Ivy, drago mi je da je sve u redu :) malo ćete se duže družiti, al ne mora značiti. možda će baš 8.6. :)
Evo moje slike za 26. i 27.tjedan.

26.8. Ivan 💙💙
Marija, lijepa buša... Vidim traka za trcanje je vjesalica, ko i moj Orbitrek 😂.
Mladamamica, samo chillaj dok sad jos mozes, posle bus si mislila kaj nisam vise se izlezavala i odmarala.
Tak i meni ovog lezanja vise na vrh glave a za koji mj.bum se sjetila cijelodnevnog lezanja 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy, drago mi je da je sve u redu :) malo ćete se duže družiti, al ne mora značiti. možda će baš 8.6. :)
Evo moje slike za 26. i 27.tjedan.
Lijepa bušica 😍😘🤗
Marijaa29 mi se pratimo, 2 dana razlike 😀
Evo i moje s 27 tt, nije neka al ajde, vidi se nešto 😂

Marijaa29 mi se pratimo, 2 dana razlike 😀
Evo i moje s 27 tt, nije neka al ajde, vidi se nešto 😂
Lijepa velika buša i slatka trudnica😍😘,a pozadina je provokacija 😍,prekrasno sve skupa😍😘🤗
Cokica, isto zgodna... Ma sve ste slatke i trbušaste 😁. Ima da i ja opalim onda jednu sutra za 24 tjedna 😬

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sve same lijepe busice i trudnice! 😍
E cure fakat jel zna netko sta je s Teom? Zastoje nestala? I iz grupe na faceu je izasla 🙁.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sve same lijepe busice i trudnice! 😍
E cure fakat jel zna netko sta je s Teom? Zastoje nestala? I iz grupe na faceu je izasla 🙁.
Mene isto to već brine

Cokica, isto zgodna… Ma sve ste slatke i trbušaste 😁. Ima da i ja opalim onda jednu sutra za 24 tjedna 😬
Naravno da ćeš okačit i ti jednu za 24😀😍,a bome ja jednu za 39😳🤪 da vas isprepadam malo😂😂🤣🤣.
A Tea je izgleda odustala od druženja s Klokanicom,samo se nadam i 🙏🙏 da je s njom i bebicom sve ok.
Bas mi je zao, cak sam joj htjela na faceu poslati poruku, ali mi je nekak bedasto.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji