Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2018. 11:44

Nazalost nije svima to normalno i nekima moras naglasiti da ne zelis nikoga.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    21. Svibanj 2018. 11:45

Ja sam napomenula svima nekoliko puta da prvih mjesec dana NE ZELIM da mi se dolazi jer su babinje s razlogom ...a onaj ko bude odlucio doci na svoju ruku iako sam rekla da ne zelim taj ce ostat ispred vrata 👌

21. Svibanj 2018. 11:49

Uf..i ja se nadam da mi neće baš odmah dolaziti(osim mame i seke),al je situacija takva da će oko 16.6.doći šogi iz Berlina(nažicati 2,3dana da bi vidio bebu),tak da će biti neka proslavica🙂

bejb23
    21. Svibanj 2018. 11:50

Bas kako Mladamamica kaze. Lakse je pred mamom i uciti i isplakati se i ispuhati na neki nacin. Znam da je i sveki majka i da me koliko toliko pozna, ali ipak ce mene najbolje razumijeti i utjesiti moja majka. Lakse mi je pred mojom mamom nego pred njom. A ostatak ekipe nakon tih 40 dana. Bas to da se upoznamo, prilagodimo i uhvatimo neki ritam. Kad budemo spremni, javim im. 
    Barbara,  dobar mu je plan stednje 😂 Ono ustedjeno nek salje unuku 😂 Nek je on takav ☺ Da, nije me bilo neko vrijeme. Citala jesam sve ali nisam bila bas za komentiranje. Kod nas su oooopet zdravstveni problemi aktualni. Mislim da mi vise ne znamo zivjeti bez bolesti u kuci, onako malo flegma. Pa dok sam sve to koliko toliko probavila, proslo je vremena i vremena. Mislim da mi i hormoni imaju u svemu tome veliku ulogu jer bi se prije puno brze sabrala a ovako... 😏
    Kad svi slazete torbe, morat cu i ja svoju 😂

💗Baby E💗

ivymicek
    21. Svibanj 2018. 11:56

Gotov oregle. 2 h cekanja nije ni toliko strašno. Ja zadovoljna. Radili mi kg, tlak i uzv. Ctg ovaj puta ne a vaginalni pregled (barem ova dokica) neće ni raditi valjda do 40 tt.
    Pomaknut nam je termi na 15.06. i imamo cca 2700 g 😊.. eto ja happy 
    Vidim raspisale se ja malo pročitala. Barbara držim da tata nastavi i dalje u pozitivnom tonu. 
    Moji svekiji su s nama mama je 15 min autom od nas. Bila mi je velika pomoć.sa njih dvoje malih. Sad miskim da neću trebati ali biti će u niskom startu. Žao mi je, fletna je ali ima već 65 godina.
    Nema posjeta dok se ja ne oporavim i dok se ne upoznamo.
    Etogac 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    21. Svibanj 2018. 11:56

6xmama

Bojana, lijepi buško ❤️
    Tinchica, ja ti furam kofer onaj na kotačiće, srednje veličine, možeš ga bez beda stavit i ispod kreveta i iznad uzglavlja onak uspravno… Rekla bi da je cak i pralticnije negp torba jer ti stvari sve ne stanu u ormaric pa ti kofer posluzi ko mini ormar.
    Ja si nisam nekaj bas ni sa mamom a ni sa svekrvom, meni niko ne pomaze kad rodim…mi smo prepusteni sami sebi i tak je bilo svaki put.. Nit mi je ko ikad cuvao djecu od njih, sve smo se sami snalazili.

Hvala ti draga. Onda ću i ja koferčić. Imam dosta toga a i sami ulošci zatrpaju sam tak. Nas na trudničkom prepali kak da što manje stvari uzmemo jer nemaju mjesta. Pa da nam muževi nose...
    Sretno svim curkama na pregledima. 
    Pharmamama držim fige sutra za pregled da se i tvoj zbucao 🤞😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙

6xmama
    21. Svibanj 2018. 11:59

Ivy, di to ides u TA da ne kopaju po čuči 😯 i ja bi tam. 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    21. Svibanj 2018. 12:00

U Vinogradskoj ti nabodu prste odma s vrata 😬

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Tinchyca
    21. Svibanj 2018. 12:04

Meni moja nije ni jednom stavljala prste. Samo je sa onim za uzv na par sekundi izmjerila cerviks. Ja imam u cetvrtak i uzv i TA a vidim da se za to čeka odvojeno. Neću valjda trebat duplo čekat po 3h 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

21. Svibanj 2018. 12:11

Ivy bravo!
    Ja isto ne znam gdje to ne kopaju u TA,  mene su bome i na Merkuru kopai svaki put,  a i sad u Pterovoj!
    A bome su me u ovoj trudnoci kopali ko nikad u zivotu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.