Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 18:19

Maja82

AnaMaria

Ajme dok vas polovim 🤗 hvala vam na dobrodošlici …bejb23 jako mi je žao i vjerujem da će sve na kraju biti u redu…Proud cestitam na poklonu predobar je 😀…a palacinke mljac mljac..obozavam ih pogotovo sa nutelom 😀 iako mi je na ogtt testu zadnja vrijednost na granici pa moram malo pripazit sa slatkim a slatko obozavam!! Ja sam isto gledala izdajalicu i bocice i dude dr brown al nisam jos sigurna jel cu tu marku kupit..ne znam…mi cemo na sv. Duh na trudnicki tecaj sad u 6 mj jer tamo planiram rodit..ne znam kad da se naručim u TA? moja ginekologica je rekla kad hoću pa nemam pojma 🙄

Mozes mi molim te reci kada je tecaj u 6.mj i jesi se narucila za njega? Ja isto planiram gore u rodiliste.
    I da isto pitanje cure kada ste krenule u trudnicku amb? S 37 tj negdje?
    Nama je sutra 30 tj! I imam uzv ujutro 😁

Slatka buškica i još jedna fit mamica😍😍,stvarno se osjećam ko kit ili slon kad vas gledam tak dobro građene i mršave..iako nemoram baš žderati sve kaj vidim pa nebi bila tolika🤣🤣. U Ta me poslala dr s 36 TT ali su me oni naručili s 37 jer  od tad kod nas rade ctg,ne prije,ak je sve ok,ak nije onda i prije.

6xmama
    21. Svibanj 2018. 18:19

Maja,lijepi ti je buško 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Pahuljica
    21. Svibanj 2018. 18:20

Bok cure, mi mirujemo cijeli vikend jer cim se ustanem na noge pocnu mi kontrakcije😔😥 sutra idem u TA, sto se tice cekanja prosli put sam dosla u 7.10 i relativno brzo sam bila gotova, u usporedbi s gin. Kod koga si narucen u tocno vrijeme ovo mi je bila milina haha sutra imamo i ultrazvuk pa se jakoo veselim😄 bila sam u dmu i kupila sve kaj treba za bebicu i meni za bolnicu-danas cu spremit torbu za bolnicu, jos cu dragog ili mamu poslat po par sitnica u ljekarnu i onda smo spremni, izdajalicu sam aventovu mislila kupit, al to ce mi isto netko otic uzet kad zatreba :) dosla su nam kolica, a danas cu dat mami baby robicu, ponudila se ona da opere sve jer ima susilicu pa da bude lakse jer ima dosta toga

💙 A.L.

Mladamamica1911
    21. Svibanj 2018. 18:22

Proudy bravoo draga sad bome imas svega al posto si sve vec sredila neka stoji 😁😁
    Bejb imali smo i mi u obitelji samo hrabro i pozitivno sve ce bit uredu 💜
    Ena ajmeee sticker kaze jos 8 dana 😭😍
    Anamarija-dobro došla 😊
    Ja sam se isto odlucila za dr browns ..kupila sam jednu staklenu bocicu, 3 dude al one mekane bez plasticnog tvrdog djela i 2 one plisane zirafice cjesilice sto se nakace na tu dudicu 😁
    Izdajalicu cu kupit jos ne znam kad i koju (kak ja to planiram kao da imam jos 3 mjeseca vremena) a sto se tice steznika i ja sam ih vec gledala i uzet cu onaj kakav proudy kaze da ima na cicak preporucila mi ga je i ginica da bude puno ugodnije s njim i da se koza i misici brze vrate na mjesto 😊
    Vidim da sve papate sladolede neka neka...ja sam otisla do M u restac maznula malo krpica sa zeljem,kavicu i kornet od sumskog voca i dovukla se kuci(150m od kuce nam je restoran 😂😂) sad razmisljam da si narezem lubenice malo 🤔

21. Svibanj 2018. 18:29

Mladamamica1911

Proudybravoo draga sad bome imas svega al posto si sve vec sredila neka stoji 😁😁
    Bejbimali smo i mi u obitelji samo hrabro i pozitivno sve ce bit uredu 💜
    Anamarija-dobro došla 😊
    Ja sam se isto odlucila za dr browns ..kupila sam jednu staklenu bocicu, 3 dude al one mekane bez plasticnog tvrdog djela i 2 one plisane zirafice cjesilice sto se nakace na tu dudicu 😁
    Izdajalicu cu kupit jos ne znam kad i koju (kak ja to planiram kao da imam jos 3 mjeseca vremena) a sto se tice steznika i ja sam ih vec gledala i uzet cu onaj kakav proudy kaze da ima na cicak preporucila mi ga je i ginica da bude puno ugodnije s njim i da se koza i misici brze vrate na mjesto 😊
    Vidim da sve papate sladolede neka neka…ja sam otisla do M u restac maznula malo krpica sa zeljem,kavicu i kornet od sumskog voca i dovukla se kuci(150m od kuce nam je restoran 😂😂) sad razmisljam da si narezem lubenice malo 🤔

