Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 15:01

Marijaa29

Ej cure… puno stranica sam procitala… uglavnom, busice lijepe sve od reda 😁😁😍😍🤗🤗
    Bila sam na pregledu, dalje sam uloziva za vrsak prsta, nije se hvala Bogu pogorsalo. Maleni je dobro, ima 1240 grama, taman odgovara 28tt. Za sad je okrenuti na zadak, al je rekla da cemo jos vidjeti jer ionako imam uske kosti zdjelice. Najbitnije da dobro mirujem i da je decko super 😍😍🤗🤗

Super za pregled draga,nek se čuča nije otvorila dalje 😁, super i za dečeca da napreduje ljepo,a okrenuti se stigne još😘,samo ti miruj i dalje ,vidiš da vrijedi.😘

pharmamma
    22. Svibanj 2018. 15:28

Bravo za malenog frajera ☺️ Ima još dosta vremena da se okrene,i moja je u tom tjednu još bila na zadak..i super da se nisi otvarala dalje 😊

Rubia
    22. Svibanj 2018. 15:50

Samo da napisem da ste sve divne divne na slicicama ❤️❤️❤️

22. Svibanj 2018. 16:31

Uh uh! Nemojte zamjerit al nista zapamtila nisam.
    Buse sve lijepe,  ali samo je jedna Ena! 😍😍😍😍
    Ja otisla na kavu u 10,  dosla u pola 3 😂😂😂😂. Usput skupila i dijete iz vrtica!
    Sad na brzinu napunila palacinke sa sirom i zapekla u pecnici,  pa je to imrovizirani rucak za danas.
    Bas sam se lijepo provela,  ispricale smo se i super nam je bilo.
    Sad me malo glava boli,  znam da jos nekoga boli,  al sam zaboravila koga.
    I da,  meni se nikako jos ne radja,  bojim se za popizdit!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Svibanj 2018. 16:42

ProudMomy

Uh uh! Nemojte zamjerit al nista zapamtila nisam.
    Buse sve lijepe, ali samo je jedna Ena! 😍😍😍😍
    Ja otisla na kavu u 10, dosla u pola 3 😂😂😂😂. Usput skupila i dijete iz vrtica!
    Sad na brzinu napunila palacinke sa sirom i zapekla u pecnici, pa je to imrovizirani rucak za danas.
    Bas sam se lijepo provela, ispricale smo se i super nam je bilo.
    Sad me malo glava boli, znam da jos nekoga boli, al sam zaboravila koga.
    I da, meni se nikako jos ne radja, bojim se za popizdit!

Hvala draga,a da vidiš kak su mi lijepo kapilare po buši ispucane😲,al ajde,bar nema strija🙃..
    Bome ti se odužila kavica ,neka,tako i treba😀. Super ideja za ručak😋😋..Jooj opet te palačinke spominjete..morat ću ih napraviti da mi se dijete ne rodi s madežom u obliku palačinke kolko si ih želim već danima😂😂
     Nadam se da te neće glava dugo boliti,popi tableticu i odmori. 

natar
    22. Svibanj 2018. 16:46

Pozdrav svima! Da se i ja prijavim 😊
    Citam vas, pratim i smijem se skupa s vama zadnjih par dana. Jako ste veselo, zabavno i pozitivno drustvance puuuno podrske jedna drugoj..
    Uglavnom, mislim da nije fer da vise samo iz prikrajka pratim nego i da vam se priduzim prije nego krenu stizati i prve bebe 😜
    Vidim danas puno lijepih busica 😍😍😍😍 i sve dobre vijesti s pregleda 👍👌

22. Svibanj 2018. 16:50

natar

Pozdrav svima! Da se i ja prijavim 😊
    Citam vas, pratim i smijem se skupa s vama zadnjih par dana. Jako ste veselo, zabavno i pozitivno drustvance puuuno podrske jedna drugoj..
    Uglavnom, mislim da nije fer da vise samo iz prikrajka pratim nego i da vam se priduzim prije nego krenu stizati i prve bebe 😜
    Vidim danas puno lijepih busica 😍😍😍😍 i sve dobre vijesti s pregleda 👍👌

Dobrodošla nam,urednu trudnoću i ugodno druženje s nama ti želim😀🙂,kao što vidiš ovdje možeš stvarno svašta pročitati😂😂. Daj malo detalja😁

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 16:50

Marija super sto se nisi nastavila otvarati i bravo za bebaca lijepo raste 😙
    natar dobro nam doslaaaa reci nam nesto vise o sebi 😙
    ja sad dosla isla kod kume na kavu sad cu jos malo na lezaljku van i to je to...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca
    22. Svibanj 2018. 16:51

Sve curke lijepe i okrugle da ne izostavim koju 😍😍😍 ni ja nisam puno toga popamtila. Super što su svi pregledi po ps-u i bebice lijepo napreduju.

Evo nas jučer napunili 33 tjedna

💙30.06.2018 💙 Noa💙

22. Svibanj 2018. 16:52

Natar dobro dosla! 😉
    Eto na nisam ni preglede popratila danas,  sve mi neugodno. Ali drago mi je da su sve dobre vijesti danas.
    Tko se sutra gleda?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.