Ivy, isto zgodnaaa... Sve neke lijepe trudnice tu kod nas 😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jama eto vidis sve je uredu divnaa busica 👌👌👌
Barbara je tak sam i ja prije jooj kad bi se produljio malo a sad bi ga se rado rijesila 😁😁

Cure stvarno sve predivno izgledate!
J@m@ super za bebu!
Pharma ja isto jos nis nisam odlucila kupit, na kraju cu posudit od frendice Graco Evo za pocetak, kaze da su jako lagana kolica.. pa si mislim onda kupit radje neka nova mozda kad bude ono sjedeci, neka kisobran vidjet cu.. Ova kosara i ta jaje autosjedalica se tako zapravo kratko koriste.

J@m@ i ivy lijepe i vi i busice 😍😘
Bojana uzivaj na nastupu,sigurno si ponosna ❤️

Predivni trbuscici ❤️ Predivne trudnice ❤️ Bravo za dobre preglede , i cerviksi neka se samo drze 😘 Moja curka ima nastup prvi danas :) i sretna sam samo sta cu to uspijet vidit i samo se nadam da cemo do 36 tjedna izdrzat jer sam tad rodila curku svoju pa sve poslije mi je super ❤️ Sutra smo u 35-tom 🤰🏼🤰🏼
Vidi se da majka frca od ponosa 😍😍😍. Javi majčice kako je prošlo.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ i Ivy prekrasne ste!
Jama, super za bebicu.. mozes biti opustenija!
Ja sad pem u Muller po grudnjak. Jedan jedini mi pase kaj imam 😎

26.8. Ivan 💙💙
Izgleda da je Proudy ipak premašila ona 4cm kad se još nije javila,možda već čuva Aleksa😍😍😘
Izgleda da je Proudy ipak premašila ona 4cm kad se još nije javila,možda već čuva Aleksa😍😍😘
Ili nas cima kao i prošli tjedan jer špancira po gradu. Uglavnom što god da je nadam se da je zadovoljna

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ili nas cima kao i prošli tjedan jer špancira po gradu. Uglavnom što god da je nadam se da je zadovoljna
👍👍👍👍,Jooj spustila se kišica,malo olakšanja u zraka napokon kod nas ,vaš je pritisak bio..
Bumo vidli jel sam dobra coprnica 🤣🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji