Zemljacuda, dobro dosla... Woooow, sad imamo dvoje blizice na putu 😄
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Zemljacuda, dobro dosla… Woooow, sad imamo dvoje blizice na putu 😄
Mislim da troje ako ne i više od cura prije..
A te ne znam od prije... Ne javljaju se vise ili?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
A te ne znam od prije… Ne javljaju se vise ili?
Jedna se javlja povremeno
Evo meeee! Doma sam 😜
Znate da ja moram prozujat po gradu, pojest, popit, zagalamit, nakon pregleda 😂😂😂
Ugl nalaz bez promjene. 😁
Na ctgu divljaona, izbija onu sondu non stol, nikako se primirit!
Doktorica me pita hocemo mi radjat? Rekoh neceml, nama je sad bas lijepo 😁.
Kontrola nam je za tj.dana, znaci 1.6. Na 40+1 ako ne rodim prije. Rekla mi je doktorica da se idem seksat ako hocu pogurat. Reko nista ja ne guram 😂😂😂😀.
Ona umire od smjeha!
Tako da eto....
Na proljetnicama je danas inace baby boom, rodile se tri bebe, nece moj Aleks u guzvu 😂😂😂.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo meeee! Doma sam 😜
Znate da ja moram prozujat po gradu, pojest, popit, zagalamit, nakon pregleda 😂😂😂
Kontrola nam je za tj.dana, znaci 1.6. Na 40+1 ako ne rodim prije. Rekla mi je doktorica da se idem seksat ako hocu pogurat. Reko nista ja ne guram 😂😂😂😀.
Ona umire od smjeha!
Tako da eto….
Na proljetnicama je danas inace baby boom, rodile se tri bebe, nece moj Aleks u guzvu 😂😂😂.
😂😂😂😂Bravo za vas dvoje😀😍😍😘😘🤗,pa neće te mali zeznuti kad si želiš sliku za punih 40tjedana😆..da,baš gledam proljetnice😀,a za Saritu sam samo čekala kad će više,jbt tog se ja bojim ,nebi htjela do 41tjedan,fakat će mi preko 4kg narasti Mihael 😅
Evo meeee! Doma sam 😜
Ona umire od smjeha!
Tako da eto….
Ajde super drago mi je da ste jos u komadu 😂😂 ali kako cu ja rodit ako neces ti prva 🤔🤔
jama ajme koji buso i haljina mi se bas svida 😙😙
ivy preslatka si miiiii ajme ko curetak neki...i friz i boja 😍😍😍😍😍
proud drago mi je da je sve ok i da si dobila jos tjedan dana za lofranje sad to posteno iskoristi 😂😂😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mladamamica, neka vas kojima prvo, cisto da kad ja budem radjala da znate kaj prolazim 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji