Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 16:53

Tinchyca

Sve curke lijepe i okrugle da ne izostavim koju😍😍😍 ni ja nisam puno toga popamtila. Super što su svi pregledi po ps-u i bebice lijepo napreduju.

Evo nas jučer napunili 33 tjedna

Tinchy bas ste lijepi 😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Svibanj 2018. 16:54

Tinchyca

Sve curke lijepe i okrugle da ne izostavim koju😍😍😍 ni ja nisam puno toga popamtila. Super što su svi pregledi po ps-u i bebice lijepo napreduju.

Evo nas jučer napunili 33 tjedna

Oooooo😍😍😍😍divna velika okrugla bušica😍😍😍😘😘😘

22. Svibanj 2018. 16:55

ProudMomy

Natar dobro dosla! 😉
    Eto na nisam ni preglede popratila danas, sve mi neugodno. Ali drago mi je da su sve dobre vijesti danas.
    Tko se sutra gleda?

✌️

Tinchyca
    22. Svibanj 2018. 16:57

Hvala curke ❤❤❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙

natar
    22. Svibanj 2018. 16:59

Iz Zg sam, prva trudnoca, blizanci.. 👶🏻👶🏻 Decki trebaju stici 10.09., ali sumnjam da cemo se tako dugo zadrzati 3u1. Cilj je bar 35 tj 🙏
    Mirujem, ali ne bas strogo se u jednom trenu cerviks poceo skracivati, ali sad stoji na nekih 35mm
    I ono najbitnije, nemam doma freezer, skrinju i zato doma nikad nema sladoleda kad najvise treba 😭

22. Svibanj 2018. 17:05

Ajme Natar pa kako bez sladoleda,  kako???
    Ajme twinsi jeeeej 😁
    Budite sto duze 3 u 1. 😁
    Ena jel cuca spremna? 😂😂😂😂 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Svibanj 2018. 17:07

natar

Iz Zg sam, prva trudnoca, blizanci.. 👶🏻👶🏻 Decki trebaju stici 10.09., ali sumnjam da cemo se tako dugo zadrzati 3u1. Cilj je bar 35 tj 🙏
    Mirujem, ali ne bas strogo se u jednom trenu cerviks poceo skracivati, ali sad stoji na nekih 35mm
    I ono najbitnije, nemam doma freezer, skrinju i zato doma nikad nema sladoleda kad najvise treba 😭

Awww😍😍,twinsići😍😍😍...čestitke🤗,samo lagano i bit će sve ok,ostani se družiti s nama i doći ćeš i do termina ful,naše bebe neće van😂😂...a kaj se škrinje tiče e to je stvarno loše,kad nema slaje a kriza je😲😁

22. Svibanj 2018. 17:09

ProudMomy

Ajme Natar pa kako bez sladoleda, kako???
    Ajme twinsi jeeeej 😁
    Budite sto duze 3 u 1. 😁
    Ena jel cuca spremna? 😂😂😂😂

Jooj nije😲😲,neznam kak bum to uspjela😰😰,a sad sam stvarno kak sam nekad napisala jedna trudna umorna i debela žena i ja to nemogu😂😂😂

22. Svibanj 2018. 17:15

Jedna trudna umorna i debela zena 😂😂😂😂😂😂
     Ja te razumijem,  sve gledam da za petak preskocim,  a kakve sam srece ak preskocim poslat ce me u radjaonu hahahahaha

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    22. Svibanj 2018. 17:19

Jel netko pisao da misli da mu ispada sluzni cep ? Kako da to znam 😆😆🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.