He he barbara tvoj mr C ide fore dolje. Ma neka ga ipak si već 34 tjedna 😊. Barem više ne moraš gurati utriće 😊.
Sad sve stišćemo a kad krene budemo se zaredale.
Ena divan ti je bušo i nije čudo kaj te mući zgaravica fakat je visoko…
Tinchyca uživaj na moreku i slatkachu.
Kaj ti psiha radi ja jučer ćim sam došla doma nakon pregleda sam mislila da bum sw isti dan porodila danas opet osjećaj da bum još dugo trudna 😂. Nikako da završim torbu za bolnicu da stavim čarapice, gačice, češalj i punjač.
Kaj mislite hoćemo moći birati položaj rađanja?
Nek je trbuh veliki,bitno da mi je bebo glavom nisko,priljubljen na ulazu u Mz 😀,a sve me strah kolki ko on unutra😂😂…ja se nadam da ćemo moći birati😁. Daj ti polako stavi te stvarčice u torbu,nek stoje😀
Sto se tice torbe, moja je u gepeku, ne mojom voljom. S tim da moram dodat cetkicu za zube, punjac i dokumentaciju na odlasku.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Franova, ako te tjesi i ja sam danas ljuta na cijeli muski rod, ustvari jos od jucer! Digo mi ovi moj tlak, toliko da ga jutros jos nisam ni nazvala, niti cu! Nabijem ga!
ono kad ode pa se ne zna vratiti...joooj bio je s ovim, onim....pusi brate mili alergicna sam na to
Eba neda se Mico 😊 Osjeti djete da je vani vruce pa si misli neka datuma pricekat cu ja jos malo! 😉
I mi gotovi. Ja ne znam vise ko je tu lud. Je da sam zbog godisnjeg morala na drugo mjesto, ali bas tolika razlika..
Sad je C 27mm (prosli cet.bio 17) i kaze ova i prije neg ce mjerit da to sad vise nije skoro uopce bitno obzirom da je 34.tjedan iza nas! Trazila recept za Utrice kaze ne trebaju ti vise. I eto ga sad na, pa ti znaj!
meni su gledali od cca 38tt svaki put kad sam isla
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused ne znam za Honey, znam da je bila ono u guzvi, nije nista stizala, pa joj se bilo glupo javiti jer nista nije stigla popratiti ovdje. Mi vise pisemo nego proljetnice. I tak je nekak ostalo valjda.
Ivy, tak i ja poslije svakog pregleda mislim da cu jos taj dan rodit 😂😂😂.sto se tice polozaja evo ja ne znam kaj bi ti rekla, al brijem da nista ne bum birala ako bude ko prvi put. Ja nisam mogla ni hodat u trudovima, samo lezat, tak da… Bumo vidli.
Ja samo znam da cu inzistirat da budem sto duze na nogama,ako bude vremena naravno.
A da mogu birat izabrala bi porod u vodi.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Franova, ako te tjesi i ja sam danas ljuta na cijeli muski rod, ustvari jos od jucer! Digo mi ovi moj tlak, toliko da ga jutros jos nisam ni nazvala, niti cu! Nabijem ga!
ono kad ode pa se ne zna vratiti…joooj bio je s ovim, onim….pusi brate mili alergicna sam na toEba neda se Mico 😊 Osjeti djete da je vani vruce pa si misli neka datuma pricekat cu ja jos malo! 😉
I mi gotovi. Ja ne znam vise ko je tu lud. Je da sam zbog godisnjeg morala na drugo mjesto, ali bas tolika razlika..
Sad je C 27mm (prosli cet.bio 17) i kaze ova i prije neg ce mjerit da to sad vise nije skoro uopce bitno obzirom da je 34.tjedan iza nas! Trazila recept za Utrice kaze ne trebaju ti vise. I eto ga sad na, pa ti znaj!
terminuso i ti ides preko termuna bus vidjela 😁😁Aha znaci prije ne gledaju ? Ajd hB nadam se da ni nece 😂😂 jucer dok mi je radio uzv kaze ajme meni sta je glavica nisko 🤦🏻♀️
Ma muskarci!
