite,kad bude kaj skužiti ćemo.
Jedva preživjela muke po kućici/čučici,sutra idem na bris na streptokok..prošli tjedan sam još nekaj i vidla,al sad sam službeno u klubu onih kojima trbuh potpuno zaklanja pogled 😂😂😂
Cure, pitanje ako netko zna možda odgovor. Nakon 3 mjeseca na komplikacijama (bolovanje) dobiti ću onu kao pomoć ili kako se već to zove, cca 3200kn. Meni je 3 mjeseca 12.6. E sad, isplaćuje se to u 6.mjesecu ili 7.mjesecu? Fala 🙂
I da, rekla ja da nema naših ljetnih beba do 1.6. 😂😂
vecer cure
super za vasu djecicu i pametne vrijedne glavice 😙😙😙 moj krece sad u prvi razred,jos bebac ce taman biti 2 mjeseca i kontam da ce mi bome biti veselo...mada ne planiram puno petljati ja sam zato da definitivno trebaju biti samostalni...
ena mene ti je s prvim taj dan kad je krenulo boljelo onako "nit smrdi nit mirise"neki cudan bol u stomaku ko lagani menstrualni bolovi...reko psiha posto sam ostala u bolnici...ali nakon par sati samo odjednom poceli trudovi,kao bh kontrakcija ali booooli...skuzit ces kad krene 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure, pitanje ako netko zna možda odgovor. Nakon 3 mjeseca na komplikacijama (bolovanje) dobiti ću onu kao pomoć ili kako se već to zove, cca 3200kn. Meni je 3 mjeseca 12.6. E sad, isplaćuje se to u 6.mjesecu ili 7.mjesecu? Fala 🙂
I da, rekla ja da nema naših ljetnih beba do 1.6. 😂😂
Kakvu pomoc ja sam bila 4 mj na komplikacijama pojasnis malo 🤗
Pharmama znam kako ti je,suosj suos,za prekosutra ju samo operem 😂😂,nebum više depilirati,bebu valjda za 2 dana naraslo..ja imam prekosutra i rekli mi doći gore na kat a ja smušena zbog boli na amnioskopiji i želji da pobjegnem od tamo nisam pitala di i nisu mi rekli kad..doći ću prije 8 i tražiti😂😂(valjda 2.kat?).
Franovamamita 😘🤗😍,tak si nekak i mislim,al mozak čini čuda,luda glava kuha od razmišljanja😂
Pharmama znam kako ti je,suosj suos,za prekosutra ju samo operem 😂😂,nebum više depilirati,bebu valjda za 2 dana naraslo..ja imam prekosutra i rekli mi doći gore na kat a ja smušena zbog boli na amnioskopiji i želji da pobjegnem od tamo nisam pitala di i nisu mi rekli kad..doći ću prije 8 i tražiti😂😂(valjda 2.kat?).
Franovamamita 😘🤗😍,tak si nekak i mislim,al mozak čini čuda,luda glava kuha od razmišljanja😂
Sorry na greškama,mob opet ima svoju ideju teksta... ispravlja sam kak mu paše🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji