Moram ici čitat novu temu 😂
Moja verzija super korneta 😁 presavršen mi je 🤤🤤
Moram ici čitat novu temu 😂
Moja verzija super korneta 😁 presavršen mi je 🤤🤤
Njamiii king 😘😘😋😋,srećom da nevolim baš slatko od pistacija 😁😁,hjooj sad bi sladoled,nadam se da bu se mužić sam sjetio kupiti mi,već sam mu napisala poduži popis za dućan,nesmijem više 😂
Znaci strasno,morala sam joj komentirat,bilo je jace od mene.Bitno da zna noge sirit...😤😤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Znaci strasno,morala sam joj komentirat,bilo je jace od mene.Bitno da zna noge sirit…😤😤
😂😂😂😂😘😘🤗🤗🤗,a micica,ne se ljutiti🤣🤣,baš te digla ...
Ajme dok vas polovim 🤗 hvala vam na dobrodošlici ...bejb23 jako mi je žao i vjerujem da će sve na kraju biti u redu...Proud cestitam na poklonu predobar je 😀...a palacinke mljac mljac..obozavam ih pogotovo sa nutelom 😀 iako mi je na ogtt testu zadnja vrijednost na granici pa moram malo pripazit sa slatkim a slatko obozavam!! Ja sam isto gledala izdajalicu i bocice i dude dr brown al nisam jos sigurna jel cu tu marku kupit..ne znam...mi cemo na sv. Duh na trudnicki tecaj sad u 6 mj jer tamo planiram rodit..ne znam kad da se naručim u TA? moja ginekologica je rekla kad hoću pa nemam pojma 🙄
12.08.2018. ❤
AnaMarija dobrodosla 😁
Proud cestitam za nagradu, bas super poklon...
Mi smo se danas za 30tt pocastili posteljinom, iako krevetac jos nismo kupili 😂😂 Uz nju sam dobila i jastuk za dojenje i mnogo je sareno i veselo 😁
AnaMarija dobrodosla 😁
Proud cestitam za nagradu, bas super poklon…
Mi smo se danas za 30tt pocastili posteljinom, iako krevetac jos nismo kupili 😂😂 Uz nju sam dobila i jastuk za dojenje i mnogo je sareno i veselo 😁
Slatkooo 😍😍...a sad bušicu na sunce😁😁,ipak je puni tjedan 😀😀😘
Iden se opiturat.Jupiii,necu s izrastom u rodiliste 😁😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo... upravu si... dugo nisam postavljala sliku... mada nikad nisam znala naraviti taj selfie u ogledalu 😂😂😂😂
Evo… upravu si… dugo nisam postavljala sliku… mada nikad nisam znala naraviti taj selfie u ogledalu 😂😂😂😂
Jeeeyyy,slatka busha 😍😍,lijepo se zaokružujete,i fit mamica 😍😘🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji