Predivni trbuscici ❤️ Predivne trudnice ❤️ Bravo za dobre preglede , i cerviksi neka se samo drze 😘 Moja curka ima nastup prvi danas :) i sretna sam samo sta cu to uspijet vidit i samo se nadam da cemo do 36 tjedna izdrzat jer sam tad rodila curku svoju pa sve poslije mi je super ❤️ Sutra smo u 35-tom 🤰🏼🤰🏼
Vidi se da majka frca od ponosa 😍😍😍. Javi majčice kako je prošlo.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@ i Ivy prekrasne ste!
Jama, super za bebicu.. mozes biti opustenija!
Ja sad pem u Muller po grudnjak. Jedan jedini mi pase kaj imam 😎
26.8. Ivan 💙💙
Izgleda da je Proudy ipak premašila ona 4cm kad se još nije javila,možda već čuva Aleksa😍😍😘
Izgleda da je Proudy ipak premašila ona 4cm kad se još nije javila,možda već čuva Aleksa😍😍😘
Ili nas cima kao i prošli tjedan jer špancira po gradu. Uglavnom što god da je nadam se da je zadovoljna
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ili nas cima kao i prošli tjedan jer špancira po gradu. Uglavnom što god da je nadam se da je zadovoljna
👍👍👍👍,Jooj spustila se kišica,malo olakšanja u zraka napokon kod nas ,vaš je pritisak bio..
Bumo vidli jel sam dobra coprnica 🤣🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Caoooo,evo i nas :-) trudna sam 23 nedelje, blizanacka trudnoca. Ima li koja mama da mi odgovori na par pitanjca? :-)
Caoooo,evo i nas :-) trudna sam 23 nedelje, blizanacka trudnoca. Ima li koja mama da mi odgovori na par pitanjca? :-)
Dobrodošla nam😀,čestitke na blizancima 😍. Postavi pitanja,ima nas puno ,netko će znati odgovore 😀
Zemljacuda dobro dosla😊
Ena kaj mislis budes rodila za vikend 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji