Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 17:30

Koja je ovo tuka majke ti! Nemam volje nist joj napisat! Ono kaj se fukas ak nisi spremna na posljedice. Go away!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    21. Svibanj 2018. 17:34

Ma Ena ako treba i osobna dostava na kucnu adresu. 🤗
    Prejela sam se. Sad bih mogla na nesto slano. 😂
    Barbara, za tekuce srebro sam cula ali za akne. Sad cu potrazit i za karcinom. Da. Velike su to borbe i iskusenja za sve nas. Naravno da je najteze onom koji to nosi u sebi. 
    A ova sa testicem, majko moja mila 🙄🤢 

💗Baby E💗

bejb23
    21. Svibanj 2018. 17:35

I da, hvala na lijepim rijecima 😘

💗Baby E💗

21. Svibanj 2018. 17:47

Evo dobila je i pravo braniteljicu! 😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Svibanj 2018. 17:51

ProudMomy

Evo dobila je i pravo braniteljicu! 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

franovamamita
    21. Svibanj 2018. 17:57

bejb nadam se ds ce biti sve ok eto i meni netko jako blizak je obolio ali izasla je kao pobjednica,moja najbplja kolegica i kuma sa samo 28 god dijagnoza zlocudni tumor dojke...
    proud ljjepa bome nagrada ☺ 
    steznik nisam koristila ni nemam pojma dal cu...
    bocice MAM i Toommee tippee
    rubia preslatki 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    21. Svibanj 2018. 18:04

Ja sam decku citala koje pitanje je postavila, smijal se, al je rekel da ko zna kolko ima godina 🤔🤔🤔
    Pharma, super prijedlog da samo njega posaljem ak bu trebalo 😁 bumo vidli... imam vremena za citanje sad 🙄
    Rubia, lijepa busica; fit trudnica 😁
    Ja sam pojela vec super kornet i sad mi ovaj moj donio king. Sad bum ga morala pojesti 😎 a sutra pregled, bu me vaga supila.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    21. Svibanj 2018. 18:08

Rubia, predivna si trudnica 💕. 
    Idem vidjet kaj se dogadja na toj temi 😁. 
    Confused,i meni pothitno treba farbanje, sve sijede izmilile u punom sjaju, jos mi je kratka kosa pa se fino vidi, al kak moram mirovat ne mogu se farbat jer mi je problem posle to ispirat nagnuta nad kadu, pa cekam neke sigurnije tjedne...u rodiliste nejdem ovakva, ionak mi pisu u papire "stara trudnica" pod dijagnoze, onda budu mi napisali baka ak jos i sijeda dodjem 🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Maja82
    21. Svibanj 2018. 18:11

AnaMaria

Ajme dok vas polovim 🤗 hvala vam na dobrodošlici …bejb23 jako mi je žao i vjerujem da će sve na kraju biti u redu…Proud cestitam na poklonu predobar je 😀…a palacinke mljac mljac..obozavam ih pogotovo sa nutelom 😀 iako mi je na ogtt testu zadnja vrijednost na granici pa moram malo pripazit sa slatkim a slatko obozavam!! Ja sam isto gledala izdajalicu i bocice i dude dr brown al nisam jos sigurna jel cu tu marku kupit..ne znam…mi cemo na sv. Duh na trudnicki tecaj sad u 6 mj jer tamo planiram rodit..ne znam kad da se naručim u TA? moja ginekologica je rekla kad hoću pa nemam pojma 🙄

Mozes mi molim te reci kada je tecaj u 6.mj i jesi se narucila za njega? Ja isto planiram gore u rodiliste.
     I da  isto pitanje cure kada ste krenule u trudnicku amb? S 37 tj negdje?
    Nama je sutra 30 tj! I imam uzv ujutro 😁

6xmama
    21. Svibanj 2018. 18:13

Ženska je izbrisala profil 🤣🤣🤣🤣🤣🤣... Umireeem 😂😂😂sutra bu otvirila pod trecim nickom 🤣🤣🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.