Evo sad me zvao ovi moj, veli kaj ne bi se ni javila, ja nek mislim jesi dobro. Pa dobro si se sjetio pitat! Reko da nisam dobro valjda bi te netko nazvao 😂😂😂😂, ja ne bi!
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ono kad ode pa se ne zna vratiti…joooj bio je s ovim, onim….pusi brate mili alergicna sam na toEba neda se Mico 😊 Osjeti djete da je vani vruce pa si misli neka datuma pricekat cu ja jos malo! 😉
terminuso i ti ides preko termuna bus vidjela 😁😁Aha znaci prije ne gledaju ? Ajd hB nadam se da ni nece 😂😂 jucer dok mi je radio uzv kaze ajme meni sta je glavica nisko 🤦🏻♀️
Tak i meni moj veli neću dugo sat vremena fakat.. i onda dode doma u ponoć a ja divlja 😂😂😂.
Neka je torba u gepeku a ti majko kad budeš spremna kreni.
Proud i to kaj veliš pasalo mi je samo ležati a možda ovaj put bude drugačije.
Ena divan je bušek a i bebo uživa u njemu, vidi se... Jesi odabrala kombinaciju za bebu ili nosiš obje?
Ja ne znam kak je kod vas po bolnicama ali na SV Duhu se točno vidi koliko je manje trudnica. Prije se čekalo 3-4 sata a sada budem gotova za sat/sat i pol.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused ne znam za Honey, znam da je bila ono u guzvi, nije nista stizala, pa joj se bilo glupo javiti jer nista nije stigla popratiti ovdje. Mi vise pisemo nego proljetnice. I tak je nekak ostalo valjda.
Ivy, tak i ja poslije svakog pregleda mislim da cu jos taj dan rodit 😂😂😂.sto se tice polozaja evo ja ne znam kaj bi ti rekla, al brijem da nista ne bum birala ako bude ko prvi put. Ja nisam mogla ni hodat u trudovima, samo lezat, tak da… Bumo vidli.
Ja samo znam da cu inzistirat da budem sto duze na nogama,ako bude vremena naravno.
A da mogu birat izabrala bi porod u vodi.
Znam da vecina kaze da mi je lakse bilo prohodavat trudove, meni su cak i nudili da budem na nogama, al ja nisam mogla, jedva sam do wca isla. Pisanje i natrag lec, nema sanse, u trudu sam se rusila.
Al nitko ne garantira da mi ovaj put mozda nece bit drugacije, mozda ce mi bas pasat da hodam.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma muskarci!
Evo sad me zvao ovi moj, veli kaj ne bi se ni javila, ja nek mislim jesi dobro. Pa dobro si se sjetio pitat! Reko da nisam dobro valjda bi te netko nazvao 😂😂😂😂, ja ne bi!
😂😂😂😂 Još se i ljuti, ha???? To mi je najgore. Kad si u pravu oko nečeg a on ima obraza se i ljutiti. 😂.
Confused dobra je taktika jer sam ja prošli porod puno stajala i mislim da je to fakat ubrzalo stvari.
Mene je dokica baš splašila jer mi je rekla da krenem čim krenu trudovi jer je full mekano dolje a trenutno me strah da se ne porodim u auttu. 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy sto se tice tih dolazaka doma kad negdje ide, nakon xy svadja oko toga, imamo dogovor da nikad jedan drugom ne govorimo kad cemo se vratit, ako nismo sigurni. Znaci ak idem na cugu s curama necu ti rec da cu doc za 2 sata jer ne znam hocu li, a isto tak i on. Od tad se vise ni ne svadjamo oko toga.
Ali zato se oko drugih pizdarija svadimo, al srecom da su pizdarije u pitanju, a ne neke krupnije stvari.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Muški 🤯🤯,jooj znaju nas izluditi... Ivymicek nosim obje,neznam u koje će stati😂😂
Daaa, Ivy jos je on uvrijedjen! Ja sam mogla rodit dok on proguta ponos i nazove da pita jesam dobro 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji