Efo ga 😁
Super😍😍😍,sad si mirna dugo,al nemoj ispočetka generalku 😂😂
Proud super za nagradu 😁
Imam pitanje vezano uz flasice. Kupile ste staklene il plasticne? Rekla sam decku da cemo mi malo ranije nabaviti te neke stvarcice kaj nebi slucajno strogo mirovanje dobila, a htela bi ja to kupiti.
Frendica pedijatrica mi je preporucila dr.brown, ima i staklene i plasticne, u sredini imaju kao cijevcicu - ventil koji na pocetku pusta manje tekucine a kasnije ga izvadis pa moze vise popit tekucine, vode caja cegagod.. ja sam uzela plasticne jer su ipak lakse za nosit i to. Rekla je da uzmem 2 dok mi se jedna pere il sterilizira da imam drugu. Dude mi je rekla da je najbolje imat one kaj su skroz silikonske bez plasticnog onog okruglog jer najmanje uzrokuju zuljeve oko usnica..al to vald ovisi i kako i koliko beba sisa tu dudu. Mislim da ih ima chicco.
Proudy super za nagradu, cestitam!
Proud super za nagradu! Koristno skroz👍
Btw. Ima nova tema clear blue plusić. Proud i Eni bute kaj odgovorile? 😆🤣
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Eto nam teme Clearblue testić..ista pacijentica(po priči od neki dan,drugi nick),kaj je stvarno ljudima toliko dosadno u životu da trolaju..ne kužim..
Proud, ihaaaj, ja bi sad to sve isprobala 😂.
Ja nisam nosila nikakvi steznik nakon poroda, ja nosim ovaj za trudnice 😁, lakse mi je hodat s njim, fino mi trbuh drzi, a i vele da je dobro kod zena koje su vise puta radjale jer imaju vec oslabljenu tu trbusnu stijenku.
Kod mene bocice, dudice, sterilizator za mikrovalnu-sve Aventovo. I Tommee tippee su mi super i bocice i dudice.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Proudsuper za nagradu! Koristno skroz👍
Btw. Ima nova tema clear blue plusić. Proud i Eni bute kaj odgovorile? 😆🤣
Ma baš sam sad pisala tu..uf..
To je neka ludača 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Morala sam 🤯🤦🏻♀️ Iako Ena mislim da je to ona tvoja 😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Morala sam 🤯🤦🏻♀️ Iako Ena mislim da je to ona tvoja 😆
Pa to ti velim😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji