Pozdrav svima! 😁
Evo i mene, da se pridruzim vasem veselom drustvu ako cete me primit 😉
Sve ste predivne sa ljepim busicama 😍
Naravno da primamo😀,dobrodošla nam😀
Natar, dobrodosla! Cestitke na blizancima 😍
Mom to be, dobrodoslica i tebi... vidim, tu smo negdje po terminu. Znas jel nosis curicu il decka?
Pharma, to jos malo mirnije dopratis sigurne tjedne i zacas cete se druziti 😄
6xmama, sretno sutra na pregledu!
26.8. Ivan 💙💙
pharma drago mi je da beba lijepo napreduje super 😙 a ovo sto je nisko glavicom ne sekiraj se samo se vec namjesta...ja bih voljela na sljedecoj kontroli tako sta cuti 😂😂😂 nego moj se popeo tak visoko kao da ce kroz usta van a ne na cucicu 😀
MTB dobro nam dosla ☺koja ti jr to trudnoca? kak ju podnosis? znas li spol bebice?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ena uuuuu moze daaaaj dobaci bar jednu ak su jos tople mljac ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena mljac..sad sam gladna,mogla bi nešto konkretnije od sladoleda 😂
MomToBe dobrodošla ☺️
Franova 😂😂😂 kroz usta van 😂😂😂
Mama me spotala sad da bum jako debela, da bum se sad tek pocela debljati, da nem mogla hodati
... trenutno sam u plusu 8kg.
I sad nam pizzu radi 🤔🙄🙄😂😂😂 mama mama 🤣
26.8. Ivan 💙💙
Dobrodošle nove mamice 😁
Joj Ena, sad bi ja to. I malo pancete i sira i kapule uz to aaaaaa sline mi cure. A taman neke čokoladne pahuljice pojela. Kad me krene, sve redom bi jela 😂
Ne da su tople ,vruće su😁,obožavam to a nisam već dugo radila,dobro da nije dragi kupio kruh😂😂. Sad 2 prazne ,kasnije s špekom i kobasicama😋😋.
Marija 😍😍pizzzzaaaaa 😋😋😋😋
Dobrodošle nove mamice 😁
Joj Ena, sad bi ja to. I malo pancete i sira i kapule uz to aaaaaa sline mi cure. A taman neke čokoladne pahuljice pojela. Kad me krene, sve redom bi jela 😂
Čitaš mi misli i pišeš dok i ja😂,samo kaj je kod tebe panceta a kod mene špek😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji