Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    29. Svibanj 2018. 11:28

Znaci, Mihael se jos neda ☺ fakat, osjeca da je vruce, nek se malo rashladi..to daje tati priliku za jos jedan rostilj u cetvrtak 😃
    Bojana i si probala tak brojati pokrete? Ja sam bila u gradu, isla sam po doznake za komplikacije i pojela sam sad dva pudinga od cokolade i legla na lijevi bok. Mislila sam da ce van pobjeci kolko me lupao. Sad je malo miran opet.
    Barbara, docekat ces i ti termin, bez brige! Mr.C. se popravlja, zna da ne smije zezati! 6xmama, bilo bi dobro da se i tvoj opameti! 😃
    Meni ga nije ni mjerila, stalno pise 1 clanak. Valjda se onda ne krati.

26.8. Ivan 💙💙

29. Svibanj 2018. 11:29

6xmama

Ihajjj,Barbara,viš ti cerviksa…morti se i moj poveća do druge srijede,hahahah,mada čisto sumnjam…moj je siromak na izmaku snaga nakon tolko trudnoća.
    Moj ginić je meni isto reko da će mi davat Utriće do 34.tjedna…Kaj ne bi trebala postepeno skidat Utriće,ne tak odjednom?

Držim fige da je i tvoj narasel🤞🤞🤞🤞🤗😘

pharmamma
    29. Svibanj 2018. 11:37

Barbara taj tvoj Mr.C bas voli šetati 😁 docekat ćete vi termin,vidis da se ovim ljetnim bebama uopće ne da van  😁
    6xmama držimo fige i za tvoj..barem da se ne skraćuje vise  😉

29. Svibanj 2018. 12:19

Bome gledam i ove proljetnice,  sve stisle noge i ne daju djeci van 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    29. Svibanj 2018. 12:21

ProudMomy

Bome gledam i ove proljetnice, sve stisle noge i ne daju djeci van 😂😂😂😂

Bas ih i ja citam haha,ali zato je nekidan bio baby boom.Btw.uvik zaboravim pitat,zasto Honey vise ne tipka ovdje?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

29. Svibanj 2018. 12:23

😂😂😂stisle noge i nedaju djeci van🤣🤣🤣

ivymicek
    29. Svibanj 2018. 12:33

He he barbara tvoj mr C ide fore dolje. Ma neka ga ipak si već 34 tjedna 😊. Barem više ne moraš gurati utriće 😊.
    Sad sve stišćemo a kad krene budemo se zaredale. 
    Ena divan ti je bušo i nije čudo kaj te mući zgaravica fakat je visoko...
    Tinchyca uživaj na moreku i slatkachu. 
    Kaj ti psiha radi ja jučer ćim sam došla doma nakon pregleda sam mislila da bum sw isti dan porodila danas opet osjećaj da bum još dugo trudna 😂. Nikako da završim torbu za bolnicu da stavim čarapice, gačice, češalj i punjač. 
    Kaj mislite hoćemo moći birati položaj rađanja?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    29. Svibanj 2018. 12:34

Bojana kako se bebica mice?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

29. Svibanj 2018. 12:39

ivymicek

He he barbara tvoj mr C ide fore dolje. Ma neka ga ipak si već 34 tjedna 😊. Barem više ne moraš gurati utriće 😊.
    Sad sve stišćemo a kad krene budemo se zaredale.
    Ena divan ti je bušo i nije čudo kaj te mući zgaravica fakat je visoko…
    Tinchyca uživaj na moreku i slatkachu.
    Kaj ti psiha radi ja jučer ćim sam došla doma nakon pregleda sam mislila da bum sw isti dan porodila danas opet osjećaj da bum još dugo trudna 😂. Nikako da završim torbu za bolnicu da stavim čarapice, gačice, češalj i punjač.
    Kaj mislite hoćemo moći birati položaj rađanja?

Nek je trbuh veliki,bitno da mi je bebo glavom nisko,priljubljen na ulazu u Mz 😀,a sve me strah kolki ko on unutra😂😂...ja se nadam da ćemo moći birati😁. Daj ti polako stavi te stvarčice u torbu,nek stoje😀

29. Svibanj 2018. 12:41

Confused ne znam za Honey,  znam da je bila ono u guzvi,  nije nista stizala,  pa joj se bilo glupo javiti jer nista nije stigla popratiti ovdje. Mi vise pisemo nego proljetnice. I tak je nekak ostalo valjda.
    Ivy,  tak i ja poslije svakog pregleda mislim da cu jos taj dan rodit 😂😂😂.sto se tice polozaja evo ja ne znam kaj bi ti rekla,  al brijem da nista ne bum birala ako bude ko prvi put. Ja nisam mogla ni hodat u trudovima,  samo lezat,  tak da... Bumo vidli.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.