Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 19:27

MomToBe

Pozdrav svima! 😁
    Evo i mene, da se pridruzim vasem veselom drustvu ako cete me primit 😉
    Sve ste predivne sa ljepim busicama 😍

Naravno da primamo😀,dobrodošla nam😀

22. Svibanj 2018. 19:30
    Evo moje lepinjice (pogačice)
    Evo moje lepinjice (pogačice)
    Marijaa30
    22. Svibanj 2018. 19:31

Natar, dobrodosla! Cestitke na blizancima 😍 
    Mom to be, dobrodoslica i tebi... vidim, tu smo negdje po terminu. Znas jel nosis curicu il decka?
    Pharma, to jos malo mirnije dopratis sigurne tjedne i zacas cete se druziti 😄
    6xmama, sretno sutra na pregledu!

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 19:31

pharma drago mi je da beba lijepo napreduje super 😙 a ovo sto je nisko glavicom ne sekiraj se samo se vec namjesta...ja bih voljela na sljedecoj kontroli tako sta cuti 😂😂😂 nego moj se popeo tak visoko kao da ce kroz usta van a ne na cucicu 😀
    MTB dobro nam dosla ☺koja ti jr to trudnoca? kak ju podnosis? znas li spol bebice?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 19:33

ena uuuuu moze daaaaj dobaci bar jednu ak su jos tople mljac ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    22. Svibanj 2018. 19:35

Ena mljac..sad sam gladna,mogla bi nešto konkretnije od sladoleda 😂
    MomToBe dobrodošla ☺️
    Franova 😂😂😂 kroz usta van 😂😂😂

Marijaa30
    22. Svibanj 2018. 19:40

Mama me spotala sad da bum jako debela, da bum se sad tek pocela debljati, da nem mogla hodati
    ... trenutno sam u plusu 8kg.
    I sad nam pizzu radi 🤔🙄🙄😂😂😂 mama mama 🤣

26.8. Ivan 💙💙

22. Svibanj 2018. 19:43

Dobrodošle nove mamice 😁
    Joj Ena, sad bi ja to. I malo pancete i sira i kapule uz to aaaaaa sline mi cure. A taman neke čokoladne pahuljice pojela. Kad me krene, sve redom bi jela 😂

22. Svibanj 2018. 19:44

Ne da su tople ,vruće su😁,obožavam to a nisam već dugo radila,dobro da nije dragi kupio kruh😂😂. Sad 2 prazne ,kasnije s špekom i kobasicama😋😋.
    Marija 😍😍pizzzzaaaaa 😋😋😋😋

22. Svibanj 2018. 19:45

Cokica

Dobrodošle nove mamice 😁
    Joj Ena, sad bi ja to. I malo pancete i sira i kapule uz to aaaaaa sline mi cure. A taman neke čokoladne pahuljice pojela. Kad me krene, sve redom bi jela 😂

Čitaš mi misli i pišeš dok i ja😂,samo kaj je kod tebe panceta a kod mene špek😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.