Franova, J@m@, Ivy i valjda nisam nikog zaboravila, divne su vam busice, sve po redu! 😍😍😍😍
J@m@ super za pregled i tezinu 😉
Nova mamica twinsa dobro dosla!
Sve sam drugo zaboravila, ja se ispricavam. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zemljacuda dobrodošla 😊
Proud super da je sve ok 😁 onda uzivaj sad još kad se već Aleks ne da van iz buše 😁😁
Mladamamica, neka vas kojima prvo, cisto da kad ja budem radjala da znate kaj prolazim 😂😂😂😂😂
ne kukaj hajde jos si brzo i prvi odradila i bez dripa,drip je ludilo 😂😂😂😂😂
e nego sta si ono rekla hoces epiduralnu uzet i ovaj puta? jel to moras najaviti sad vec kad ides u TA ili kad dodes roditi ? razmisljam i ja uzet a nemam pojma kak ide
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dan
ProudMomy neka tebe jos s nama 2u1
😘😘😘 Za sve prekrasne buse i mame
Svim novima zelim dobrodošlicu
Ja taman rucala i odmaram, bila sam na depilaciji, pedikura i manikura, trajni lak 💅
A te ne znam od prije… Ne javljaju se vise ili?
Jedna se javlja povremeno
Prisutna 😂
Citam vas stalno ali ne stizem popamtit sve pa ne pisem. Cekam da pocnu bebice stizat da mogu cestitat ali ne daju se 😂
Nas 3 na staroj poziciji, jos 3u1. Otvorila sam se 1 cm usprkos lezanju ali dok nema trudova i vodenjaci su u komadu guramo.
Jutros je cimerica rodila twinse, curicu i decka 😍 Preslatki su, tulila sam vec par puta danas 🙈🙈
Rodila je na skoro 36tt a u bolnici je bila od 26/27 mislim. Prema tome mozemo i mi do 36 💪
17.7. 💝💝
Proud, znaci nisam dobro scoprala 😂😂😂... Aj, nek ti bude 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamamica, neka vas kojima prvo, cisto da kad ja budem radjala da znate kaj prolazim 😂😂😂😂😂
e nego sta si ono rekla hoces epiduralnu uzet i ovaj puta? jel to moras najaviti sad vec kad ides u TA ili kad dodes roditi ? razmisljam i ja uzet a nemam pojma kak ide
Znas kaj cu ti rec? Evo nek me boli dva puta jace i bude gotovo 2 puta brze i ja zadovoljna 😂😂😂😂😂.
Uzet cu, ako ce bit vremena, iako nije djelovala prvi put, zivim u nadi, da drugi put bude 😂😂😂😂.
Mislim da mi je bar psiholoski bilo lakse zbog nje.
Ne moram nista najavljivat, moram samo vikat da hocu i potpisat onaj papir u radjaoni i to je to.
Nisam ni na Merkuru morala najaviti, ne znam kak je u drugim bolnicama, pa najbolje da si pitas kad bus isla u TA prvi puta.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A te ne znam od prije… Ne javljaju se vise ili?
Jedna se javlja povremeno
Prisutna 😂
Citam vas stalno ali ne stizem popamtit sve pa ne pisem. Cekam da pocnu bebice stizat da mogu cestitat ali ne daju se 😂
Nas 3 na staroj poziciji, jos 3u1. Otvorila sam se 1 cm usprkos lezanju ali dok nema trudova i vodenjaci su u komadu guramo.
Jutros je cimerica rodila twinse, curicu i decka 😍 Preslatki su, tulila sam vec par puta danas 🙈🙈
Rodila je na skoro 36tt a u bolnici je bila od 26/27 mislim. Prema tome mozemo i mi do 36 💪
Ei😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘,bitno da ste 3u1 i pod kontrolom ,ma naravno da možete do 36t😘,držite se...ne,nedaju se bebice ljetnica samo tak van😂😂
Znas kaj cu ti rec? Evo nek me boli dva puta jace i bude gotovo 2 puta brze i ja zadovoljna 😂😂😂😂😂.
Uzet cu, ako ce bit vremena, iako nije djelovala prvi put, zivim u nadi, da drugi put bude 😂😂😂😂.
Mislim da mi je bar psiholoski bilo lakse zbog nje.
Ne moram nista najavljivat, moram samo vikat da hocu i potpisat onaj papir u radjaoni i to je to.
Nisam ni na Merkuru morala najaviti, ne znam kak je u drugim bolnicama, pa najbolje da si pitas kad bus isla u TA prvi puta.
e a znas sta mene muci? ako me doma uhvate trudovi trpiti dokle mogu pa otici u bolnicu ono kad su na 5min ili ici odmah da stignem dobiti epi da mi ne kazu da je prekasno....looomim se 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena, pa nisu jos ni proljetnice sve izvrsile delozaciju 😂😂😂😂.
Al me hebe kaj sam sad i tu i tamo druga na listi 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji