Ja sam u prvoj bila u istom tjednu na 95 sa +20 :) , sad sam na +9 trenutno 😁

Hvala drage moje😘
Bojana super za pregled,tlak ti je nizak stvarno,kila imaš manje nego ja prije trudnoće😂😂,sad si mirnija ,uživaj ...kad imaš ponovo pregled?
AnaMaria i ja panicarim vjeruj...nocas mi svasta proslo kroz glavu toliko da me u depresiju bacilo...
Ena sretan imendan 😙😙😙
bojana super za pregled a tlak ti je kao i moj uvijek haahahahahah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Daaan curke 😊😊
Ajme koliko slika 🙉
Ena ti jedina valjda imas busu vecu od mog debeljka 😄
Proudy prekrasna sii 👌👌👌
Dalje nisam zapamtila nemojte zamjerit ..
Moj bebsi je nocas izvodio nesto tako me jako gurao u jedan bok da je bilo bolno ap sam to onako u snu prezivjela evo sad me gura pod cice i rebra 🤔
Ii jel neka gleda "horor" ?? Rec cete da sam luda al ja jedva cekam da krene i da se toga rijesim i dobijem svoju štruklicu ima li jos takvih sa stavom "kamikaze" 😂

Daaan curke 😊😊
Ajme koliko slika 🙉
Enati jedina valjda imas busu vecu od mog debeljka 😄
Proudyprekrasna sii 👌👌👌
Moj bebsi je nocas izvodio nesto tako me jako gurao u jedan bok da je bilo bolno ap sam to onako u snu prezivjela evo sad me gura pod cice i rebra 🤔
Ii jel neka gleda "horor" ?? Rec cete da sam luda al ja jedva cekam da krene i da se toga rijesim i dobijem svoju štruklicu ima li jos takvih sa stavom "kamikaze" 😂
Zasad veću draga😂,i to ne puno,al ti si 36t a ja 39😂...tvoj bu u 39om veliki veliki(osim ako ne odlučite ranije😍)..i nemrem ga više nositi ,samo ležim ko kit😂
AnaMaria i ja panicarim vjeruj…nocas mi svasta proslo kroz glavu toliko da me u depresiju bacilo…
Ena sretan imendan 😙😙😙
bojana super za pregled a tlak ti je kao i moj uvijek haahahahahah
😘Hvala...idem proslavit sad jednim popodnevnim spavanjem 😊😂
Daaan curke 😊😊
Ajme koliko slika 🙉
Enati jedina valjda imas busu vecu od mog debeljka 😄
Proudyprekrasna sii 👌👌👌
Zasad veću draga😂,i to ne puno,al ti si 36t a ja 39😂…tvoj bu u 39om veliki veliki(osim ako ne odlučite ranije😍)..i nemrem ga više nositi ,samo ležim ko kit😂
Ma ja sam to rekla kao pozitivnu stvar 🙂 prekrasan ti je trbuscic
Ma mi necemo cekat 39ti jer cu se raspuknut 😂

Mladamamica,ja bi sad najrađe da sam od sutra u terminu i da ide van ,da se riješim ove muke...a kolko još ima do togaaaaaaaa

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Joj,ja nekako još nemam hrabrosti za porod 😂 nek smo mi 2u1 čim dulje 😂 iako su mi dani počeli toliko brzo prolaziti da je to ludo

Joj gledam i suza svaki put kad im stave bebicu na prsa😊 ena sretan ti imendan😘nalaz od brisa uredan jupiiii
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji