Bas mi je zao, cak sam joj htjela na faceu poslati poruku, ali mi je nekak bedasto.
Pa pošalji ,čisto da zna da mislimo na nju i brinemo,ak neće htjeti neće odgovoriti i to je to
Marija i mladamamica lijepe bušice ❤️
Meni je jutro prošlo u iščekivanju i druženju s t-comovim tehničarom koji nakon sat vremena nije apsolutno nis napravio...samo sam se nazivcirala
Ivy super za pregled i bebicu 😊
I drugo nisam nis zapamtila 🙈

Hvala hvala muž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela
Hvala hvalamuž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela
Ma daaj,ne isplati se 12kn za kuglicu😯,kupim si Super kornet za te pare i ubijem se u sladoledu😂😂
Hvala hvalamuž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela
Ma daaj,ne isplati se 12kn za kuglicu😯,kupim si Super kornet za te pare i ubijem se u sladoledu😂😂
Ma nakon što smo se dosta našetali, rekla sam da ću dat te pare za sladoled. I stvarno je taaaako ukusan. Doduše, znala sam da je kava 25kn pa sam mogla i pretpostaviti da je sladoled isto skup. Naravno, vjerojatno neću tamo do idućeg ljeta ali nema veze 😂 nakon toga smo otišli u Lidl po dvije kantice sladoleda 😁
Sunce tetkino malo ❤

Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Bokić svima 😊 jučer sam se prijavila pa eto da vas pozdravim... nisam uspijela sve pročitati ali malo mi je neugodno pošto se sve već znate ali šta ću 🙄 Ukratko..prva mi je trudnoća nakon dugo išćekivanja i molitava...termin nam je 12.08., sada smo u 29. tjednu i prekosutra idemo na kontrolu i jedva čekamo vidjeti našu curicu 😊

12.08.2018. ❤
ivy super za pregled i bebaca 😙😙😙😙
nisam upamtila redosljjed ali sve ste mi divne 😙😙😙😙
ja se sad narucala ispekla zeljanicu zlo mi je u pm...kad krmaca nezna mjeru 😂😂😂😂😂
prud i ja o tome razmisljala al bojim se pitati ju da se nedo bog nije nesto dogodilo nadam se ipak da su dobro i da ce se sama javiti tea

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji