Mene strah curenja plodne vode...sad kad se ovako puno znojim stalno gacice mokre,usprkos dnevnom ulosku,sad sam bas makla dnevni namjerno i legla i doslovno osjetila kako mi je malo iscurilo na gacice,a nije iscjedak...ufff
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mene strah curenja plodne vode…sad kad se ovako puno znojim stalno gacice mokre,usprkos dnevnom ulosku,sad sam bas makla dnevni namjerno i legla i doslovno osjetila kako mi je malo iscurilo na gacice,a nije iscjedak…ufff
A meni danas kod WC br 2.nužde,kao pišanje a ne osjećam...i dalje nezz dal' sam pišala ili je bilo kaj drugo😏...al valjda bi već imala trudove da je voda bila..
Mene strah curenja plodne vode…sad kad se ovako puno znojim stalno gacice mokre,usprkos dnevnom ulosku,sad sam bas makla dnevni namjerno i legla i doslovno osjetila kako mi je malo iscurilo na gacice,a nije iscjedak…ufff
A meni danas kod WC br 2.nužde,kao pišanje a ne osjećam…i dalje nezz dal' sam pišala ili je bilo kaj drugo😏…al valjda bi već imala trudove da je voda bila..
A ko ce bit pametan...meni su oba puta probijali vodenjak,tako da nemam nikakva iskustva s tim eventualnim curenjem plodne vode i mislim da bi tesko to prepoznala.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Nakasljite se , ako curi voda je :) tako je meni receno
Ne mogu na silu...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Jesam..i nije više curilo..a neznam..
Imas li jos bolove?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Imas li jos bolove?
Ne,sad je ok..mislim,malo me boli al to valjda još od pregleda. Ma nebum ja još😀,a ko što velite,kad bude kaj skužiti ćemo.
Jedva preživjela muke po kućici/čučici,sutra idem na bris na streptokok..prošli tjedan sam još nekaj i vidla,al sad sam službeno u klubu onih kojima trbuh potpuno zaklanja pogled 😂😂😂

Cure, pitanje ako netko zna možda odgovor. Nakon 3 mjeseca na komplikacijama (bolovanje) dobiti ću onu kao pomoć ili kako se već to zove, cca 3200kn. Meni je 3 mjeseca 12.6. E sad, isplaćuje se to u 6.mjesecu ili 7.mjesecu? Fala 🙂
I da, rekla ja da nema naših ljetnih beba do 1.6. 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji