Hvala hvalamuž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela
Ma daaj,ne isplati se 12kn za kuglicu😯,kupim si Super kornet za te pare i ubijem se u sladoledu😂😂
Hvala hvalamuž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela
Ma daaj,ne isplati se 12kn za kuglicu😯,kupim si Super kornet za te pare i ubijem se u sladoledu😂😂
Ma nakon što smo se dosta našetali, rekla sam da ću dat te pare za sladoled. I stvarno je taaaako ukusan. Doduše, znala sam da je kava 25kn pa sam mogla i pretpostaviti da je sladoled isto skup. Naravno, vjerojatno neću tamo do idućeg ljeta ali nema veze 😂 nakon toga smo otišli u Lidl po dvije kantice sladoleda 😁
Sunce tetkino malo ❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bokić svima 😊 jučer sam se prijavila pa eto da vas pozdravim... nisam uspijela sve pročitati ali malo mi je neugodno pošto se sve već znate ali šta ću 🙄 Ukratko..prva mi je trudnoća nakon dugo išćekivanja i molitava...termin nam je 12.08., sada smo u 29. tjednu i prekosutra idemo na kontrolu i jedva čekamo vidjeti našu curicu 😊
12.08.2018. ❤
ivy super za pregled i bebaca 😙😙😙😙
nisam upamtila redosljjed ali sve ste mi divne 😙😙😙😙
ja se sad narucala ispekla zeljanicu zlo mi je u pm...kad krmaca nezna mjeru 😂😂😂😂😂
prud i ja o tome razmisljala al bojim se pitati ju da se nedo bog nije nesto dogodilo nadam se ipak da su dobro i da ce se sama javiti tea
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bokić svima 😊 jučer sam se prijavila pa eto da vas pozdravim… nisam uspijela sve pročitati ali malo mi je neugodno pošto se sve već znate ali šta ću 🙄 Ukratko..prva mi je trudnoća nakon dugo išćekivanja i molitava…termin nam je 12.08., sada smo u 29. tjednu i prekosutra idemo na kontrolu i jedva čekamo vidjeti našu curicu 😊
Dobro nam dosla :)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Curke koliko lijepih bušica i trudnica, sve redom😍😍😍
Proud i mene malo brine da je samo tako Tea nestala. Pošalji joj poruku da smo se zabrinule malo.
Ja sam familiju i prijatelje još prije navikla da nema toga da mi banu na vrata bez najave. Ili ono eee mi smo u blizini pa bi navratili 😆 Tak da će se svi uredno najaviti na vrijeme. A prvih 40 dana osim mame tate i brata ne puštam nikog čak ni svekrvu, šogoricu i šogora 😁
Kad smo kod sladoleda mi otkrili u lidlu u ćašici neki za 5kn. Jagoda,vrhnje, limun i čokolada i preljev od višnje. Predobar!
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Cokica, lijepa busica... tu smo negdje :) mijenjala bi pozadinu odmah :) jako mi je žao kaj nebum išla na more ove godine, obožavam ga, al druge godine ćemo u troje
Mladamamica, samo vi odmarajte...
6xmama, naravno da se moraš poslikati :) je, traka je super vješalica :D imam nered u sobi onak, čekam majstore da dojdu složiti grijanje kak spada, onda treba pofarbati sobu i očistit ćemo i sve pripremiti.
Confused, slatka curica :)
AnaMaria dobrodošla, slobodno i ti nabaciš koju fotkicu bušice.... sretno do kraja trudnoće... ja imam 22.8.termin, po uzv za sad 20.8., bumo vidli :)
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji