Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 13:32

Cokica

Hvala hvalamuž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela

Ma daaj,ne isplati se 12kn za kuglicu😯,kupim si Super kornet za te pare i ubijem se u sladoledu😂😂

21. Svibanj 2018. 13:38

Ena31

Cokica

Hvala hvalamuž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela

Ma daaj,ne isplati se 12kn za kuglicu😯,kupim si Super kornet za te pare i ubijem se u sladoledu😂😂

Ma nakon što smo se dosta našetali, rekla sam da ću dat te pare za sladoled.  I stvarno je taaaako ukusan. Doduše, znala sam da je kava 25kn pa sam mogla i pretpostaviti da je sladoled isto skup. Naravno, vjerojatno neću tamo do idućeg ljeta ali nema veze 😂 nakon toga smo otišli u Lidl po dvije kantice sladoleda 😁

Confused
    21. Svibanj 2018. 13:41

Sunce tetkino malo ❤

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• AnaMaria
    21. Svibanj 2018. 13:42

Bokić svima 😊 jučer sam se prijavila pa eto da vas pozdravim... nisam uspijela sve pročitati ali malo mi je neugodno pošto se sve već znate ali šta ću 🙄 Ukratko..prva mi je trudnoća nakon dugo išćekivanja i molitava...termin nam je 12.08., sada smo u 29. tjednu i prekosutra idemo na kontrolu i jedva čekamo vidjeti našu curicu 😊

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    21. Svibanj 2018. 13:44

Preslatka bebica 😍

12.08.2018. ❤

franovamamita
    21. Svibanj 2018. 13:45

ivy super za pregled i bebaca 😙😙😙😙
    nisam upamtila redosljjed ali sve ste mi divne 😙😙😙😙
    ja se sad narucala ispekla zeljanicu zlo mi je u pm...kad krmaca nezna mjeru 😂😂😂😂😂
    prud i ja o tome razmisljala al bojim se pitati ju da se nedo bog nije nesto dogodilo nadam se ipak da su dobro i da ce se sama javiti tea

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    21. Svibanj 2018. 13:46

AnaMaria

Bokić svima 😊 jučer sam se prijavila pa eto da vas pozdravim… nisam uspijela sve pročitati ali malo mi je neugodno pošto se sve već znate ali šta ću 🙄 Ukratko..prva mi je trudnoća nakon dugo išćekivanja i molitava…termin nam je 12.08., sada smo u 29. tjednu i prekosutra idemo na kontrolu i jedva čekamo vidjeti našu curicu 😊

Dobro nam dosla :)

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Tinchyca
    21. Svibanj 2018. 13:47

Curke koliko lijepih bušica i trudnica, sve redom😍😍😍
    Proud i mene malo brine da je samo tako Tea nestala. Pošalji joj poruku da smo se zabrinule malo. 
    Ja sam familiju i prijatelje još prije navikla da nema toga da mi banu na vrata bez najave. Ili ono eee mi smo u blizini pa bi navratili 😆 Tak da će se svi uredno najaviti na vrijeme. A prvih 40 dana osim mame tate i brata ne puštam nikog čak ni svekrvu, šogoricu i šogora 😁 
    Kad smo kod sladoleda mi otkrili u lidlu u ćašici neki za 5kn. Jagoda,vrhnje, limun i čokolada i preljev od višnje. Predobar!

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    21. Svibanj 2018. 13:49

Confused srce malo slatko 😍😍😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Marijaa30
    21. Svibanj 2018. 13:50

Cokica, lijepa busica... tu smo negdje :) mijenjala bi pozadinu odmah :) jako mi je žao kaj nebum išla na more ove godine, obožavam ga, al druge godine ćemo u troje 
    Mladamamica, samo vi odmarajte... 
    6xmama, naravno da se moraš poslikati :) je, traka je super vješalica :D imam nered u sobi onak, čekam majstore da dojdu složiti grijanje kak spada, onda treba pofarbati sobu i očistit ćemo i sve pripremiti.
    Confused, slatka curica :) 
    AnaMaria dobrodošla, slobodno i ti nabaciš koju fotkicu bušice....  sretno do kraja trudnoće... ja imam 22.8.termin, po uzv za sad 20.8., bumo vidli :)

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.