Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 17:22

ProudMomy

Jedna trudna umorna i debela zena 😂😂😂😂😂😂
    Ja te razumijem, sve gledam da za petak preskocim, a kakve sam srece ak preskocim poslat ce me u radjaonu hahahahaha

Ha ha ,da ,baš,u tom slučaju bumo završile u rađaoni ,a ak se uredimo pregled bu trajal 3 sec i vidimo se drugi put😂..već vidim,čekala bum sat i pol na ctg,sat na pregled(di bu mi gurnula prst i rekla doviđenja-zacementirana si) i na uzv sat i pol di bude mi doktorica rekla da je beba velika jer sam ja velika a veliki ljudi imaju veliku djecu😲😲,WTF..i nek se sexam...kak kad sam tak velika jbt 😂😂😂...eto monolog..
    Ufff..sad mi je lakše😂😂

Pahuljica
    22. Svibanj 2018. 17:25

Cure buske su divnee bas ste sve predivne trudnice😍😍 6xmama lijepa busica😄 pharma bas je busa narasla, confused divne ste curke😊 proud fit trudnica, a ena i tinchyca imate slatke okruglaste busice😍 
    Nove curke dobro dosle!
    Mene od jucer glava boli neki pritisak tak da nisam skoro nis spavala i od jutra sam u TA, stanje ostalo isto-3cm otvorena, mali na ctgu bio extra aktivan, a tak je i nastavio cijeli dan-pika po dole i gore🤣, kad sam dosla doma srusila sam se u krevet i odspavala i sad se puno bolje osjecam😎 inace bili smo na ultrazvuku tezina je 3400, vice doktor velika beba😅 tak da sve je okej, sad samo cekamo malog princa, i da ja sam ko mladamamica, jedva cekam da to odradim, valjda ne znam kaj me ceka pa je lakse haha

💙 A.L.

22. Svibanj 2018. 17:26

Hahahahahahahahaha

Ma mene zajebe to cekanje ctga,  to se najduze ceka,  sve drugo obavim unutar sat vremena. Al taj ctg me ispizdi bas. Dva aparata,  svaka lezi pol cuke,  a ima nas 50,  pa nikad kraja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Svibanj 2018. 17:31

Pahuljica

Cure buske su divnee bas ste sve predivne trudnice😍😍 6xmama lijepa busica😄 pharma bas je busa narasla, confused divne ste curke😊 proud fit trudnica, a ena i tinchyca imate slatke okruglaste busice😍
    Nove curke dobro dosle!
    Mene od jucer glava boli neki pritisak tak da nisam skoro nis spavala i od jutra sam u TA, stanje ostalo isto-3cm otvorena, mali na ctgu bio extra aktivan, a tak je i nastavio cijeli dan-pika po dole i gore🤣, kad sam dosla doma srusila sam se u krevet i odspavala i sad se puno bolje osjecam😎 inace bili smo na ultrazvuku tezina je 3400, vice doktor velika beba😅 tak da sve je okej, sad samo cekamo malog princa, i da ja sam ko mladamamica, jedva cekam da to odradim, valjda ne znam kaj me ceka pa je lakse haha

Super za pregled 😍,a i u terminu ste sad pa lagano kad krene😀

22. Svibanj 2018. 17:34

Pahuljica

Nove curke dobro dosle!

Super da je sve ok! Kad beba odluci,  doci ce!

Ja bum na kraju radjala za praznik,  kad bu 1 dok dezuran na nas 10 ziher! Hahahaha popizdit cu!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

natar
    22. Svibanj 2018. 17:37

ProudMomy

Ajme Natar pa kako bez sladoleda, kako???
    Ajme twinsi jeeeej 😁
    Budite sto duze 3 u 1. 😁
    Ena jel cuca spremna? 😂😂😂😂

Znam, grozno.. 😱Prije par mjeseci smo uselili u novi stan, kupili veeeliki fridz i kao kupit cemo posebno ladicara skrinju i staviti u podrum koji je u produzetku stana da ne smeta. I jos ga nismo kupili 🤷
    Al zato muz ko da mi je misli citao, pojavio se doma s posla sa superkornetom!! 😍 Moj prvi susret sa superkornetom i odusevio me!! Malo mi baca na Ledolinu
    Ena, sredi cucu, za svaki slucaj!! 😃

Mladamamica1911
    22. Svibanj 2018. 17:37

Sve sam procitala i skoro ve zaboravila 🤔
    Dobro dosla cura sa twinsima sto kaze ena s nama ces i prenjet 😁
    Tincyca prekrasna bušica 😍😍 velika 👌👌
    Proudy mogla bi ti dojahat do mene na kavu sad kad si "sva vrazja" s tim kavicama 😄
    Ja danas idem podic papire za prvih 6 mj porodiljnog  kako je to brzo proslo mene ..
    Ne znam ko je rekao da isto jedva ceka rodit jer ne zna kako je ...ali tako i ja idem ko muto bez straha jer ne znam sta me ceka ali dobro za drugo cemo panicarit 😁😁

22. Svibanj 2018. 17:43

natar

ProudMomy

Ajme Natar pa kako bez sladoleda, kako???
    Ajme twinsi jeeeej 😁
    Budite sto duze 3 u 1. 😁
    Ena jel cuca spremna? 😂😂😂😂

Znam, grozno.. 😱Prije par mjeseci smo uselili u novi stan, kupili veeeliki fridz i kao kupit cemo posebno ladicara skrinju i staviti u podrum koji je u produzetku stana da ne smeta. I jos ga nismo kupili 🤷
    Al zato muz ko da mi je misli citao, pojavio se doma s posla sa superkornetom!! 😍 Moj prvi susret sa superkornetom i odusevio me!! Malo mi baca na Ledolinu
    Ena, sredi cucu, za svaki slucaj!! 😃

To sam i ja reklaaaa Ledolina is back! Ja ga obozavam! 😍😍😍😍

Mladamamica ja ti kazem prvi put je najlakse,  ides ko tuto muto i nemas pojma kaj te ceka! Ne mozes se za to pripremiti!
    E zato se ja ovi put bojim za poludit! 
    Jer nazalost znam kaj me ceka. Da mi je zaspat i probudit se s bebon u rukama hahahahahaha. Al bez carskog hahaha samo da beba dodje i gotovo! 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Svibanj 2018. 17:44

Mladamamica sutra sam isto rasprodana. 
    Eventualno za cetvrtak ti mogu javiti,  ak nisam kaj zaboravila,  petak je nula bodova jer kampiram u Petrovoj 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    22. Svibanj 2018. 17:53

ProudMomy

Mladamamica sutra sam isto rasprodana.
    Eventualno za cetvrtak ti mogu javiti, ak nisam kaj zaboravila, petak je nula bodova jer kampiram u Petrovoj 😂

Sutra meni opet babybonus dolazi tako da sam i ja zauzeta a u cetvrtak sam ujutro u brezicama ujutro ali poslje sam slobodna 😄😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.