Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    21. Svibanj 2018. 16:31

Moram ici čitat novu temu 😂

Moja verzija super korneta 😁 presavršen mi je 🤤🤤

21. Svibanj 2018. 16:33

pharmamma

Moram ici čitat novu temu 😂

Moja verzija super korneta 😁 presavršen mi je 🤤🤤

Njamiii king 😘😘😋😋,srećom da nevolim baš slatko od pistacija 😁😁,hjooj sad bi sladoled,nadam se da bu se mužić sam sjetio kupiti mi,već sam mu napisala poduži popis za dućan,nesmijem više 😂

Confused
    21. Svibanj 2018. 16:50

Znaci strasno,morala sam joj komentirat,bilo je jace od mene.Bitno da zna noge sirit...😤😤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

21. Svibanj 2018. 16:53

Confused

Znaci strasno,morala sam joj komentirat,bilo je jace od mene.Bitno da zna noge sirit…😤😤

😂😂😂😂😘😘🤗🤗🤗,a micica,ne se ljutiti🤣🤣,baš te digla ...

• AnaMaria
    21. Svibanj 2018. 16:55

Ajme dok vas polovim 🤗 hvala vam na dobrodošlici ...bejb23 jako mi je žao i vjerujem da će sve na kraju biti u redu...Proud cestitam na poklonu predobar je 😀...a palacinke mljac mljac..obozavam ih pogotovo sa nutelom 😀 iako mi je na ogtt testu zadnja vrijednost na granici pa moram malo pripazit sa slatkim a slatko obozavam!! Ja sam isto gledala izdajalicu i bocice i dude dr brown al nisam jos sigurna jel cu tu marku kupit..ne znam...mi cemo na sv. Duh na trudnicki tecaj sad u 6 mj jer tamo planiram rodit..ne znam kad da se naručim u TA? moja ginekologica je rekla kad hoću pa nemam pojma 🙄

12.08.2018. ❤

Rubia
    21. Svibanj 2018. 17:09

AnaMarija dobrodosla 😁
    Proud cestitam za nagradu, bas super poklon...
    Mi smo se danas za 30tt pocastili posteljinom, iako krevetac jos nismo kupili 😂😂 Uz nju sam dobila i jastuk za dojenje i mnogo je sareno i veselo 😁

21. Svibanj 2018. 17:13

Rubia

AnaMarija dobrodosla 😁
    Proud cestitam za nagradu, bas super poklon…
    Mi smo se danas za 30tt pocastili posteljinom, iako krevetac jos nismo kupili 😂😂 Uz nju sam dobila i jastuk za dojenje i mnogo je sareno i veselo 😁

Slatkooo 😍😍...a sad bušicu na sunce😁😁,ipak je puni tjedan 😀😀😘

Confused
    21. Svibanj 2018. 17:20

Iden se opiturat.Jupiii,necu s izrastom u rodiliste 😁😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Rubia
    21. Svibanj 2018. 17:25

Evo... upravu si... dugo nisam postavljala sliku... mada nikad nisam znala naraviti taj selfie u ogledalu 😂😂😂😂

21. Svibanj 2018. 17:29

Rubia

Evo… upravu si… dugo nisam postavljala sliku… mada nikad nisam znala naraviti taj selfie u ogledalu 😂😂😂😂

Jeeeyyy,slatka busha 😍😍,lijepo se zaokružujete,i fit mamica 😍😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.