Franova, da bar, al znam da ce me đubre bolit sad dok ne rodim 😣... I onda kad si neko zeli carski... Ne kuzim to 😑.
Hvala curke 💕

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama slatka bušica ❤️
Bas sam si sva ponosna da bušo naočigled raste i da mi vise ne govore svi kako nemam bas trbuh 😁
Za kuhanje-od jutra mi u glavi onaj Enin pomfri 😁😁 i neki ćevapčići il punjena pljeskavica 😁

pharma slatka busica 😙😙😙
confused preslatke ste mi 😙😙😙
barbara ali nije me bolilo kad mi je bilo muka i uhvsti me boliti na kratko ma ni minutu onako pulsirajuca bol s desne strane glave…umirim se dobro je ako naglo ustanem okrenem se pocne boliti maaa valjda ce proci za koji dan…
sta kuhate pametno danas? ja nista kod mame cu jesti kuha grah i pravi knedle sa sljivama
Ništa,ujutro špek,pašteta i napolitanke,sad je šogica pekla krmenadle na naglo i krumpir, poslje bum pekla jaja i napravim krastavce na salatu..najavila mi se susjeda doći na cugu,ona vino ja kavu,imendan mi je danas 😁🙃 pa da nazdravimo
Dok ja sve popratim, vidjela sam samo puno trbuščića i predivni svi 😍 ja sam malo previše čak prespavala, ali je tako lijepo kiša padala i baš je bilo samo za spavanje 😀
Puno slikica...Proud i Confused lijepe ste...Ena baš veliki trbuh 🤗ajd još malo...i svi ostali trbuščići su predivni.. Franovamama i mene je par dana tako bolila glava ali lijevo i počela sam paničarit i svašta sam si umislila..ali hvala Bogu prošlo je samo od sebe..tako da vjerujem da će i tebi tako..i sretno svima na pregledima 😊

12.08.2018. ❤
Jutro zenske ☺️☺️ Evo mene vaga kaze 74 kg u mj dana 2,5kg nije ni cudo kolko njupam sladoleda 🤗🤗 uzet bris , tlak milina 86/60 😂😂😂😂 , ctg super :D i to je bio zadnji pregled kod mog ginica 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji