A beba 😍😍
A što se tiče mora, jedva čekam bućnut se. Svi mi govore da maksimalno iskoristim, već kemijam tko će me vozit i dolazit po mene. Jer mi je pješke do mora 15tak min, al sve nizbrdoo.
Meni je po uzv termin 18.8., po zm 9.8 al taj uopće ne uzimam u obzir.
I da, AnaMaria dobrodošla 😀
AnaMarija dobrodošla nam,miran nastavak trudnoće i ugodno druženje s nama ti želim😀.
Tynchica kak se Lidla i sladoleda tiče vidjela sam taj i skroz dobro izgleda😀..ali,ima čašica od 1000ml iliti kilu za 8.99kn😂😋😋,razne vrste,mi smo uzeli choco& cream,predobro,nisam očekivala da bude jer je jeftin ali stvarno je jako fini😀. Sad će za vikend 6 korneta za 12kn(od jagode ili čokolade)
Confused, malena je preslatka 😍.Kaj je s tvojim urinom?
Anamaria, dobrodosla 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
AnaMaria dobro nam dosla,samo se prikljuci i tipkaj s nama...kako podnosis trudnocu kad imas pregled?sta nosis? 😊
confused divnaaaaa beba 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
AnaMaria dobro nam dosla na druzenje! I nema ti kaj bit neugodno 😉.
Poslala sam sad Tei poruku, ako sto odgovori, javit cu vam. Napisala sam joj da smo se zabrinule, pa samo da mi javi da je dobro, ako zeli.
Ja evo kuham rucak, stavila pilecu juhicu, napacala batke pilece. Pa cu ih speci u pecnici i pire krumpir i spinat. Njam njam, jedva cekam! Taman da bu gotovo kad mi decki dodju.
Za sutra sam si ujutro kavicu dogovorila, rekla sam frendici, vidis da se mozemo na duze dogovarat, necu ti ja jos. 😂😂😂😂
Cekamo jos slikica.
Tko se sutra pregledava? Ja sam opet u petak na poludnevnom boravku u Petrovoj. Bit cu vec 39+1 tada.
Confused, divna bebica 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Poslala sam sad Tei poruku, ako sto odgovori, javit cu vam. Napisala sam joj da smo se zabrinule, pa samo da mi javi da je dobro, ako zeli.
Ja evo kuham rucak, stavila pilecu juhicu, napacala batke pilece. Pa cu ih speci u pecnici i pire krumpir i spinat. Njam njam, jedva cekam! Taman da bu gotovo kad mi decki dodju.
Za sutra sam si ujutro kavicu dogovorila, rekla sam frendici, vidis da se mozemo na duze dogovarat, necu ti ja jos. 😂😂😂😂
Cekamo jos slikica.
Tko se sutra pregledava? Ja sam opet u petak na poludnevnom boravku u Petrovoj. Bit cu vec 39+1 tada.
Vrijedna si draga😀,ja zasad suđe oprala,psihičke pripreme su za pranje poda 🤣
...bome ti sve dogovaraš ko da ne planiraš još mjesecima roditi😁😃(iako ja planiram na kavu u nedjelju s dragim opet😀,2 dana pred termin☺️)
Preslatka beba 😍
Dobrodošli novi članovi 😊
Imam pitanje, znam da sta pisale o sluznom cepu, kod mene se nesta dogada, prozirno, ne vidim nikakve zilice, nesta izmedu sperme i smrklja. Nista me ne pece ni ne svrbi pa sam se malo uspanicila. Bebo je nesta miran, jela sve na sta inace krene skakati i nista, tek se sad javio kad sam ga pocela moliti da se javi da znam da je dobro, ludim polako 😕
04.07. Matija 💜
Cekamo jos slikica.
Vrijedna si draga😀,ja zasad suđe oprala,psihičke pripreme su za pranje poda 🤣
…bome ti sve dogovaraš ko da ne planiraš još mjesecima roditi😁😃(iako ja planiram na kavu u nedjelju s dragim opet😀,2 dana pred termin☺️)
Da stvar bude bolja, sad sam zvala jos jednu frendicu na kavu ujutro, trudnicu, kojoj je termin prekosutra 😂😂😂😂. Reko nemoj nocas rodit, daj da kavu popijemo prije 😂😂😂😂.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Uuu pileći batci ❤️ nisam 100 godina, eto mi ideje za sutra. Ja samo odmaram, ne da mi se ništa, a za ručak imam još vremena. A pregled idući utorak, al samo brzinski, bez uzv 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji