Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Svibanj 2018. 16:49

Franova,  J@m@, Ivy i valjda nisam nikog zaboravila,  divne su vam busice,  sve po redu! 😍😍😍😍
    J@m@ super za pregled i tezinu 😉
    Nova mamica twinsa dobro dosla!
    Sve sam drugo zaboravila,  ja se ispricavam. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    25. Svibanj 2018. 16:50

Zemljacuda dobrodošla 😊
    Proud super da je sve ok 😁 onda uzivaj sad još kad se već Aleks ne da van iz buše 😁😁

franovamamita
    25. Svibanj 2018. 16:53

ProudMomy

Mladamamica, neka vas kojima prvo, cisto da kad ja budem radjala da znate kaj prolazim 😂😂😂😂😂

ne kukaj hajde jos si brzo i prvi odradila i bez dripa,drip je ludilo 😂😂😂😂😂
    e nego sta si ono rekla hoces epiduralnu uzet i ovaj puta? jel to moras najaviti sad vec kad ides u TA ili kad dodes roditi ? razmisljam i ja uzet a nemam pojma kak ide

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

nivami
    25. Svibanj 2018. 16:57

Dan
    ProudMomy neka tebe jos s nama 2u1
    😘😘😘 Za sve prekrasne buse i mame
    Svim novima zelim dobrodošlicu 
    Ja taman rucala i odmaram, bila sam na depilaciji, pedikura i manikura, trajni lak 💅

Blackíe
    25. Svibanj 2018. 16:57

Ena31

6xmama

A te ne znam od prije… Ne javljaju se vise ili?

Jedna se javlja povremeno

Prisutna 😂
    Citam vas stalno ali ne stizem popamtit sve pa ne pisem. Cekam da pocnu bebice stizat da mogu cestitat ali ne daju se 😂
    Nas 3 na staroj poziciji, jos 3u1. Otvorila sam se 1 cm usprkos lezanju ali dok nema trudova i vodenjaci su u komadu guramo. 
    Jutros je cimerica rodila twinse, curicu i decka 😍 Preslatki su, tulila sam vec par puta danas 🙈🙈
    Rodila je na skoro 36tt a u bolnici je bila od 26/27 mislim. Prema tome mozemo i mi do 36 💪

17.7. 💝💝

6xmama
    25. Svibanj 2018. 16:58

Proud, znaci nisam dobro scoprala 😂😂😂... Aj, nek ti bude 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Svibanj 2018. 16:58

franovamamita

ProudMomy

Mladamamica, neka vas kojima prvo, cisto da kad ja budem radjala da znate kaj prolazim 😂😂😂😂😂

e nego sta si ono rekla hoces epiduralnu uzet i ovaj puta? jel to moras najaviti sad vec kad ides u TA ili kad dodes roditi ? razmisljam i ja uzet a nemam pojma kak ide

Znas kaj cu ti rec? Evo nek me boli dva puta jace i bude gotovo 2 puta brze i ja zadovoljna 😂😂😂😂😂.
    Uzet cu,  ako ce bit vremena,  iako nije djelovala prvi put,  zivim u nadi,  da drugi put bude 😂😂😂😂.
    Mislim da mi je bar psiholoski bilo lakse zbog nje.
    Ne moram nista najavljivat,  moram samo vikat da hocu i potpisat onaj papir u radjaoni i to je to.
    Nisam ni na Merkuru morala najaviti,  ne znam kak je u drugim bolnicama,  pa najbolje da si pitas kad bus isla u TA prvi puta.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

25. Svibanj 2018. 17:03

Blackíe

Ena31

6xmama

A te ne znam od prije… Ne javljaju se vise ili?

Jedna se javlja povremeno

Prisutna 😂
    Citam vas stalno ali ne stizem popamtit sve pa ne pisem. Cekam da pocnu bebice stizat da mogu cestitat ali ne daju se 😂
    Nas 3 na staroj poziciji, jos 3u1. Otvorila sam se 1 cm usprkos lezanju ali dok nema trudova i vodenjaci su u komadu guramo.
    Jutros je cimerica rodila twinse, curicu i decka 😍 Preslatki su, tulila sam vec par puta danas 🙈🙈
    Rodila je na skoro 36tt a u bolnici je bila od 26/27 mislim. Prema tome mozemo i mi do 36 💪

Ei😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘,bitno da ste 3u1 i pod kontrolom ,ma naravno da možete do 36t😘,držite se...ne,nedaju se bebice ljetnica samo tak van😂😂

franovamamita
    25. Svibanj 2018. 17:17

ProudMomy

franovamamita

ProudMomy

Znas kaj cu ti rec? Evo nek me boli dva puta jace i bude gotovo 2 puta brze i ja zadovoljna 😂😂😂😂😂.
    Uzet cu, ako ce bit vremena, iako nije djelovala prvi put, zivim u nadi, da drugi put bude 😂😂😂😂.
    Mislim da mi je bar psiholoski bilo lakse zbog nje.
    Ne moram nista najavljivat, moram samo vikat da hocu i potpisat onaj papir u radjaoni i to je to.
    Nisam ni na Merkuru morala najaviti, ne znam kak je u drugim bolnicama, pa najbolje da si pitas kad bus isla u TA prvi puta.

e a znas sta mene muci? ako me doma uhvate trudovi trpiti dokle mogu pa otici u bolnicu ono kad su na 5min ili ici odmah da stignem dobiti epi da mi ne kazu da je prekasno....looomim se 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

25. Svibanj 2018. 17:17

Ena,  pa nisu jos ni proljetnice sve izvrsile delozaciju 😂😂😂😂.
    Al me hebe kaj sam sad i tu i tamo druga na listi 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.