Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    22. Svibanj 2018. 22:39

Cure sretno sutra 😘😘
    Mi još napravili smoothie prije spavanja 😁 hrane nikad dosta 😂😂

22. Svibanj 2018. 22:42

J@m@

Ena31

Takoc,i to sam riješila,naravno porezala se 😂🙃,sad mi je teško ko da sam dvije njive prekopala a mali me kažnjava guranjem na sve strane😲,pojesti jabuku i na spavanje,tj roštiljanje po krevetu do jutra od nestrpljenja 🙂👶. Laku i ugodnu mirnu noć vam svima😘

Ja ne vjerujem kako uspjevas sama,ja nikako🙃tak i ja,legla,umorna,a od nestrpljenja samo vrtnja,srecom pa sam naručena prije osam,sto ranije..sretno ena ujutro🤗

Draga teško i nije to baš sad onak sigurno da nije negdi ostalo al mislim da doktorima to nije nimalo bitno a ak će trebati šivati dovoljno je oguljeno,ak nije popravit će😂🙃...i ja ću u 8 biti tamo pa kad dođem na red dođem ...hvala😘. Sretno i tebi sutra😘😘.
    Sretno svima ko sutra ima pregled .
    Ivymicek uživajte na izletiću😘😘😘

22. Svibanj 2018. 23:24

Drage moje,  slabo ja ista pamtima ovih dana.
    Pharma neka nasa curka raste,  to je najvaznije!
    Ena nadam se da se nisi jako porezala.
    Svima sretno sutra i cekamo izvjestaje s pregleda.
    Ivy lijepo se provedi i vrati se u jednom komadu,  nije prisa!
    Nisam zapamtila tko nam je tocno jos novi dosao,  ali svakako zelim dobrodoslicu.
    Idem spavati! Laku noc svima 😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    22. Svibanj 2018. 23:37

Jedino sta sam zapamtila je 
    Ena i njene lepinjice pogacice 😍😍😍
    Mom to be dobrodosla 🙂🙂 ti si mi najblize po godinama 😁
    Ii da vam se pohvalim danas san cucicu sredila skroz sama za preksutra(sreca pa sporo rastu 😁) 👌
    Sretno svima ako ima neko pregled sutra 🙂🙂

franovamamita
    23. Svibanj 2018. 02:01

2 ujutro a ja sjedim i jedem knedle 😂😂😂😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

23. Svibanj 2018. 02:52

franovamamita

2 ujutro a ja sjedim i jedem knedle 😂😂😂😂😂😂😂😂

Daaaj ženo ne plaši me😂😂😂,dobro da jedeš knedle😂😘.Ja se probudila pi pi  nakon kaj sam jedva zaspala malo jer ovaj moj hrče ko slon i otvorim da vidim kad ono ti,uplaših se da se nešto desilo. Samo papaj😀,i ja bi al će me žgaravica pa nebudem...😘😘

23. Svibanj 2018. 06:30

Ja mislila Ena javlja da ide u rodiliste! Pa di cete pisat u 2 ujutro?!? Idem si jos malo odspavat da se smirim 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Svibanj 2018. 06:55

Jutro još jednom😁,kome treba spavanje...jbt što bi rekle cure (nezz koja,ne funkcioniram ) duša mi spava 😴😴😴😴...mamurna sam,osjećam se ko da sam se jučer napila🙄. 

bojana27
    23. Svibanj 2018. 07:10

Jutro zenske 🤗🤗 sretno svima danas na pregledima :D i ajde vi kaj ste na redu krenite po te bebace 😝😝

23. Svibanj 2018. 07:12

Bojana27

Jutro zenske 🤗🤗 sretno svima danas na pregledima :D i ajde vi kaj ste na redu krenite po te bebace 😝😝

Ne copraj mi 😂😂😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.