Proud super za nagradu 😁
Imam pitanje vezano uz flasice. Kupile ste staklene il plasticne? Rekla sam decku da cemo mi malo ranije nabaviti te neke stvarcice kaj nebi slucajno strogo mirovanje dobila, a htela bi ja to kupiti.

26.8. Ivan 💙💙
Proudy super za nagradu ,čestitam😀(jel to još ono kaj si prije pisala da si dobila ili ponovo?),ajde super da je s Teom sad ok,baš nas je zabrinula... Pharmama super za brzinu😀😉.
Bejb i ja bi palačinke 😋😋,već mi se dugo jedu al mi se neda peći😂😂,možda za večeru😀
Joj jučer sam i ja gledala te bočice i dude i nisam ni sama pametna. Prijateljica mi je preporučila dr brown's pa sam gledala i njihove dude. Zanima me od koliko mililitara kupovat. I onda sam vidjela i one tommee tippee bočice, isto su anticolic. I povrh svega toga, nemam pojma onda ni koja izdajalica i treba li mi, i isto tako za sterilizator. Heelp 😂
Proud super za nagradu 😁
Imam pitanje vezano uz flasice. Kupile ste staklene il plasticne? Rekla sam decku da cemo mi malo ranije nabaviti te neke stvarcice kaj nebi slucajno strogo mirovanje dobila, a htela bi ja to kupiti.
Uzela sam jednu plastičnu Avent tek toliko da imam za svaki slučaj..iako bih bila najsretnija da mi ni ne treba

Efo ga 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bejb23 a zivote! Pa bas vam se nakacilo!
Vjerujem da nazalost znate sve alternative, al nije zgorega-cula sam za neko tekuce srebro. Da stvarno pomaze?!
To su bas borbe! I za oboljele, ali gotovo nista manje ni za obitelj! Nadam se da ce se cim prije izborit i da ce losi nalazi bit iza vas svih!! 🙏🏻
Proud 👏🏻😉 Obozavala sam prolazit pored tvornice Saponie. Praska bude po stazi pa sve miiiri 😆
Et sad kad bejb pravi palacinke, a ja ne smijem moram pojest sladoled! Sta cu jadna! 😄
AnaMaria sad se fino ustani i glasno sve o sebi! 😉 Dobro nam dosla! 🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Proud, super nagrada 😂 imas zalihe svega sad.
Pharma, ja ne znam, al mislim da bi bilo bolje da si kupim jer mama npr nije imala mlijeka za mene i brata. Ima sisetine, a mlijeka ne. Ja nemam velike, al znam da i kolicina ne ovisi o velicini. Meni se nekak cini da bi staklena bila bolja, zdravija... a sad 🤔🤔
Cokisa, ja sterilizator nebum kupovala. Bu to maka otkuhavala 🤣

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji