Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 19:47

Ena31

Cokica

Dobrodošle nove mamice 😁
    Joj Ena, sad bi ja to. I malo pancete i sira i kapule uz to aaaaaa sline mi cure. A taman neke čokoladne pahuljice pojela. Kad me krene, sve redom bi jela 😂

Čitaš mi misli i pišeš dok i ja😂,samo kaj je kod tebe panceta a kod mene špek😂😂

Sve je to isto,  bitno da je masno i  lijepo miriši 😂 

22. Svibanj 2018. 19:48

Cokica

Ena31

Cokica

Dobrodošle nove mamice 😁
    Joj Ena, sad bi ja to. I malo pancete i sira i kapule uz to aaaaaa sline mi cure. A taman neke čokoladne pahuljice pojela. Kad me krene, sve redom bi jela 😂

Čitaš mi misli i pišeš dok i ja😂,samo kaj je kod tebe panceta a kod mene špek😂😂

Sve je to isto, bitno da je masno i lijepo miriši 😂

😉👍😘

Mya
    22. Svibanj 2018. 20:07

Moja vecera grah i kasa,mladi luk,znaci puna sam..sad pijuckam sok i grickam smoki dok cekam ljubav je na selu😁😁ali one pogacice bi jos nekako zgurala kako dobro,fino izgledaju😋dragi za petak cucicu sredio tako da za sutra ne moramo,dobro je..nove curke dobro dosle i uredne trudnoće do kraja..tinchy😘😘pharmamma bitno da napreduje i sve ok👍

MomToBe
    22. Svibanj 2018. 20:08

Cure hvala na dobrodoslici 😁
    Da se malo predstavim.. Inace sam iz Splita ali doata vremena trenutno provodim kod mame na Solti (otok) jer je dragi pomorac pa da pasito i ja nismo sami kuci. Prva trudnoca, dobit cemo curicu koja nas je skroz iznenadila 😁, imam 22 godina
    Marljaa29 da u par dana smo 😊😊
    Sad moram i ja nesto ici jest... tesko mi pada (zadnjih dana samo jedem 😂)

Ljubav se zove imenom tvojim 💗

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 20:12

Jbt ja svoju cucicu moram srediti eto 2 tjedna nisam vec je to oslo sve u nedogled 😂😂😂😂😂
    a hrana joooj evo vecerala kobase sira majoneze i kisele krastavce,odmah nakon toga jagode i evo pol sats nakon citsm vas i jedem knedle....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    22. Svibanj 2018. 20:15

franovamamita

Jbt ja svoju cucicu moram srediti eto 2 tjedna nisam vec je to oslo sve u nedogled 😂😂😂😂😂
    a hrana joooj evo vecerala kobase sira majoneze i kisele krastavce,odmah nakon toga jagode i evo pol sats nakon citsm vas i jedem knedle….

Franova biti ce posla😁😁Meni sveki obecala koji dan knedle,ja ih obozavam,oduvijek,a i u trudnoći vec par puta mama i ona morale radit😋 

Tinchyca
    22. Svibanj 2018. 20:20

Samo da i bebač raste koliko i buša raste i koliko ja kila dobivam. Već sam na +14 i 61kg. A kažu da se podkraj koš najviše dobije 😁
    MTB Dobrodošla! 😊
    Ufff pogačice i meni bi sad sjele 😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

22. Svibanj 2018. 20:27

Jao to sređivanje. Ja ne znam kako bi dragom to dopustila, a ni kako bi on pristao. Ja odoh u četvrtak kozmetičarki pa nek ona brine o tome 😀 i onda petak frizerki 😁 baš sam si lijepo sredila kraj tjedna

Mya
    22. Svibanj 2018. 20:34

Cokica

Jao to sređivanje. Ja ne znam kako bi dragom to dopustila, a ni kako bi on pristao. Ja odoh u četvrtak kozmetičarki pa nek ona brine o tome 😀 i onda petak frizerki 😁 baš sam si lijepo sredila kraj tjedna

Cokica mora,a i nije mu problem,cak razmišljam da i nastavi nakon bebe😁😁

6xmama
    22. Svibanj 2018. 20:35

Mom to be, dobro dosla! 
    Pharma, bitno da si zatvorena i da je bebuska ok! 
    Franova, eto ja svoju kokicu upravo sredila, ipak smo sutra opet pri doktoru 😉. 
    Jao meni samo tu uz vas sline cure, a sve nekaj jedete kaj ja ne smijem 😢... Eto mene cekaju moje zobene pahuljice za veceru 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.