Bokić svima 😊 jučer sam se prijavila pa eto da vas pozdravim… nisam uspijela sve pročitati ali malo mi je neugodno pošto se sve već znate ali šta ću 🙄 Ukratko..prva mi je trudnoća nakon dugo išćekivanja i molitava…termin nam je 12.08., sada smo u 29. tjednu i prekosutra idemo na kontrolu i jedva čekamo vidjeti našu curicu 😊
Dobro nam dosla :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Curke koliko lijepih bušica i trudnica, sve redom😍😍😍
Proud i mene malo brine da je samo tako Tea nestala. Pošalji joj poruku da smo se zabrinule malo.
Ja sam familiju i prijatelje još prije navikla da nema toga da mi banu na vrata bez najave. Ili ono eee mi smo u blizini pa bi navratili 😆 Tak da će se svi uredno najaviti na vrijeme. A prvih 40 dana osim mame tate i brata ne puštam nikog čak ni svekrvu, šogoricu i šogora 😁
Kad smo kod sladoleda mi otkrili u lidlu u ćašici neki za 5kn. Jagoda,vrhnje, limun i čokolada i preljev od višnje. Predobar!

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cokica, lijepa busica... tu smo negdje :) mijenjala bi pozadinu odmah :) jako mi je žao kaj nebum išla na more ove godine, obožavam ga, al druge godine ćemo u troje
Mladamamica, samo vi odmarajte...
6xmama, naravno da se moraš poslikati :) je, traka je super vješalica :D imam nered u sobi onak, čekam majstore da dojdu složiti grijanje kak spada, onda treba pofarbati sobu i očistit ćemo i sve pripremiti.
Confused, slatka curica :)
AnaMaria dobrodošla, slobodno i ti nabaciš koju fotkicu bušice.... sretno do kraja trudnoće... ja imam 22.8.termin, po uzv za sad 20.8., bumo vidli :)

26.8. Ivan 💙💙
A beba 😍😍
A što se tiče mora, jedva čekam bućnut se. Svi mi govore da maksimalno iskoristim, već kemijam tko će me vozit i dolazit po mene. Jer mi je pješke do mora 15tak min, al sve nizbrdoo.
Meni je po uzv termin 18.8., po zm 9.8 al taj uopće ne uzimam u obzir.
I da, AnaMaria dobrodošla 😀
AnaMarija dobrodošla nam,miran nastavak trudnoće i ugodno druženje s nama ti želim😀.
Tynchica kak se Lidla i sladoleda tiče vidjela sam taj i skroz dobro izgleda😀..ali,ima čašica od 1000ml iliti kilu za 8.99kn😂😋😋,razne vrste,mi smo uzeli choco& cream,predobro,nisam očekivala da bude jer je jeftin ali stvarno je jako fini😀. Sad će za vikend 6 korneta za 12kn(od jagode ili čokolade)
Confused, malena je preslatka 😍.Kaj je s tvojim urinom?
Anamaria, dobrodosla 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AnaMaria dobro nam dosla,samo se prikljuci i tipkaj s nama...kako podnosis trudnocu kad imas pregled?sta nosis? 😊
confused divnaaaaa beba 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
AnaMaria dobro nam dosla na druzenje! I nema ti kaj bit neugodno 😉.
Poslala sam sad Tei poruku, ako sto odgovori, javit cu vam. Napisala sam joj da smo se zabrinule, pa samo da mi javi da je dobro, ako zeli.
Ja evo kuham rucak, stavila pilecu juhicu, napacala batke pilece. Pa cu ih speci u pecnici i pire krumpir i spinat. Njam njam, jedva cekam! Taman da bu gotovo kad mi decki dodju.
Za sutra sam si ujutro kavicu dogovorila, rekla sam frendici, vidis da se mozemo na duze dogovarat, necu ti ja jos. 😂😂😂😂
Cekamo jos slikica.
Tko se sutra pregledava? Ja sam opet u petak na poludnevnom boravku u Petrovoj. Bit cu vec 39+1 tada.
Confused, divna bebica 😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji