Tinchy, u Vinogradskoj nis bez prstica 😂, tak sam da znas 😜
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ne zelim da bude da sam zlocesta ali ono zapravo su oni zlocesti ako iz nekih svojih razloga ne mogu sacekati vec sebicno dodu a mama nije na to spremna 😕
Ivy super za pregled i sve 😊 mene isti taj pregled prstom ne zaobilazi 😂😂
Bejb23 pa sta je? 😕 Nesto ozbiljno? Jel sad bar ista bolje?
Ah hormoni..sigurno da znaju zakomplicirat stvari! Sad se lijepo pocni pakirat, slagat na hrpice, druzit se s nama pa ce bit malo lakse!
Ivy se znaci povlaci nize na tablici! Sam se ti tjesi 😂😉😉 Super da je sve dobro!
Ja SVAKI put dobijem ful servis, citajuc vasa iskustva onda dobro da se i nisam porodila vec!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Gotov oregle. 2 h cekanja nije ni toliko strašno. Ja zadovoljna. Radili mi kg, tlak i uzv. Ctg ovaj puta ne a vaginalni pregled (barem ova dokica) neće ni raditi valjda do 40 tt.
Pomaknut nam je termi na 15.06. i imamo cca 2700 g 😊.. eto ja happy
Vidim raspisale se ja malo pročitala. Barbara držim da tata nastavi i dalje u pozitivnom tonu.
Moji svekiji su s nama mama je 15 min autom od nas. Bila mi je velika pomoć.sa njih dvoje malih. Sad miskim da neću trebati ali biti će u niskom startu. Žao mi je, fletna je ali ima već 65 godina.
Nema posjeta dok se ja ne oporavim i dok se ne upoznamo.
Etogac 😘😘😘
Super za pregled,nek je bebo dobro i mama sretna😍😘,mene nisu uopće vagali u Ta,a jedino kaj doktorica u ambulanti poslje ctg-a napravi je da gurne prst i veli uloživost,par sekundi traje,duže nalaz piše..jedino bi htjela sad opet na uzv a nezz dal' će mi ga htjeti radit kad su prošli put..
evo curke mi se malo mazimo Noic mi je danas mirniji pa nas troje malo odmaramo nekako se psihicki spremamo zadnjih dana 😁
Mladamamica slatkica😍😍😘😘🤗,samo se opusti,bitno da je bebo dobro a ostalo će već ići svojim tokom,kak mora😘.
Sveki je skuhala grah,pojela sam tanjur pun vrhom i 2 šnite kruha😁🐷🐖,i još bi..a bebač poludio kak mu se sviđa,kakve kvrge po trbuhu mi radi😂.
Bejb druži se tu s nama,zajedno ćemo lakše i protiv hormona i svega,nadam se da je kaj se tiče dijela o zdravlju sad sve ok😍😘🤗
Ivy, drago mi je da je sve u redu :) malo ćete se duže družiti, al ne mora značiti. možda će baš 8.6. :)
Evo moje slike za 26. i 27.tjedan.
26.8. Ivan 💙💙
Marija, lijepa buša... Vidim traka za trcanje je vjesalica, ko i moj Orbitrek 😂.
Mladamamica, samo chillaj dok sad jos mozes, posle bus si mislila kaj nisam vise se izlezavala i odmarala.
Tak i meni ovog lezanja vise na vrh glave a za koji mj.bum se sjetila cijelodnevnog lezanja 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy, drago mi je da je sve u redu :) malo ćete se duže družiti, al ne mora značiti. možda će baš 8.6. :)
Evo moje slike za 26. i 27.tjedan.
Lijepa bušica 😍😘🤗
Marijaa29 mi se pratimo, 2 dana razlike 😀
Evo i moje s 27 tt, nije neka al ajde, vidi se nešto 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji