Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    29. Svibanj 2018. 10:14

Ena31

Nabrzinu da se javim,kontrola za 2 dana,sve ok,lako za prst prohodna do glavice koja je priljubljena na ulazu u MZ, voda mliječna,ctg ok,pregled vode 😫😓😭😰,Mihael se inati 😂

Nadajmo se da neces docekat tu kontrolu za 2 dana 😉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    29. Svibanj 2018. 10:19

Ajde sad vi meni recite kako se radi taj pregled plodne vode ? 😱

29. Svibanj 2018. 10:35

Bojana27

Ajde sad vi meni recite kako se radi taj pregled plodne vode ? 😱

Bojala sam se gledati tak da neznam 😂😂,a niš strašno,stavi ti nešto unutra duboko i s nečim drugim gleda😂😂,a jesam ti opisala super...neznam kak drugima,meni je bilo bolno al ne traje dugo i čim to izvadi dobro je😊

franovamamita
    29. Svibanj 2018. 10:37

dan 
    nadrkana i poubijala bih muski rod cast izuzetcima...ali sigurno ih je vrlo malo 😂😂😂😂😂
    ena  skaci po lopti,napravi toplu kupku,setaj,radi cucnjeve...vjerujem kad ce copi ti si za cas gotova 😙😙😙
    tko jos ima preglede sretno mozak mi ne radi...
    bojana koliko se sjecam gurne ti ko neku cjevcicu kroz nju onda neku ko malu lampicu i sagne se i bulji 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Svibanj 2018. 10:38

Ena,  ajde ide to nekud,  jos malo! Divna ti busa,  al znam kak je meni moja teska vec,  pa mogu mislit kak je tek tebi. 😘
    Bojana ja bi stavila bazen,  pa vruce je za pop...
    Plodnu vodu gledaju vaginalno,  nekim instrumentom tokom pregleda,  nakon sto prodjes termin pod uvijetom da si otvorena,  amnioskopija se strucno zove.
    Tinchy uzivaj!
    Ja sam danas ko mutava,  ko da sam se jucer napila se osjecam a nisam.
    Opet mi sad ispao komad cepa,  jebo sebe,  al nikak da cijeli ispadne,  a vec sam zaboravila kad je uopce krenuo ispadat 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    29. Svibanj 2018. 10:46

Eba neda se Mico 😊 Osjeti djete da je vani vruce pa si misli neka datuma pricekat cu ja jos malo! 😉
    I mi gotovi. Ja ne znam vise ko je tu lud. Je da sam zbog godisnjeg morala na drugo mjesto, ali bas tolika razlika..
    Sad je C 27mm (prosli cet.bio 17) i kaze ova i prije neg ce mjerit da to sad vise nije skoro uopce bitno obzirom da je 34.tjedan iza nas! Trazila recept za Utrice kaze ne trebaju ti vise. I eto ga sad na, pa ti znaj!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    29. Svibanj 2018. 10:53

Aha znaci prije ne gledaju ? Ajd hB nadam se da ni nece 😂😂 jucer dok mi je radio uzv kaze ajme meni sta je glavica nisko 🤦🏻‍♀️

29. Svibanj 2018. 10:54

Barbara taj tvoj cerviks bas sece sim tam 😂😂😂.
    Ma da u biti ima zena pravo sad vise nije vazno.
    Ako imas jos utrica skidaj se postepeno,  nemoj odjednom prestat stavljat i to je to.
    Bit ce to sve ok!
    Franova,  ako te tjesi i ja sam danas ljuta na cijeli muski rod,  ustvari jos od jucer! Digo mi ovi moj tlak,  toliko da ga jutros jos nisam ni nazvala,  niti cu! Nabijem ga!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Svibanj 2018. 11:04

Hvala drage moje😍😘🤗,ljubim vas sve😘😘. Barbara super za pregled i cerviks,to smo ti poslale vibrice da si ga uzgojila😁😂😘

6xmama
    29. Svibanj 2018. 11:07

Ihajjj,Barbara,viš ti cerviksa...morti se i moj poveća do druge srijede,hahahah,mada čisto sumnjam...moj je siromak na izmaku snaga nakon tolko trudnoća .
    Moj ginić je meni isto reko da će mi davat Utriće do 34.tjedna...Kaj ne bi trebala postepeno skidat Utriće,ne tak odjednom?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.