Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 12:58

Mladamamica1911

Daaan curke 😊😊
    Ajme koliko slika 🙉
    Enati jedina valjda imas busu vecu od mog debeljka 😄
    Proudyprekrasna sii 👌👌👌
    Dalje nisam zapamtila nemojte zamjerit ..
    Moj bebsi je nocas izvodio nesto tako me jako gurao u jedan bok da je bilo bolno ap sam to onako u snu prezivjela evo sad me gura pod cice i rebra 🤔
    Ii jel neka gleda "horor" ?? Rec cete da sam luda al ja jedva cekam da krene i da se toga rijesim i dobijem svoju štruklicu ima li jos takvih sa stavom "kamikaze" 😂

Zasad veću draga😂,i to ne puno,al ti si 36t a ja 39😂...tvoj bu u 39om veliki veliki(osim ako ne odlučite ranije😍)..i nemrem ga više nositi ,samo ležim ko kit😂

22. Svibanj 2018. 13:00

franovamamita

AnaMaria i ja panicarim vjeruj…nocas mi svasta proslo kroz glavu toliko da me u depresiju bacilo…
    Ena sretan imendan 😙😙😙
    bojana super za pregled a tlak ti je kao i moj uvijek haahahahahah

😘Hvala...idem proslavit sad jednim popodnevnim spavanjem 😊😂

Mladamamica1911
    22. Svibanj 2018. 13:01

Ena31

Mladamamica1911

Daaan curke 😊😊
    Ajme koliko slika 🙉
    Enati jedina valjda imas busu vecu od mog debeljka 😄
    Proudyprekrasna sii 👌👌👌
    Dalje nisam zapamtila nemojte zamjerit ..
    Moj bebsi je nocas izvodio nesto tako me jako gurao u jedan bok da je bilo bolno ap sam to onako u snu prezivjela evo sad me gura pod cice i rebra 🤔
    Ii jel neka gleda "horor" ?? Rec cete da sam luda al ja jedva cekam da krene i da se toga rijesim i dobijem svoju štruklicu ima li jos takvih sa stavom "kamikaze" 😂

Zasad veću draga😂,i to ne puno,al ti si 36t a ja 39😂…tvoj bu u 39om veliki veliki(osim ako ne odlučite ranije😍)..i nemrem ga više nositi ,samo ležim ko kit😂

Ma ja sam to rekla kao pozitivnu stvar 🙂 prekrasan ti je trbuscic 
    Ma mi necemo cekat 39ti jer cu se raspuknut 😂

6xmama
    22. Svibanj 2018. 13:09

Mladamamica,ja bi sad najrađe da sam od sutra u terminu i da ide van ,da se riješim ove muke...a kolko još ima do togaaaaaaaa 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    22. Svibanj 2018. 13:13

Joj,ja nekako još nemam hrabrosti za porod 😂 nek smo mi 2u1 čim dulje 😂 iako su mi dani počeli toliko brzo prolaziti da je to ludo

Mya
    22. Svibanj 2018. 13:18

Joj gledam i suza svaki put kad im stave bebicu na prsa😊 ena sretan ti imendan😘nalaz od brisa uredan jupiiii

baarbaraa29
    22. Svibanj 2018. 13:19

franovamamita

AnaMaria i ja panicarim vjeruj…nocas mi svasta proslo kroz glavu toliko da me u depresiju bacilo…

Ma one lose, lose stvari nazalost ni ne bole pa ljudi i ne znaju sto se dogadja. Nikakva depra. Mozda te uhvatio malo propuh, mozda stres, radovi, mozda si lose spavala, tj.da ti se ukocio vrat na toj strani.. Ma 100 drugih stvari moze biti, a i plus trudna si. Hormoni i organizam divljaju.
    Ena sretan imendan! 🍻 (🍼🥛) 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 13:26

barbara hvals ti draga 😙😙😙😙
    mladamamica i ja sam se tak osjecala s prvim jedva cekala sad me jebeno strah 😂😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    22. Svibanj 2018. 13:31

Meni vam je iskreno jedini strah da cu prinit,koliko god to nekome glupo zvucalo ili ne daj Boze komplikacija pa da moram na carski.Poroda i boli me nije strah ni najmanje.I vjerujem da ce sve proci u redu.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    22. Svibanj 2018. 13:35

Pharma raste bušek na očigled jako ste slatke 😍😍😍.
    Confused divna frizura a iti i bušekm😍😍😍.
    6xmama i bušica. Kaj fakat taj rez boli nakon toliko vremena, užas!!!! Nećem carski toga me je strah.
    Bojana super si kila dobila, nije to niš strašno. Najbitnije je da si ti ok i da se dobro osjećaš a i da tlak ne divlja.
    Franova slažem se s barbarom da 100 razloga za glavobolju a i vani vrijeme ne pomaže. Nadam se da će ručak kod mame pomoći i da će uskoro sve proći. Iš iš loše raspoloženje.
    Ena čestitke na 39 tt, držim fige sutra da bu barem neki plus na cerviksu. Sretan ti imendan 🎉🎉🎉.
    Jama odlično za bris!!! 🎉🎉🎉
    Pharma kad ti imaš pregled danas?
    Mi ručali pa me izlupao kao da sutra ne postoji. Popila kavicu i gibam po klince.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.