AnaMaria dobro nam dosla na druzenje! I nema ti kaj bit neugodno 😉.
Poslala sam sad Tei poruku, ako sto odgovori, javit cu vam. Napisala sam joj da smo se zabrinule, pa samo da mi javi da je dobro, ako zeli.
Ja evo kuham rucak, stavila pilecu juhicu, napacala batke pilece. Pa cu ih speci u pecnici i pire krumpir i spinat. Njam njam, jedva cekam! Taman da bu gotovo kad mi decki dodju.
Za sutra sam si ujutro kavicu dogovorila, rekla sam frendici, vidis da se mozemo na duze dogovarat, necu ti ja jos. 😂😂😂😂
Cekamo jos slikica.
Tko se sutra pregledava? Ja sam opet u petak na poludnevnom boravku u Petrovoj. Bit cu vec 39+1 tada.
Confused, divna bebica 😍😍😍
Vrijedna si draga😀,ja zasad suđe oprala,psihičke pripreme su za pranje poda 🤣
…bome ti sve dogovaraš ko da ne planiraš još mjesecima roditi😁😃(iako ja planiram na kavu u nedjelju s dragim opet😀,2 dana pred termin☺️)
Da stvar bude bolja, sad sam zvala jos jednu frendicu na kavu ujutro, trudnicu, kojoj je termin prekosutra 😂😂😂😂. Reko nemoj nocas rodit, daj da kavu popijemo prije 😂😂😂😂.
A jesi spaljena 😂😂😂
Confused, malena je preslatka 😍.Kaj je s tvojim urinom?
Anamaria, dobrodosla 😉
Danas je normalne boje stalno,tako da cu ono od jucer zanemariti.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused preslatka je😊 cure ja obavila ctg,tek na boku je razbudili,uredan,malo sam odahnula,sad cekam srijedu za TA
Confused preslatka je😊 cure ja obavila ctg,tek na boku je razbudili,uredan,malo sam odahnula,sad cekam srijedu za TA
Ajde super da je sve ok😀,skupa čekamo srijedu za Ta 😀😘
Jos sutra,nikako docekati..sretno i tebi😊😊sutra samo po nalaz od brisa..joj ena sad gledam,8dana jos
Jos sutra,nikako docekati..sretno i tebi😊😊sutra samo po nalaz od brisa..joj ena sad gledam,8dana jos
Ne gledaj😂😂😂,ma nemora biti ,mogu ja i preko termina 😁☺️
Na Sv Duhu se ne čačka. Doktorica se nasmijala jer sam ušla spremna za pregled ( tak n
Je bilo davne 2014-te) pa me poslala nazad da se obučem jer je bris napravljen pa ne treba pregled. Jedino ako ima potrebe a kod mene nema kad sam u 30 tt imala uredan nalaz cerviksa. Što je i ok jer otvorenost niš ne znači.
Cokica i Marija baš ste divne trudnice i obje na prugice.
AnaMaria dobro došla. Uživaj s nama do kraja.
Barbara si vidla kak se pomičem nozbrdo, dobro si me splašila kad sam vidjela da sam 5. na popisu 😂.
Mladamamica slatka kao i uvijek.
6xmama molimo lijepo svaki puni tjedan okači slikicu da te pratimo 😊.
Proud odličan ručak i super kaj si Tei poslala poruku. Nadam se da je s njom i benom sve ok.
Jama super za CTG!!!
Confused slatka ti je nečaka i baš lijepo i bistro gleda a tak mala 😍😍😍.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo sad su me zvali iz Saponie, osvojila sam na nagradnoj igri poklon paket 500kn, pa cekam tetu da mi dopelja. Bas sam sretna, ko da sam ne znam kaj dobila. Sliknem vam kaj mi je donijela. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo sad su me zvali iz Saponie, osvojila sam na nagradnoj igri poklon paket 500kn, pa cekam tetu da mi dopelja. Bas sam sretna, ko da sam ne znam kaj dobila. Sliknem vam kaj mi je donijela. 😁
A taman si sve očistila. Ništa Proud, ponovo 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji