Jama hoce bome bit ceeee al moram se srediti deagi stize za par dana py da ga ne uplasim jos i s tim dovoljno koliko sa, narasla u mj dana 😂😂😂😂😂
cokica ja razmisljala da bih kod kozmeticarke ali nisam nikad jer mi nekak bed...daj mi objasni dodes tamo rasiris noge i ona to sreduje?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jama hoce bome bit ceeee al moram se srediti deagi stize za par dana py da ga ne uplasim jos i s tim dovoljno koliko sa, narasla u mj dana 😂😂😂😂😂
cokica ja razmisljala da bih kod kozmeticarke ali nisam nikad jer mi nekak bed…daj mi objasni dodes tamo rasiris noge i ona to sreduje?
A ja idem na cijele noge i samo bikini sam prošli put, al sam prije bila i na brazilskoj, dakle sve sve. Stavim jednokratne gaćice i ona govori di i šta s nogama. Nije ko na pregledu 😂
Vecer
Toliko je danas bilo slika da nisam popamtila sve posebno Al sve izgledate super
Pharmamama super za curicu i sto je sve u redu
Nove cure dobro dosle,
Mtb tu smo s terminom a i u istom rodilistu radamo pa se mozda i sretnemo
Ja sam pojela King od pistacija Al me takva mucnina uhvatila da sam izbacila i rucak i veceru iz sebe 🤮
Ajme svašta natipkale dok mi je bila susjeda ovih sat vremena,Nivami baš mi je žao da ti je bilo loše,sad je već nadam se lakše ...imam psihičke pripreme za čučicu,joooooj...
Aaa super za trudničice s mora😍😍,ima vas već puno,doći ćemo na godinu u posjetu 👍😂,kod svake dan dva u goste i eto ti ljetovanje 😂😂
Mmm njama bas fino zgleda, ja sam danas cuda pojela, ali bar konkretno rucak pa onda sva slatka cuda haha nemojte kile spominjat, mi smo +14, a imam najmanji trbuh u trudnickoj😂 mene doma zezaju da mi je trbuh sve manji jer je mali popio svu vodu zato kaj stalno stucka🙉
Pharma bas mi je drago sto malena lijepo napreduje😄
Curke sretno sutra na pregledima, veselim se dobrim vijestima😎
A za uredivanje cucice mislim da se vec dosta nas ispraksalo "naslijepo" 😂
💙 A.L.
Dobrodosle nove mamice!
Pharmamama super za djevojcicu malu! Nek se ona namjestila, sad ce bit i teze i vruce sve vise pa ce bit lakse i mirovat..
Svima puno srece na pregledima sutra.
Joj ove price o hrani.. 😁 samo me inspirirate da se dignem s kauca i trazim kaj bi jos jela! A disciplinirano vecerala sendvic, paradajz i jogurt i sad moram jos kekse 😁
Ja idem na brazilsku vec dugo, pa nije problem ni sada fakat bude brzo i nis me vise ni ne boli posebno.. mislim da cu taman do kraja ic, trcat kozmeticarki zadnji tjedan ak ne bude iznenadjenja.
Takoc,i to sam riješila,naravno porezala se 😂🙃,sad mi je teško ko da sam dvije njive prekopala a mali me kažnjava guranjem na sve strane😲,pojesti jabuku i na spavanje,tj roštiljanje po krevetu do jutra od nestrpljenja 🙂👶. Laku i ugodnu mirnu noć vam svima😘
Ajme majke ti prvo sam gladna ko vuk. Hoći ove lepinjice i špeka i sira i luma. Njam!
Pharma i ostale curke odlično za pregled... Bitno da je sve ok i da napredujete.
Tinchyca busek j prekrasan a i ti majčice 😍😍😍.
Nove curkice dobro došle i bebice isto tak. Smijale se i uživale s nama.
Nivami nadam se da si bolje.
Sretno svima s uređivanjem čučica i s pregledima sutra.
Ena želim ti barem da si ko Proud na 4 cm a Proud da ostane na 4 cm pa da bude fer kladionica kad pređete u 40+.
Eto ja spremila stvari za izlet, uzela trudničke papire za svaki slučaj 😜.
Idem spavat jer sam strgana i jedva gledam.
Noćica 😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tko je ostao zaboravljen nek se ne ljuti 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Takoc,i to sam riješila,naravno porezala se 😂🙃,sad mi je teško ko da sam dvije njive prekopala a mali me kažnjava guranjem na sve strane😲,pojesti jabuku i na spavanje,tj roštiljanje po krevetu do jutra od nestrpljenja 🙂👶. Laku i ugodnu mirnu noć vam svima😘
Ja ne vjerujem kako uspjevas sama,ja nikako🙃tak i ja,legla,umorna,a od nestrpljenja samo vrtnja,srecom pa sam naručena prije osam,sto ranije..sretno ena ujutro🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji