Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    21. Svibanj 2018. 12:11

Tinchy, u Vinogradskoj nis bez prstica 😂, tak sam da znas 😜

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamamica1911
    21. Svibanj 2018. 12:13

Ne zelim da bude da sam zlocesta ali ono zapravo su oni zlocesti ako iz nekih svojih razloga ne mogu sacekati vec sebicno dodu a mama nije na to spremna 😕
    Ivy super za pregled i sve 😊 mene isti taj pregled prstom ne zaobilazi 😂😂

baarbaraa29
    21. Svibanj 2018. 12:16

Bejb23 pa sta je? 😕 Nesto ozbiljno? Jel sad bar ista bolje?
    Ah hormoni..sigurno da znaju zakomplicirat stvari! Sad se lijepo pocni pakirat, slagat na hrpice, druzit se s nama pa ce bit malo lakse!
    Ivy se znaci povlaci nize na tablici! Sam se ti tjesi 😂😉😉 Super da je sve dobro!
    Ja SVAKI put dobijem ful servis, citajuc vasa iskustva onda dobro da se i nisam porodila vec! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

21. Svibanj 2018. 12:17

ivymicek

Gotov oregle. 2 h cekanja nije ni toliko strašno. Ja zadovoljna. Radili mi kg, tlak i uzv. Ctg ovaj puta ne a vaginalni pregled (barem ova dokica) neće ni raditi valjda do 40 tt.
    Pomaknut nam je termi na 15.06. i imamo cca 2700 g 😊.. eto ja happy
    Vidim raspisale se ja malo pročitala. Barbara držim da tata nastavi i dalje u pozitivnom tonu.
    Moji svekiji su s nama mama je 15 min autom od nas. Bila mi je velika pomoć.sa njih dvoje malih. Sad miskim da neću trebati ali biti će u niskom startu. Žao mi je, fletna je ali ima već 65 godina.
    Nema posjeta dok se ja ne oporavim i dok se ne upoznamo.
    Etogac 😘😘😘

Super za pregled,nek je bebo dobro i mama sretna😍😘,mene nisu uopće vagali u Ta,a jedino kaj doktorica u ambulanti poslje ctg-a napravi je da gurne prst i veli uloživost,par sekundi traje,duže nalaz piše..jedino bi htjela sad opet na uzv a nezz dal' će mi ga htjeti radit kad su prošli put..

Mladamamica1911
    21. Svibanj 2018. 12:23

evo curke mi se malo mazimo Noic mi je danas mirniji pa nas troje malo odmaramo nekako se psihicki spremamo zadnjih dana 😁

21. Svibanj 2018. 12:29

Mladamamica slatkica😍😍😘😘🤗,samo se opusti,bitno da je bebo dobro a ostalo će već ići svojim tokom,kak mora😘.
    Sveki je skuhala grah,pojela sam tanjur pun vrhom i 2 šnite kruha😁🐷🐖,i još bi..a bebač poludio kak mu se sviđa,kakve kvrge po trbuhu mi radi😂.
    Bejb druži se tu s nama,zajedno ćemo lakše i protiv hormona i svega,nadam se da je kaj se tiče dijela o zdravlju sad sve ok😍😘🤗

Marijaa30
    21. Svibanj 2018. 12:33

Ivy, drago mi je da je sve u redu :) malo ćete se duže družiti, al ne mora značiti. možda će baš 8.6. :)
    Evo moje slike za 26. i 27.tjedan.

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    21. Svibanj 2018. 12:43

Marija, lijepa buša... Vidim traka za trcanje je vjesalica, ko i moj Orbitrek 😂. 
    Mladamamica, samo chillaj dok sad jos mozes, posle bus si mislila kaj nisam vise se izlezavala i odmarala. 
    Tak i meni ovog lezanja vise na vrh glave a za koji mj.bum se sjetila cijelodnevnog lezanja 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

21. Svibanj 2018. 12:45

Marijaa29

Ivy, drago mi je da je sve u redu :) malo ćete se duže družiti, al ne mora značiti. možda će baš 8.6. :)
    Evo moje slike za 26. i 27.tjedan.

Lijepa bušica 😍😘🤗

21. Svibanj 2018. 12:48

Marijaa29 mi se pratimo, 2 dana razlike 😀
    Evo i moje s 27 tt, nije neka al ajde, vidi se nešto 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.