Opet ste bile vrijednih prstica.
Ja bila malo s djecicom i sestrom u skitnji po Mallu,sad sjela i naravno tek sad osjetim umor...moram definitivno vise hodat,ovako kad stalno lezim i sjedim svako malo duze hodanje me umori nenormalno...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Znaci uspjela sam cijeli sladoled pojesti dok sam pročitala zaostatke 😂
Tinchyca divna velika buša 😍😍
Pahuljica bravo za pregled i veliku bebu ☺️❤️
Natar dobrodošla i čestitke na blizancima ❤️❤️ Želim ti da čim dulje budete 3u1 😁
Evo mene napokon s pregleda,sat vremena smo čekali..čari kontrole u bolnici 😂 gospođica nam je napokon potvrdila da je gospođica,ovaj put se manje skrivala..al je za slikanje očito na mamu 😂 pokušavao dr uloviti lice za sliku u 3D-u,al frajerica ne da..pa se okrene,pa sakrije rukom hahaha procjena je 1824g,dr zadovoljan..cerviks 3/4 čl zatvoren,jedino je glavica dosta nisko pa je preporuka malo više mirovanja i redovito magnezij..kontrola opet za 2 tjedna,osim ako bi bilo kontrakcija-onda doći ranije..

Pozdrav svima! 😁
Evo i mene, da se pridruzim vasem veselom drustvu ako cete me primit 😉
Sve ste predivne sa ljepim busicama 😍

Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Znaci uspjela sam cijeli sladoled pojesti dok sam pročitala zaostatke 😂
Tinchyca divna velika buša 😍😍
Pahuljica bravo za pregled i veliku bebu ☺️❤️
Natar dobrodošla i čestitke na blizancima ❤️❤️ Želim ti da čim dulje budete 3u1 😁
Evo mene napokon s pregleda,sat vremena smo čekali..čari kontrole u bolnici 😂 gospođica nam je napokon potvrdila da je gospođica,ovaj put se manje skrivala..al je za slikanje očito na mamu 😂 pokušavao dr uloviti lice za sliku u 3D-u,al frajerica ne da..pa se okrene,pa sakrije rukom hahaha procjena je 1824g,dr zadovoljan..cerviks 3/4 čl zatvoren,jedino je glavica dosta nisko pa je preporuka malo više mirovanja i redovito magnezij..kontrola opet za 2 tjedna,osim ako bi bilo kontrakcija-onda doći ranije..
Bravo za princezu😍,raste ljepotica 😘,zatvorena ok,glavica nisko i kod mene od 24og tjedna pa vidi još sam 2u1 😂-malo više mirovanja ko što veli Doc i bit će to super😀😘
Pozdrav svima! 😁
Evo i mene, da se pridruzim vasem veselom drustvu ako cete me primit 😉
Sve ste predivne sa ljepim busicama 😍
Naravno da primamo😀,dobrodošla nam😀
Natar, dobrodosla! Cestitke na blizancima 😍
Mom to be, dobrodoslica i tebi... vidim, tu smo negdje po terminu. Znas jel nosis curicu il decka?
Pharma, to jos malo mirnije dopratis sigurne tjedne i zacas cete se druziti 😄
6xmama, sretno sutra na pregledu!

26.8. Ivan 💙💙
pharma drago mi je da beba lijepo napreduje super 😙 a ovo sto je nisko glavicom ne sekiraj se samo se vec namjesta...ja bih voljela na sljedecoj kontroli tako sta cuti 😂😂😂 nego moj se popeo tak visoko kao da ce kroz usta van a ne na cucicu 😀
MTB dobro nam dosla ☺koja ti jr to trudnoca? kak ju podnosis? znas li spol bebice?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena uuuuu moze daaaaj dobaci bar jednu ak su jos tople mljac ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena mljac..sad sam gladna,mogla bi nešto konkretnije od sladoleda 😂
MomToBe dobrodošla ☺️
Franova 😂😂😂 kroz usta van 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji