Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    22. Svibanj 2018. 13:43

Curke sve ste prekrasne! Divni trbuscici 😍
    Mi smo bili na pregledu, sad se okrenula na glavu i procjena je 1550g. Taman za 30 tj plus par dana. Sve ok hvala Bogu!
    Vrijeme je ocajno danas.. meni je isto nizak tlak i jedva se dovukla kuci. A i kao stvoreno za glavobolje..

pharmamma
    22. Svibanj 2018. 13:43

ivymicek

Pharma raste bušek na očigled jako ste slatke 😍😍😍.
    Confused divna frizura a iti i bušekm😍😍😍.
    6xmama i bušica. Kaj fakat taj rez boli nakon toliko vremena, užas!!!! Nećem carski toga me je strah.
    Bojana super si kila dobila, nije to niš strašno. Najbitnije je da si ti ok i da se dobro osjećaš a i da tlak ne divlja.
    Franova slažem se s barbarom da 100 razloga za glavobolju a i vani vrijeme ne pomaže. Nadam se da će ručak kod mame pomoći i da će uskoro sve proći. Iš iš loše raspoloženje.
    Ena čestitke na 39 tt, držim fige sutra da bu barem neki plus na cerviksu. Sretan ti imendan 🎉🎉🎉.
    Jama odlično za bris!!! 🎉🎉🎉
    Pharma kad ti imaš pregled danas?
    Mi ručali pa me izlupao kao da sutra ne postoji. Popila kavicu i gibam po klince.

Tek nakon 5 moram doći, nikako dočekati 🙈

6xmama
    22. Svibanj 2018. 13:49

ivymicek

6xmama i bušica. Kaj fakat taj rez boli nakon toliko vremena, užas!!!! Nećem carski toga me je strah.
    Bojana super si kila dobila, nije to niš strašno. Najbitnije je da si ti ok i da se dobro osjećaš a i da tlak ne divlja.
    Franova slažem se s barbarom da 100 razloga za glavobolju a i vani vrijeme ne pomaže. Nadam se da će ručak kod mame pomoći i da će uskoro sve proći. Iš iš loše raspoloženje.
    Ena čestitke na 39 tt, držim fige sutra da bu barem neki plus na cerviksu. Sretan ti imendan 🎉🎉🎉.
    Mi ručali pa me izlupao kao da sutra ne postoji. Popila kavicu i gibam po klince.

Ma znas kaj, mucio me taj rez vec u 4. i 5.trudnoci,onda mi je ginic reko da vj.imam priraslice na rezu ili mi je mjehur sraso sa maternicom pa kak ona u trudnoci raste tak nateze to tkivo koje u biti nije rastezljivo jer je oziljak i da zato boli 😑.. A moj rezic ima vec 19 godina i ti misici su onda rezani i sad to mene hebe. Vele da sad ne rezu misice nogo da ih razmicu. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mamica1985
    22. Svibanj 2018. 13:50

Franova - ja sam kao i ti u ovoj trudnoci 😂😂😂 s prvom nikako docekati da se rodi, a sad kad mi netko spomene porod, samo zgrcim noge automatski 😂😂😂
    Cure, nisam u nekoj formi danas, svi trbuscici su mi preslatki, svima koje imaju sretno na pregledima! Ja cekam da mi pocne trudnicki tecaj u DZ.

bojana27
    22. Svibanj 2018. 13:50

Joj ja se samo pak nadam carskom i da ce sve proc ok :) 6.06 idem u TA :) 

Mya
    22. Svibanj 2018. 13:52

pharmamma

ivymicek

Tek nakon 5 moram doći, nikako dočekati 🙈

Sretno draga,jos malo i doci ce vrijeme za pregled☺

ivymicek
    22. Svibanj 2018. 13:58

6xmama

ivymicek

Ma znas kaj, mucio me taj rez vec u 4. i 5.trudnoci,onda mi je ginic reko da vj.imam priraslice na rezu ili mi je mjehur sraso sa maternicom pa kak ona u trudnoci raste tak nateze to tkivo koje u biti nije rastezljivo jer je oziljak i da zato boli 😑.. A moj rezic ima vec 19 godina i ti misici su onda rezani i sad to mene hebe. Vele da sad ne rezu misice nogo da ih razmicu.

Režu ili razmiču svejedno zvuči jako jako bolno 😖. Eto ne želim si carski ni neku pomoć.pri porodu ja bih to sama odradila 😊.
    Pharma još malo evo već.je 2 😊.
    Maja bravo za pregled i za bebu i za  bebu koja se okrenula 🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    22. Svibanj 2018. 14:15

Maja82

Curke sve ste prekrasne! Divni trbuscici 😍
    Mi smo bili na pregledu, sad se okrenula na glavu i procjena je 1550g. Taman za 30 tj plus par dana. Sve ok hvala Bogu!
    Vrijeme je ocajno danas.. meni je isto nizak tlak i jedva se dovukla kuci. A i kao stvoreno za glavobolje..

Bravo za pregled i bebicu ☺️

22. Svibanj 2018. 14:53

Hvala na čestitkama kome nisam rekla😘🤗, Maja super za pregled i bebicu koja se okrenula.
    J@m@ super za bris😘.
    Ma nemojte s crnjacima i strahovima,sve će to proći super svima nama,i to u tom mjeri da ćemo sve ići bar na još jedno😂😊😊😂😂,kak sam optimistična danas😁😁.
    Pharmama još samo 2 sata 😘

Marijaa30
    22. Svibanj 2018. 14:56

Ej cure... puno stranica sam procitala... uglavnom, busice lijepe sve od reda 😁😁😍😍🤗🤗
    Bila sam na pregledu, dalje sam uloziva za vrsak prsta, nije se hvala Bogu pogorsalo. Maleni je dobro, ima 1240 grama, taman odgovara 28tt. Za sad je okrenuti na zadak, al je rekla da cemo jos vidjeti jer ionako imam uske kosti zdjelice. Najbitnije da dobro mirujem i da je decko super 😍😍🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.