Ti se samo snimas, faco! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ti se samo snimas, faco! 😁
Hahaha postajem slavna..vec su me zvali fanovi (mama,baka i ti) 😂😂😂😂😂
Ajme Natar pa kako bez sladoleda, kako???
Ajme twinsi jeeeej 😁
Budite sto duze 3 u 1. 😁
Ena jel cuca spremna? 😂😂😂😂
Znam, grozno.. 😱Prije par mjeseci smo uselili u novi stan, kupili veeeliki fridz i kao kupit cemo posebno ladicara skrinju i staviti u podrum koji je u produzetku stana da ne smeta. I jos ga nismo kupili 🤷
Al zato muz ko da mi je misli citao, pojavio se doma s posla sa superkornetom!! 😍 Moj prvi susret sa superkornetom i odusevio me!! Malo mi baca na Ledolinu
Ena, sredi cucu, za svaki slucaj!! 😃
I moj donio Superkornet😍..i jabuke ...i najveću čokoladu s rižom😍😍
..a ja sad omjesila domaće lepinje,nestalo nam kruha😂 a on ga zaboravio kupiti..budem ju sredila tak da budem sigurna da me nebudu ostavili😂😂
Marija, Pahuljice super vijesti sa pregleda, bravo!
Tinchy, predivna si, bome bu i tvoj trbuh konkurirao Eninom 😁.
Natar, dobro nam dosla i cestitke na blizicima 👶👶. Eto meni suputnice 😂-nama je termin 11.9., i na mirovanju smo zbog kratkog cervixa 😅.
Proud ti u petak ides po Aleksa, nema vise majci labavo 😂😉.
Jao ko ce docekat sutra popodne, jedva cekam taj 4d,da vidim tu malu groficu... A i molit cu da mi i oni izmjere grlic.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
tinchy bome str vi ajme narasli,divni 😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Marija, Pahuljice super vijesti sa pregleda, bravo!
Tinchy, predivna si, bome bu i tvoj trbuh konkurirao Eninom 😁.
Natar, dobro nam dosla i cestitke na blizicima 👶👶. Eto meni suputnice 😂-nama je termin 11.9., i na mirovanju smo zbog kratkog cervixa 😅.
Proudti u petak ides po Aleksa, nema vise majci labavo 😂😉.
Jao ko ce docekat sutra popodne, jedva cekam taj 4d,da vidim tu malu groficu… A i molit cu da mi i oni izmjere grlic.
Da, bas se fino pratimo 😉
Samo neka nam druzenje i pracenje potraje dugo, do sigurnih tjedana 🤞🤞
Opet ste bile vrijednih prstica.
Ja bila malo s djecicom i sestrom u skitnji po Mallu,sad sjela i naravno tek sad osjetim umor...moram definitivno vise hodat,ovako kad stalno lezim i sjedim svako malo duze hodanje me umori nenormalno...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Znaci uspjela sam cijeli sladoled pojesti dok sam pročitala zaostatke 😂
Tinchyca divna velika buša 😍😍
Pahuljica bravo za pregled i veliku bebu ☺️❤️
Natar dobrodošla i čestitke na blizancima ❤️❤️ Želim ti da čim dulje budete 3u1 😁
Evo mene napokon s pregleda,sat vremena smo čekali..čari kontrole u bolnici 😂 gospođica nam je napokon potvrdila da je gospođica,ovaj put se manje skrivala..al je za slikanje očito na mamu 😂 pokušavao dr uloviti lice za sliku u 3D-u,al frajerica ne da..pa se okrene,pa sakrije rukom hahaha procjena je 1824g,dr zadovoljan..cerviks 3/4 čl zatvoren,jedino je glavica dosta nisko pa je preporuka malo više mirovanja i redovito magnezij..kontrola opet za 2 tjedna,osim ako bi bilo kontrakcija-onda doći ranije..
Pozdrav svima! 😁
Evo i mene, da se pridruzim vasem veselom drustvu ako cete me primit 😉
Sve ste predivne sa ljepim busicama 😍
Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Znaci uspjela sam cijeli sladoled pojesti dok sam pročitala zaostatke 😂
Tinchyca divna velika buša 😍😍
Pahuljica bravo za pregled i veliku bebu ☺️❤️
Natar dobrodošla i čestitke na blizancima ❤️❤️ Želim ti da čim dulje budete 3u1 😁
Evo mene napokon s pregleda,sat vremena smo čekali..čari kontrole u bolnici 😂 gospođica nam je napokon potvrdila da je gospođica,ovaj put se manje skrivala..al je za slikanje očito na mamu 😂 pokušavao dr uloviti lice za sliku u 3D-u,al frajerica ne da..pa se okrene,pa sakrije rukom hahaha procjena je 1824g,dr zadovoljan..cerviks 3/4 čl zatvoren,jedino je glavica dosta nisko pa je preporuka malo više mirovanja i redovito magnezij..kontrola opet za 2 tjedna,osim ako bi bilo kontrakcija-onda doći ranije..
Bravo za princezu😍,raste ljepotica 😘,zatvorena ok,glavica nisko i kod mene od 24og tjedna pa vidi još sam 2u1 😂-malo više mirovanja ko što veli Doc i bit će to super😀😘
Sortiraj odgovore
Najstariji