Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    21. Svibanj 2018. 15:07

ProudMomy

Evo sad su me zvali iz Saponie, osvojila sam na nagradnoj igri poklon paket 500kn, pa cekam tetu da mi dopelja. Bas sam sretna, ko da sam ne znam kaj dobila. Sliknem vam kaj mi je donijela. 😁

A taman si sve očistila. Ništa Proud, ponovo 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    21. Svibanj 2018. 15:10

Čestitke, Proud 👍.. I potpisujem Ivy-sad sve ispocetka 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bejb23
    21. Svibanj 2018. 15:12

Nije me bilo ravno 2h kad ono 3 ispisane stranice. Sreca na vise otvorenih prozora jer bi sve zaboravila. 😂
    Barbara, evo vec 5 godina da imamo dijagnozu karcinoma u kuci. Prvo tata, jedan pa mete i sad baka. Ovu zimu je operirana i po svim analizama i pregledima receno je da se bolest nije prosirila da je bio zacahuren. Medutim sad je bila na kontrolama i nalazi nisu dobri. Prosirio se. I sad idemo s borbom ispocetka. Nije sto je moja ali ne smatram je starom, 64g, po zakonu bi jos trebala raditi. Jako smo povezane i sve to mi bas jako tesko pada.  Vidjet cemo kako ce sad terapija i alternativa djelovati. 

Ena😘
    Curke super za preglede ☺
    Mladamamice prekrasna si 😊
    I druge curke 😍
    Sladoled, jooooj, stalno ste spominjale taj Super kornet i stvarno je super. Kad krenem sa sladoledom tesko stajem 😂
    Confused bebo je 😍😍😍😍😍cukar😍 i da, cestitam teto 😊
    AnaMaria dobrodosla 🤗
    Proudy, apsolutna si kraljica 😂  i cestitke na nagradi 🤗 
    Valjda sam vas sve obuhvatila. Idem sad pec palacinke. Curka izrazila zelju pa sto cu 😂

💗Baby E💗

pharmamma
    21. Svibanj 2018. 15:19

Confused malena je preslatka 💕💕

AnaMaria dobrodošla 😊 Očekujemo slikicu buše ☺️
    J@m@ super za ctg,sad držimo fige i za TA u srijedu
    Proud čestitam za nagradu 😁😁
    Evo,ja službeno od danas na porodiljnom..nekim čudom sam sve u ambulanti obavila za manje od 5 min 😂 mora da je nešto čudno u zraku 😂😂 usput posjetila svoje na poslu,kad mi riješe potvrdu za placu odnesem sve na hzzo i to je zasad to..ovi sladoledi super zvuče,mogla bi se nagraditi za sve obavljene poslove😁 sutra nakon 5 mi držite fige za pregled ☺️☺️
    Curke kojima ovo nije prva trudnoća,jeste vi nosile steznik nakon poroda?

21. Svibanj 2018. 15:22

Evo javila se Tea,  imala je problema nekih,  pa se povukla od svuda,  da se smiri,  pa im je krenula i sezona i puno posla,  tak da se nije vise ni vracala. Sve je super,  sve vas punooo pozdravlja i zahvaljuje ma brizi! 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Svibanj 2018. 15:22

Pharma ja sam nosila,  i sad cu nositi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    21. Svibanj 2018. 15:24

Proud super za nagradu 😁
    Imam pitanje vezano uz flasice. Kupile ste staklene il plasticne? Rekla sam decku da cemo mi malo ranije nabaviti te neke stvarcice kaj nebi slucajno strogo mirovanje dobila, a htela bi ja to kupiti.

26.8. Ivan 💙💙

21. Svibanj 2018. 15:30

Proudy super za nagradu ,čestitam😀(jel to još ono kaj si prije pisala da si dobila ili ponovo?),ajde super da je s Teom sad ok,baš nas je zabrinula... Pharmama super za brzinu😀😉.
    Bejb i ja bi palačinke 😋😋,već mi se dugo jedu al mi se neda peći😂😂,možda za večeru😀

pharmamma
    21. Svibanj 2018. 15:31

ProudMomy

Pharma ja sam nosila, i sad cu nositi.

Kakav preporučas?

21. Svibanj 2018. 15:32

Joj jučer sam i ja gledala te bočice i dude i nisam ni sama pametna. Prijateljica mi je preporučila dr brown's pa sam gledala i njihove dude. Zanima me od koliko mililitara kupovat. I onda sam vidjela i one tommee tippee bočice, isto su anticolic. I povrh svega toga, nemam pojma onda ni koja izdajalica i treba li mi, i isto tako za sterilizator. Heelp 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.