Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 12:53

Cokica

Marijaa29 mi se pratimo, 2 dana razlike 😀
    Evo i moje s 27 tt, nije neka al ajde, vidi se nešto 😂

Lijepa velika buša i slatka trudnica😍😘,a pozadina je provokacija 😍,prekrasno sve skupa😍😘🤗

6xmama
    21. Svibanj 2018. 12:56

Cokica, isto zgodna... Ma sve ste slatke i trbušaste 😁. Ima da i ja opalim onda jednu sutra za 24 tjedna 😬

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

21. Svibanj 2018. 12:57

Sve same lijepe busice i trudnice! 😍
    E cure fakat jel zna netko sta je s Teom? Zastoje nestala? I iz grupe na faceu je izasla 🙁.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ivanolora
    21. Svibanj 2018. 13:00

ProudMomy

Sve same lijepe busice i trudnice! 😍
    E cure fakat jel zna netko sta je s Teom? Zastoje nestala? I iz grupe na faceu je izasla 🙁.

Mene isto to već brine 

21. Svibanj 2018. 13:08

6xmama

Cokica, isto zgodna… Ma sve ste slatke i trbušaste 😁. Ima da i ja opalim onda jednu sutra za 24 tjedna 😬

Naravno da ćeš okačit i ti jednu za 24😀😍,a bome  ja jednu za 39😳🤪 da vas isprepadam malo😂😂🤣🤣.
    A Tea je izgleda odustala od druženja s Klokanicom,samo se nadam i 🙏🙏 da je s njom i bebicom sve ok.

21. Svibanj 2018. 13:11

Bas mi je zao,  cak sam joj htjela na faceu poslati poruku,  ali mi je nekak bedasto.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

21. Svibanj 2018. 13:13

ProudMomy

Bas mi je zao, cak sam joj htjela na faceu poslati poruku, ali mi je nekak bedasto.

Pa pošalji ,čisto da zna da mislimo na nju i brinemo,ak neće htjeti neće odgovoriti i to je to

pharmamma
    21. Svibanj 2018. 13:15

Marija i mladamamica lijepe bušice ❤️
    Meni je jutro prošlo u iščekivanju i druženju s t-comovim tehničarom koji nakon sat vremena nije apsolutno nis napravio...samo sam se nazivcirala
    Ivy super za pregled i bebicu 😊
    I drugo nisam nis zapamtila 🙈

pharmamma
    21. Svibanj 2018. 13:17

Cokica bušica je 😍,a na pozadini zavidim do neba ❤️❤️

21. Svibanj 2018. 13:29

Hvala hvala  muž vodio na kavu u Opatiju, a ja na skupi sladoled hahaha kuglica 12 kn, al isplati se svake lipe koliko je to ukusno. Joj, sad bi ga opet jela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.