Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 17:57

Ti se samo snimas,  faco! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    22. Svibanj 2018. 18:03

ProudMomy

Ti se samo snimas, faco! 😁

Hahaha postajem slavna..vec su me zvali fanovi (mama,baka i ti) 😂😂😂😂😂

22. Svibanj 2018. 18:04

natar

ProudMomy

Ajme Natar pa kako bez sladoleda, kako???
    Ajme twinsi jeeeej 😁
    Budite sto duze 3 u 1. 😁
    Ena jel cuca spremna? 😂😂😂😂

Znam, grozno.. 😱Prije par mjeseci smo uselili u novi stan, kupili veeeliki fridz i kao kupit cemo posebno ladicara skrinju i staviti u podrum koji je u produzetku stana da ne smeta. I jos ga nismo kupili 🤷
    Al zato muz ko da mi je misli citao, pojavio se doma s posla sa superkornetom!! 😍 Moj prvi susret sa superkornetom i odusevio me!! Malo mi baca na Ledolinu
    Ena, sredi cucu, za svaki slucaj!! 😃

I moj donio Superkornet😍..i jabuke ...i najveću čokoladu s rižom😍😍
    ..a ja sad omjesila domaće lepinje,nestalo nam kruha😂 a on ga zaboravio kupiti..budem ju sredila tak da budem sigurna da me nebudu ostavili😂😂

6xmama
    22. Svibanj 2018. 18:07

Marija, Pahuljice super vijesti sa pregleda, bravo! 
    Tinchy, predivna si, bome bu i tvoj trbuh konkurirao Eninom 😁. 
    Natar, dobro nam dosla i cestitke na blizicima 👶👶. Eto meni suputnice 😂-nama je termin 11.9., i na mirovanju smo zbog kratkog cervixa 😅. 
    Proud ti u petak ides po Aleksa, nema vise majci labavo 😂😉. 
    Jao ko ce docekat sutra popodne, jedva cekam taj 4d,da vidim tu malu groficu... A i molit cu da mi i oni izmjere grlic. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 18:30

tinchy bome str vi ajme narasli,divni 😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

natar
    22. Svibanj 2018. 18:38

6xmama

Marija, Pahuljice super vijesti sa pregleda, bravo!
    Tinchy, predivna si, bome bu i tvoj trbuh konkurirao Eninom 😁.
    Natar, dobro nam dosla i cestitke na blizicima 👶👶. Eto meni suputnice 😂-nama je termin 11.9., i na mirovanju smo zbog kratkog cervixa 😅.
    Proudti u petak ides po Aleksa, nema vise majci labavo 😂😉.
    Jao ko ce docekat sutra popodne, jedva cekam taj 4d,da vidim tu malu groficu… A i molit cu da mi i oni izmjere grlic.

Da, bas se fino pratimo 😉 
    Samo neka nam druzenje i pracenje potraje dugo,  do sigurnih tjedana 🤞🤞

Confused
    22. Svibanj 2018. 18:38

Opet ste bile vrijednih prstica.
    Ja bila malo s djecicom i sestrom u skitnji po Mallu,sad sjela i naravno tek sad osjetim umor...moram definitivno vise hodat,ovako kad stalno lezim i sjedim svako malo duze hodanje me umori nenormalno...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

pharmamma
    22. Svibanj 2018. 19:20

Znaci uspjela sam cijeli sladoled pojesti dok sam pročitala zaostatke 😂
    Tinchyca divna velika buša 😍😍
    Pahuljica bravo za pregled i veliku bebu ☺️❤️
    Natar dobrodošla i čestitke na blizancima ❤️❤️ Želim ti da čim dulje budete 3u1 😁

Evo mene napokon s pregleda,sat vremena smo čekali..čari kontrole u bolnici 😂 gospođica nam je napokon potvrdila da je gospođica,ovaj put se manje skrivala..al je za slikanje očito na mamu 😂 pokušavao dr uloviti lice za sliku u 3D-u,al frajerica ne da..pa se okrene,pa sakrije rukom hahaha procjena je 1824g,dr zadovoljan..cerviks 3/4 čl zatvoren,jedino je glavica dosta nisko pa je preporuka malo više mirovanja i redovito magnezij..kontrola opet za 2 tjedna,osim ako bi bilo kontrakcija-onda doći ranije..

MomToBe
    22. Svibanj 2018. 19:22

Pozdrav svima! 😁
    Evo i mene, da se pridruzim vasem veselom drustvu ako cete me primit 😉
    Sve ste predivne sa ljepim busicama 😍

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

22. Svibanj 2018. 19:25

pharmamma

Znaci uspjela sam cijeli sladoled pojesti dok sam pročitala zaostatke 😂
    Tinchyca divna velika buša 😍😍
    Pahuljica bravo za pregled i veliku bebu ☺️❤️
    Natar dobrodošla i čestitke na blizancima ❤️❤️ Želim ti da čim dulje budete 3u1 😁

Evo mene napokon s pregleda,sat vremena smo čekali..čari kontrole u bolnici 😂 gospođica nam je napokon potvrdila da je gospođica,ovaj put se manje skrivala..al je za slikanje očito na mamu 😂 pokušavao dr uloviti lice za sliku u 3D-u,al frajerica ne da..pa se okrene,pa sakrije rukom hahaha procjena je 1824g,dr zadovoljan..cerviks 3/4 čl zatvoren,jedino je glavica dosta nisko pa je preporuka malo više mirovanja i redovito magnezij..kontrola opet za 2 tjedna,osim ako bi bilo kontrakcija-onda doći ranije..

Bravo za princezu😍,raste ljepotica 😘,zatvorena ok,glavica nisko i kod mene od 24og tjedna pa vidi još sam 2u1 😂-malo više mirovanja ko što veli Doc  i bit će to super😀😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.