Njamiii lubenica 😋😋,ja nezz kaj mi je danas al ne prestajem jesti ,sendvič ujutro,grah 2x,sladoled,čips,čokolada ,sok,jabuke..i samo gledam kaj ću sljedeće 🤔😂...ma sticker se zajebo😂🤣

• Maja82
    21. Svibanj 2018. 18:33

Hvala cure! Ena svi smo sebi ko kit 😂 Ja sam dobila 8 kg, al sam dosta visoka -178 cm, pa se nekak rasporedi, a i ko da mi je sve u trbuhu.. A gin mi je vec prigovarala da sam previse dobila.
    Steznik je vecina mojih frendica nosila, ugl neki iz ljekarne ne znam jos tocno kakvi su, nisam gledala al mislim da cu uzet.
    Izdajalicu ce mi posudit rucnu pa cu vidjet kak ide..
    Bacam se na jagodice sa slagom (nemam sladoleda 😣)

Mladamamica1911
    21. Svibanj 2018. 18:36

teško mi je 😄

ivymicek
    21. Svibanj 2018. 18:36

Ena31

Mladamamica1911

Proudybravoo draga sad bome imas svega al posto si sve vec sredila neka stoji 😁😁
    Bejbimali smo i mi u obitelji samo hrabro i pozitivno sve ce bit uredu 💜
    Anamarija-dobro došla 😊
    Vidim da sve papate sladolede neka neka…ja sam otisla do M u restac maznula malo krpica sa zeljem,kavicu i kornet od sumskog voca i dovukla se kuci(150m od kuce nam je restoran 😂😂) sad razmisljam da si narezem lubenice malo 🤔

Njamiii lubenica 😋😋,ja nezz kaj mi je danas al ne prestajem jesti ,sendvič ujutro,grah 2x,sladoled,čips,čokolada ,sok,jabuke..i samo gledam kaj ću sljedeće 🤔😂…ma sticker se zajebo😂🤣

Ja volim ovaj optimizam 😂😂😂.
    Danas kad god dođem nema ispod 5 stranica i kak da ja ikaj zapamtim???
    Rubia lijep bušek prava mala loptica, maja isto tako.
    Netko je naručio posteljinu, jako mi je slatka 😍😍😍.
    Pahuljica ajme onda miruj i želim ti dobar nalaz iz TA.
    Netko je pitao kada se naručiti u TA Sv Duh. Ja kod svojeg gina vodim trudnoću do 36 tt a sa 37 tt naruluju na Sv Duh. Može se i ranije ako vas gin tako uputi.
    Kad dodete u TA odmah se javite sestri jer ne prozivaju nego se sve događa redosljedom dolaska  nije najljepša trudnička ali su dobro orvanizirabi i ja zadovoljna 😍. Eto idem i treći put.
    Ostalo sam zaborvila. Osim slatkača i palačinki sa nutellom..  njama.
    Trebam konzultacije. Moja curkica i njena vrtička grupa imaju izlet u Varaždin u srijedu, svi me malo poprijeko gledaju jer kaj bum ja ovak jako trudna išla na izlet. Mislim i ak kaj krene i tam imaju rodilište?!.
    Kaj vi mislite ide se u 8 a vraćamo se oko 16?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Rubia
    21. Svibanj 2018. 18:37

Ena vjeruj, zderem i ja sve sto stigne pod nos, danas sam u par navrata otvarala sve po kuhinji kao da ce se nesto novo iznenada pojaviti... 😂😂😂 dragi place od smijeha... Vec sam na +12 a jos dva mjeseca, tako da nisam sigurna dal’ cu ostati fit 😂😂😂

Mladamamica1911
    21. Svibanj 2018. 18:41

Ja volim ovaj optimizam 😂😂😂.
    Danas kad god dođem nema ispod 5 stranica i kak da ja ikaj zapamtim???
    Rubia lijep bušek prava mala loptica, maja isto tako.
    Netko je naručio posteljinu, jako mi je slatka 😍😍😍.
    Pahuljica ajme onda miruj i želim ti dobar nalaz iz TA.
    Netko je pitao kada se naručiti u TA Sv Duh. Ja kod svojeg gina vodim trudnoću do 36 tt a sa 37 tt naruluju na Sv Duh. Može se i ranije ako vas gin tako uputi.
    Kad dodete u TA odmah se javite sestri jer ne prozivaju nego se sve događa redosljedom dolaska nije najljepša trudnička ali su dobro orvanizirabi i ja zadovoljna 😍. Eto idem i treći put.
    Ostalo sam zaborvila. Osim slatkača i palačinki sa nutellom.. njama.
    Trebam konzultacije. Moja curkica i njena vrtička grupa imaju izlet u Varaždin u srijedu, svi me malo poprijeko gledaju jer kaj bum ja ovak jako trudna išla na izlet. Mislim i ak kaj krene i tam imaju rodilište?!.
    Kaj vi mislite ide se u 8 a vraćamo se oko 16?

Ako se ti osjecas dobro i sposobno za ici na taj izlet ja mislim da trebas ici 🙂 a kakva bi tek pustolovina bila da po putu krene (salim se valjdaa nece u tih 8 sati nista bit) a sta drugi kazu bas te briga 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.