Proud super za nagradu 😁
Imam pitanje vezano uz flasice. Kupile ste staklene il plasticne? Rekla sam decku da cemo mi malo ranije nabaviti te neke stvarcice kaj nebi slucajno strogo mirovanje dobila, a htela bi ja to kupiti.
Uzela sam jednu plastičnu Avent tek toliko da imam za svaki slučaj..iako bih bila najsretnija da mi ni ne treba
Efo ga 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bejb23 a zivote! Pa bas vam se nakacilo!
Vjerujem da nazalost znate sve alternative, al nije zgorega-cula sam za neko tekuce srebro. Da stvarno pomaze?!
To su bas borbe! I za oboljele, ali gotovo nista manje ni za obitelj! Nadam se da ce se cim prije izborit i da ce losi nalazi bit iza vas svih!! 🙏🏻
Proud 👏🏻😉 Obozavala sam prolazit pored tvornice Saponie. Praska bude po stazi pa sve miiiri 😆
Et sad kad bejb pravi palacinke, a ja ne smijem moram pojest sladoled! Sta cu jadna! 😄
AnaMaria sad se fino ustani i glasno sve o sebi! 😉 Dobro nam dosla! 🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Proud, super nagrada 😂 imas zalihe svega sad.
Pharma, ja ne znam, al mislim da bi bilo bolje da si kupim jer mama npr nije imala mlijeka za mene i brata. Ima sisetine, a mlijeka ne. Ja nemam velike, al znam da i kolicina ne ovisi o velicini. Meni se nekak cini da bi staklena bila bolja, zdravija... a sad 🤔🤔
Cokisa, ja sterilizator nebum kupovala. Bu to maka otkuhavala 🤣
26.8. Ivan 💙💙
Curke nemojte si kupovat steznike prije nego rodite. Na tečaju u bolnici bila fizijatrica i kaže da vas nakon poroda pogleda fizijatar koji vidi i izmjeri stanje trbušnih mišića i kaže dal je steznik potreban ili ne. Da si nekad sa steznikom ukoliko nije potreban napravi veća šteta jer stisne mišiće koji ne mogu ojačati zbog toga i ostanu rašireni ne vrate se nazad ko što bi se bez steznika vratili. A u nekim stanjima je potreban pa je najbolje pričekat što će vam po tom pitanju reći fizijatar u bolnici.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sad mogu opet ic cistit sve hahahha
Ugl kako imam Avet izdajalicu, uzela sam 2 bocice njihove jer mi pasu na nju. Nisam ih ni orvi put za nista drugo koristila, pa se nadam da necu ni sada.
Dude su mi najbolje bile Chicco one cijele silikonske ili od kaucuka, jer se nigdje ne urezuju, pa sam i sad kupila te.
Sto se tice sterilizatora, dobila, nikad koristila.
Nismo bili na adu pa sam dudu jednom dnevno prelila kipucom vodom i bok, bilo mi lakse nego palit sterilizator zbog jedne dude.
Pharma nema ti puno tu kaj za preporuciti, ja sam ti dosla iz bolnice, otisla na njuskalo nazvala nekog lika i muz otisao kod lika po to. Znam da je bitno da nikako nisu stezne gace, bar na pocetku, nego bas steznik. Ovaj moj ti podsjeca na bubreznjak za motor, onak se na cicak zalijepi, idem od ispod cica do trtice, univerzalna je velicina i fakat se mozes jako utegnuti. I ne nosi se dok lezis. Samo dok se kreces.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud, super nagrada 😂 imas zalihe svega sad.
Pharma, ja ne znam, al mislim da bi bilo bolje da si kupim jer mama npr nije imala mlijeka za mene i brata. Ima sisetine, a mlijeka ne. Ja nemam velike, al znam da i kolicina ne ovisi o velicini. Meni se nekak cini da bi staklena bila bolja, zdravija… a sad 🤔🤔
Cokisa, ja sterilizator nebum kupovala. Bu to maka otkuhavala 🤣
Zato sam i ja uzela jednu,neka bude za prvu silu ako zatreba..ako ništa drugo,bit će kasnije za caj il sokić..ali mislim da nema potrebe kupovati cijele setove dok se ne vidi kakva će biti situacija..proučiš prije koje ti se čine najbolje i onda ako zatreba,ode dragi kupiti..kak ti inače radim u ljekarni,znale nas mame nazvati,one nam objasnile sve kaj trebaju,mi to pripremile i onda su samo poslale tatice po to 😁 jer svi znamo da je njima teže objasniti kaj da kupe 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji