Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Svibanj 2018. 12:22

pharmamma

Ena onda sretan imendan 😘😘😘

Hvala😘🤗

22. Svibanj 2018. 12:26

Dok ja sve popratim, vidjela sam samo puno trbuščića i predivni svi 😍 ja sam malo previše čak prespavala, ali je tako lijepo kiša padala i baš je bilo samo za spavanje 😀

• AnaMaria
    22. Svibanj 2018. 12:40

Puno slikica...Proud i Confused lijepe ste...Ena baš veliki trbuh 🤗ajd još malo...i svi ostali trbuščići su predivni.. Franovamama i mene je par dana tako bolila glava ali lijevo i počela sam paničarit i svašta sam si umislila..ali hvala Bogu prošlo je samo od sebe..tako da vjerujem da će i tebi tako..i sretno svima na pregledima 😊

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    22. Svibanj 2018. 12:41

Ena sretan imendan!

12.08.2018. ❤

bojana27
    22. Svibanj 2018. 12:42

Jutro zenske ☺️☺️ Evo mene vaga kaze 74 kg u mj dana 2,5kg nije ni cudo kolko njupam sladoleda 🤗🤗 uzet bris , tlak milina 86/60 😂😂😂😂  , ctg super :D i to je bio zadnji pregled kod mog ginica 😁

bojana27
    22. Svibanj 2018. 12:43

Sretan imendan 😍😍

bojana27
    22. Svibanj 2018. 12:45

Ja sam u prvoj bila u istom tjednu na 95 sa +20 :) , sad sam na +9 trenutno 😁

22. Svibanj 2018. 12:49

Hvala drage moje😘
     Bojana super za pregled,tlak ti je nizak stvarno,kila imaš manje nego ja prije trudnoće😂😂,sad si mirnija ,uživaj ...kad imaš ponovo pregled?

franovamamita
    22. Svibanj 2018. 12:51

AnaMaria i ja panicarim vjeruj...nocas mi svasta proslo kroz glavu toliko da me u depresiju bacilo...
    Ena sretan imendan 😙😙😙
    bojana super za pregled a tlak ti je kao i moj uvijek haahahahahah  

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    22. Svibanj 2018. 12:52

Daaan curke 😊😊
    Ajme koliko slika 🙉
    Ena ti jedina valjda imas busu vecu od mog debeljka 😄
    Proudy prekrasna sii 👌👌👌
    Dalje nisam zapamtila nemojte zamjerit ..
    Moj bebsi je nocas izvodio nesto tako me jako gurao u jedan bok da je bilo bolno ap sam to onako u snu prezivjela evo sad me gura pod cice i rebra 🤔
    Ii jel neka gleda "horor" ?? Rec cete da sam luda al ja jedva cekam da krene i da se toga rijesim i dobijem svoju štruklicu ima li jos takvih sa stavom "kamikaze" 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.